İnşallah canım çok teşekkür ederimEvet. İkisi de bebeğin daha iyi tutunması için veriliyor. Rahim embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp dışarı atmasın diye Bağışıklık baskılayıcı verdim dedi doktorum. Ben bunları kullanınca tutundu bebişim çok şükür. İnşallah sizinki de tutunur
Çok teşekkür ederim canım benimBen 3. Kez denedik ve her defasında ikisinide kullandım. 3. Pozitif sonuç aldık çok şükür. Yanlız prednolu içerken tuz kullanımını azaltın kortizonlu ilaç olduğu için ödem yapabilir, şişebilirsiniz. İnsallah Pozitif sonuç alırsınız
Merhaba prednol sonrası ödem şişkinlik geçer mi? Ne kadar kullandiniz Ya da ne kadar süre sonra geçerBen 3. Kez denedik ve her defasında ikisinide kullandım. 3. Pozitif sonuç aldık çok şükür. Yanlız prednolu içerken tuz kullanımını azaltın kortizonlu ilaç olduğu için ödem yapabilir, şişebilirsiniz. İnsallah Pozitif sonuç alırsınız
Merhaba kaç ay kullandınızPrednol transfer öncesi. Kan sulandiriciyi transferden sonra kullandım. Pozitufy
24 şubatta transfer oldum. prednolu bugün bırak dedi doktorum. günde bir içiyordum, iki haftadır gün aşırı. bugün de bırakabilirsin dedi.. mahvetti beni prednol. akşamları içiyordum. nefes alamıyordum şişkinlikten. kan sulandırıcıyı da iki hafta önce lekelenme yaşayınca bıraktırdı.Kızlar,
İlk transferim kimyasal oluyor.Bağışıklık baskılayıcı ve kan sulandırıcı vermemişti doktor.
2. Transfer de bu ilaçları kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan var mıdır ?
Prednol kaç mg kullanmıştınız24 şubatta transfer oldum. prednolu bugün bırak dedi doktorum. günde bir içiyordum, iki haftadır gün aşırı. bugün de bırakabilirsin dedi.. mahvetti beni prednol. akşamları içiyordum. nefes alamıyordum şişkinlikten. kan sulandırıcıyı da iki hafta önce lekelenme yaşayınca bıraktırdı.
Ay değil 5 gün. Opudan transfere kadar. Taze transferi.Merhaba kaç ay kullandınız
Teşekkür ederimAy değil 5 gün. Opudan transfere kadar. Taze transferi.
16 mg kullanmıştımPrednol kaç mg kullanmıştınız
Merhaba prednolu transfer öncesinden başladık ve poztifi olduktan sonra bir 3 ay daha kullandık sonra bıraktık hamilelikte devamlı sis olunuyor zaten hatta dogumdan 1 sene sonra benim ikiz olduğu için anca 2 senede geçti.Merhaba prednol sonrası ödem şişkinlik geçer mi? Ne kadar kullandiniz Ya da ne kadar süre sonra geçer
Peki neden daha erken bırakmadı kademeli mi bıraktılar çünkü bir anda bırakılmıyomuş kortizon içerdiği için ya öyle yazmışlar burada öyle okumuştumMerhaba prednolu transfer öncesinden başladık ve poztifi olduktan sonra bir 3 ay daha kullandık sonra bıraktık hamilelikte devamlı sis olunuyor zaten hatta dogumdan 1 sene sonra benim ikiz olduğu için anca 2 senede geçti.
Valla biz bir an da bıraktık hic bisey olmadı herkesin tedavisine gore demekki. Açıkçası 2 transfer tutmadığı zaman ne kadar odem olduğunu anlamıştım öyle çok fazla sismemistim regl ile söndüm hemen zaten ama hamilelik daha fazla şişlik getiriyor tabiPeki neden daha erken bırakmadı kademeli mi bıraktılar çünkü bir anda bırakılmıyomuş kortizon içerdiği için ya öyle yazmışlar burada öyle okumuştum
24 şubatta transfer oldum. prednolu bugün bırak dedi doktorum. günde bir içiyordum, iki haftadır gün aşırı. bugün de bırakabilirsin dedi.. mahvetti beni prednol. akşamları içiyordum. nefes alamıyordum şişkinlikten. kan sulandırıcıyı da iki hafta önce lekelenme yaşayınca bıraktırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?