- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Amin canım Allah razı olsunTamam canım nasıl istersen.. olumlu olur inşallah
Allah yardımcın olsun
Kuzum nerdesin yaaa verdin mi kan?Cok sagol cnm bnm senin sayende toparladim ins hayirli guzel okuyorum cnm dediklerini de okucm ins rabbm buyuk hayirli haberlwrle goruselim yine cnm ins
Vermedim cnm ilk idrar testi yptim hicbisey cikmadi bugun bu nasil bisey anlmadim ben 12 . Veririm kan diyorum heryerim mosmor zaten sen ne yaptin idrar testini yeniledin miKuzum nerdesin yaaa verdin mi kan?
Yaptım idrar testi canım yine öncekiler gibi çıktı hayalet çizgi.. koyulaşmıyor inat ediyor..Vermedim cnm ilk idrar testi yptim hicbisey cikmadi bugun bu nasil bisey anlmadim ben 12 . Veririm kan diyorum heryerim mosmor zaten sen ne yaptin idrar testini yeniledin mi
Atsana cnm foto hıc fark yokmu senin benim hepten silik görünmüyor bileYaptım idrar testi canım yine öncekiler gibi çıktı hayalet çizgi.. koyulaşmıyor inat ediyor..
Ay şekilden şekile girdim foto için olmuyo canım çıkmıyo sinir etti telefonAtsana cnm foto hıc fark yokmu senin benim hepten silik görünmüyor bile
Anladım kuzum neyse hayırlısı bakalım yine umutlarım kırıldı benim ne zaman kan vereceksin sen bidahaAy şekilden şekile girdim foto için olmuyo canım çıkmıyo sinir etti telefon
Aynı marka test ve sabah idrarıyla yaptın değil mi canım? Kırma umudunu. Ben de yarın vericem ama busefer birtakım işlerim olduğu için akşam üzeri vereceğim...Anladım kuzum neyse hayırlısı bakalım yine umutlarım kırıldı benim ne zaman kan vereceksin sen bidaha
Evet cnm aynı marka test ve sabh ilk idrarla yaptım bende aksma doğru yada pazar günü sabahtan vericem cnmAynı marka test ve sabah idrarıyla yaptın değil mi canım? Kırma umudunu. Ben de yarın vericem ama busefer birtakım işlerim olduğu için akşam üzeri vereceğim...
Tamam canım habersiz bırakma. Ben de yazarım.Evet cnm aynı marka test ve sabh ilk idrarla yaptım bende aksma doğru yada pazar günü sabahtan vericem cnm
Tmm cnm inş haberleşelimTamam canım habersiz bırakma. Ben de yazarım.
Ben kan verdim cnm 2.3 cıktı sonucum düşmüş yanı olmadı inş sen güzel sonuçlar alırsın çok üzgünüm.Tamam canım habersiz bırakma. Ben de yazarım.
Canım yaa çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin. Umarım kısa sürede toparlarsın canım. Unutma yeni günler yeni umutlar var. Ve sen bir daha dünyaya gelmeyeceksin. Sen herşeyden önemlisin. O yüzden kendine çok iyi bak..Ben kan verdim cnm 2.3 cıktı sonucum düşmüş yanı olmadı inş sen güzel sonuçlar alırsın çok üzgünüm.
Anın çok bnm inş araba çok ağladığım icin suan iyiyim hamdolsun rabbjm tekrar boyle aci yasatmasin saglikli evlatlarla sevindirsin hakeden herkeze sn nptin cnm verdin mi kanCanım yaa çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin. Umarım kısa sürede toparlarsın canım. Unutma yeni günler yeni umutlar var. Ve sen bir daha dünyaya gelmeyeceksin. Sen herşeyden önemlisin. O yüzden kendine çok iyi bak..
Verdim canım malesef benim de düştü değerim. 15 ten 7.5 e...Anın çok bnm inş araba çok ağladığım icin suan iyiyim hamdolsun rabbjm tekrar boyle aci yasatmasin saglikli evlatlarla sevindirsin hakeden herkeze sn nptin cnm verdin mi kan
Anladım kuzum inş ikimiz içinde hayırlısı olsun rabbim yeni güzel kapılar açsın bizlereVerdim canım malesef benim de düştü değerim. 15 ten 7.5 e...
Bugun benimde transferin 10.gunu 30 cikti beta HCG normalmiymis senin durumun ne arkadasimKızlar transferi saymazsak sonraki 10. Gün beta hcg 30 çıktı sizce kimyasal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?