Ben ilaçlı olanı denediğimde , o ay progesteron seviyem fazla yüksek çıkmıştı ve transferim iptal edilmişti.
Sonra araştırdığımda yarı ilaçlı ( femara, letu ile) ve tam doğal siklus süreci daha içime sinmişti. Uzak bi şehirde olduğum için git gel zor olacağından , femara ile transfere hazırlanmak istediğimi söyledim doktoruma. Doktorum önermediğini ama kararı bana bıraktığını söylemişti. Ben de böyle istiyorum dedim ve femara ile hazırlandım.
Açıkçası ilaçlı siklus dönemi o ilaçlar duygu durumumu çok bozmuştu ve bana ağır gelmişti. Ama femara ile hazırlandığım ay gayet iyiydim hafiflemiş bi şekilde transferi beklemiştim. 5 gün femara kullanmıştım ardından çatlatma iğnesi , o kadar. Sonra hormon testleri, yumurtaların ne kadar büyüdüğüne bakılıp transfer yapıldı. Hepsi bu :) kesinlikle tavsiye ederim. Gebelikte gebelik zehirlenmesi yaşama ihtimalini de düşürüyor diye biliyorum. Hem de hasta dostu bi yöntem bence :) ama her kadın için uygun mu bunu doktor bilir pek tabii. Çünkü herkesin arka planda hikayesi farklı , benim pcos vardı.