- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Kimyasal veya değil diyemeyiz. 2 gün sonraki artış miktarı önemli canım. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Bugün sabah da test yaptırdım gerçi arada 9 saat falan var ama olsunDeğerinizin iki güne bir katlanması burda önemli olan katlıyorsa sağlıklı bir gebeliktir inşallah
Bugün sabah da test yaptırdım gerçi arada 9 saat falan var ama olsun
Ah canım nasıl sabredeyimSonucu bizimle de paylaşKeşke bekleseydin biraz.
Ah canım nasıl sabredeyimo kadar zor ki o 30 u görmek ne hamilesin ne değilsin arada kalmış kimyasal gibi ama net de değil. Berbat bir şey
Yarım saat kaldıOlumlu düşün, inşallah olumlu olurNe zaman çıkar sonuç?
Yarım saat kaldı
Dün gece 30.6 çıktı gece 12 de vermiştim kanı. Bu sabah 09.30 da verdiğim kan 34.9 çıktı. 2 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorumAz kalmış, hadi bakalım hayırlısıAma 9 saatlik bir sürenin ardından çıkan sonuca göre moralini bozma bence. En sağlıklısı, 2 gün sonra meydana gelen artış
Şuan hem siz hem tanıdığınızın durumu sayesinde ağlama krizim sonlandı. İnşallah hepimizin yüzü güler hayırlısıylaBende konu acicaktim senin yorumu gordum 10 haziranda tup bebek transferim oldu 22 haziran 12.gun degerim 22.97 cikti 4 gun sonra kan ver dedi doktorum dayanamadim 23 haziran dun kan verdim 43.86 cikti icim biraz rahatladi ama tedirginim carsamba yine kan vericem sonucunu bende merak ettim bi tanidigimda tup bebek yapti 8 ile basladi gebeligi suan 3 yasinda oglu var o bana umut ama kimyasal gebelikte olabilir bizimki
Dün gece 30.6 çıktı gece 12 de vermiştim kanı. Bu sabah 09.30 da verdiğim kan 34.9 çıktı. 2 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum
kuzum aglama benim anneannemin 7 sene sonra bebegi olmus dusmus etmis dogmus 2 gun yasamis sonra demis ki Aglayip duruyorum insanlar bana ugursuz diyor yicek ekmegi icicek suyu varsa olur demis hic uzulmemis ondan sonra arka arka 7 tane cocugu olmus annemle dayilarimin arasi 1 er yas hep bu benim 3.tup bebegim ilki 10.hafta gelisme geriligi dendi kurtaj oldum ikinci negatif ucuncu ise bu kimyasalda olabilir hersey Allahtan dua et uzme kendiniŞuan hem siz hem tanıdığınızın durumu sayesinde ağlama krizim sonlandı. İnşallah hepimizin yüzü güler hayırlısıyla
Artışın iyi gidiyor bence moralini bozma 9 saatte 5 artmış .iyi demek için iki katı demiyorlar aslında yüzde 60 artması gerekiyormuş senin bu hızda giderse 2 günde iki katına da ulaşır zatenDün gece 30.6 çıktı gece 12 de vermiştim kanı. Bu sabah 09.30 da verdiğim kan 34.9 çıktı. 2 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Canım bi de senin 6. Gün embriyosuydu dimi başlık açtım ama cevap alamadım henüz kimseden doktorun altıncı günde blast olan embriyolar hakkında ne yorum yapmıştı benimki transfer yapmayalım bi daha toplayalım beşinci günde blast olan olursa koyarız yoksa bunu koyarız diyor da o kadar şans azmış ya anlamadım ki bak seninki tuttu inşallah niye öyle dedi anlamadımDün gece 30.6 çıktı gece 12 de vermiştim kanı. Bu sabah 09.30 da verdiğim kan 34.9 çıktı. 2 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Çok teşekkür ederim samimiyetin ve içtenliğin için canım Ama insanın elinde değil işte doktor bile tam olarak bir şey söyleyemedi öyle değişik bir değerSabretmek zorundasın canım, başka çaren yok. Kötü düşünme. Belki de bebeğin seninle ve sen onu üzüyorsun şu anda. Stres yapma ve bol bol dua et.
Ben geçen sefer çok daha fazla kafama takıp çok daha fazla üzülüyordum bu sefer çok moralli ve mutlu bir şekilde tedaviye başladım hatta ilk etapta olursa olur olmazsada üzülmeyeceğim dedim ama içimde hissetmeye başladığımdan beri kendime engel olamıyorum karnındaki kasılmalar sanki ben buradayım diyorlarmış gibi geliyor psikolojim bozuldu resmen eşim şu an psikolojimden endişeleniyor çünkü bak buradalar varlıklarını hissettiriyorlar diyip ağlıyorum sürekli Ama gerçekten hissettiriyorlar delirmedim yani kasılmalarım var bunu ben kendim tutunma ve yerleşme olarak yorumluyorum ve öyle hissetmek istiyorumkuzum aglama benim anneannemin 7 sene sonra bebegi olmus dusmus etmis dogmus 2 gun yasamis sonra demis ki Aglayip duruyorum insanlar bana ugursuz diyor yicek ekmegi icicek suyu varsa olur demis hic uzulmemis ondan sonra arka arka 7 tane cocugu olmus annemle dayilarimin arasi 1 er yas hep bu benim 3.tup bebegim ilki 10.hafta gelisme geriligi dendi kurtaj oldum ikinci negatif ucuncu ise bu kimyasalda olabilir hersey Allahtan dua et uzme kendini
Benim şu şekilde oldu toplamda üç embriyomuz döllenmişti. 5. Günde Bunlardan biri orta kalite diğer ikisi henüz gelişme evresindeydi geç gelişim gösteriyordu. Early blast ve cavitasyondular. Doktor yinede dondurmak istedi o iki tanesini orta kalite olanı da transfer etti ve orta kalite olan tutmadı taze transferdi. Altı ay sonra Dondurulmuşları açtık bir gün beklettik ve orta kalitenin biraz üzerinde gelişim gösterdiler gelişim gösterince transfer oldu ve gördüğün gibi tutundular bundan sonrası Allaha kalmış bir mucize bekliyorum dualarını esirgemezsen çok sevinirim canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallahCanım bi de senin 6. Gün embriyosuydu dimi başlık açtım ama cevap alamadım henüz kimseden doktorun altıncı günde blast olan embriyolar hakkında ne yorum yapmıştı benimki transfer yapmayalım bi daha toplayalım beşinci günde blast olan olursa koyarız yoksa bunu koyarız diyor da o kadar şans azmış ya anlamadım ki bak seninki tuttu inşallah niye öyle dedi anlamadım
Teşekkürler canım bence senin bebiş sana tutunacak çünkü söyle düşünüyorum blast geç oldular ya tutunmaları da bir kaç gün geç olduysa o yüzden biraz düşük çıkmıştır dokuz saatte artışını oranla bak iyi gidiyor için rahat olsun dicem olamaz biliyorım ama fazla stres yapma yine deBenim şu şekilde oldu toplamda üç embriyomuz döllenmişti. 5. Günde Bunlardan biri orta kalite diğer ikisi henüz gelişme evresindeydi geç gelişim gösteriyordu. Early blast ve cavitasyondular. Doktor yinede dondurmak istedi o iki tanesini orta kalite olanı da transfer etti ve orta kalite olan tutmadı taze transferdi. Altı ay sonra Dondurulmuşları açtık bir gün beklettik ve orta kalitenin biraz üzerinde gelişim gösterdiler gelişim gösterince transfer oldu ve gördüğün gibi tutundular bundan sonrası Allaha kalmış bir mucize bekliyorum dualarını esirgemezsen çok sevinirim canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?