Transfer sonrası 10. Gün Beta HCG 30

Anladım kuzum neyse hayırlısı bakalım yine umutlarım kırıldı benim ne zaman kan vereceksin sen bidaha
Aynı marka test ve sabah idrarıyla yaptın değil mi canım? Kırma umudunu. Ben de yarın vericem ama busefer birtakım işlerim olduğu için akşam üzeri vereceğim...

Aynı marka test ve sabah idrarıyla yaptın değil mi canım? Kırma umudunu. Ben de yarın vericem ama busefer birtakım işlerim olduğu için akşam üzeri vereceğim...
Evet cnm aynı marka test ve sabh ilk idrarla yaptım bende aksma doğru yada pazar günü sabahtan vericem cnm

Ben kan verdim cnm 2.3 cıktı sonucum düşmüş yanı olmadı inş sen güzel sonuçlar alırsın çok üzgünüm.
Canım yaa çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin. Umarım kısa sürede toparlarsın canım. Unutma yeni günler yeni umutlar var. Ve sen bir daha dünyaya gelmeyeceksin. Sen herşeyden önemlisin. O yüzden kendine çok iyi bak..

Anın çok bnm inş araba çok ağladığım icin suan iyiyim hamdolsun rabbjm tekrar boyle aci yasatmasin saglikli evlatlarla sevindirsin hakeden herkeze sn nptin cnm verdin mi kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…