Transfer sonrası 10. Gün Beta HCG 30

Doğru söylüyorsun bu da bir şeydir en azından bir şekilde hamile kalabildim Kimyasal bile olsa şimdi kendi kendime canım bir şeyler çekiyor hayatımda ilk defa aşermek neymiş onu hissediyorum diyorum ( belki bu aşamada aşar mümkün değil ama öyle hissediyorum veya hissetmek istiyorum diyelim ) İnşallah tutunur da annelik neymiş onu da hissedebiliriz hepimiz

Cnm sen nptin verdin mi birdaha kan

Cnm nptin kan verdin mi bidaha

Cnm sonucun ne oldu neden kayboldun bize de umut ol nolur ya girmissin aslinda bugun neden yazmiyorsun ins kotu bisey yoktur

Kızlar artış var ama değerlerim hala normal değil moralim çok bozuk dua edin nolur
Kaç çıktı canım değerin artış varsa üzülme zaten iki kat iki kat gidecek düşük başladığı için hala düşük olması normal değil mi biraz topla moralini de bebiş de etkilenmesin

Kızlar artış var ama değerlerim hala normal değil moralim çok bozuk dua edin nolur
Canım kaç olmuş peki? Artış bazen orantısız oluyormuş. Ama azalmıyor yine de bir umudun var tatlım. Dua ediyorum sonu güzel olur inşallah. Kötü düşünmeyelim ha canım?

Cnm ben kan verdim geldim ins hayirli guzel sonuclar aliriz ikimizde
Yaaa hadi güzel haberler al inşallah canım benim. Nezaman çıkacakmış sonuç? Bekliyor olucam haber ver muhakkak.. ben eşimi işe gönderip öyle giderim herhalde. Ay ikimiz için de çok heycanlıyımmmmmm off

Canım benim sağlık olsun benim de malesef 11 den 15 e çıkabilmiş sadece. Kimyasalı gördük sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Aynen cnm bu 2. Kimyasal im cok yorumdum artik neden nasip olmiyor anlamiyorum hersey cok guzeldi cok kaliteliydi embriyolarim ama olmadi nasip brnimde ondan 9.7 olmus cnm

Canım benim sağlık olsun benim de malesef 11 den 15 e çıkabilmiş sadece. Kimyasalı gördük sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ilaclarina devam edecekmisin swn cnm kesecekmisin yoksa doktoruna bilgi verdin mi ben sormadan kesmeyi dusunuyorum igneyi falan zaten yok artik belli yani

Ilaclarina devam edecekmisin swn cnm kesecekmisin yoksa doktoruna bilgi verdin mi ben sormadan kesmeyi dusunuyorum igneyi falan zaten yok artik belli yani
Şimdi mesaj attım canım. Bırak derse bırakırım. İlk idrar testindeki çizgi görünmediği zaman çok ağlamıştım. Şuan nedendir bilmiyorum ama nötürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…