Valla günde 1 tane aliyordum ama kac miligramlik oldugunu hatırlamıyorum transferden once başladık hamileligimde yine biraz kullandım sonra bıraktık o bagisiklik icin. Bebegin transferde anne vücudunda tutunmasini kolaylaştırıyor yani bagisikligi bastırıyor. Bu yabancı cisim değil vucut atmasın diye bir nevi. Yapacak bisey yok malasef doktorunuza yazdıysa kullanacaksaniz mecburen
Valla günde 1 tane aliyordum ama kac miligramlik oldugunu hatırlamıyorum transferden once başladık hamileligimde yine biraz kullandım sonra bıraktık o bagisiklik icin. Bebegin transferde anne vücudunda tutunmasini kolaylaştırıyor yani bagisikligi bastırıyor. Bu yabancı cisim değil vucut atmasın diye bir nevi. Yapacak bisey yok malasef doktorunuza yazdıysa kullanacaksaniz mecburen
Merhabalar, henüz başlamadım ama Prednol kullanmaktan ben de çok korkuyorum. İlk transfer için gerek var mı gerçekten emin olamıyorum. 16 mg yazdı doktorum transfer öncesi 5 gün içmek üzere. bunu içmemek çok mu riske atmak olur acaba süreci.
Ya doktorunuz veriyorsa kullanin. Yoksa tüm bebek sureci sikintili bir durum ki hormonlar alıyoruz iğneler onlar bunlar bütün metabolizma hersey bozuluyor yapacak birsey yok