- 29 Haziran 2025
- 69
- 53
- 3
- 35
- Konu Sahibi glshglsh90
-
Şuanda o zaman 4+4 oldum:)))Evet canım reglin ilk gününü hesaplayacaklar kendin şu an bilirsin kaç haftalık olduğunu sağlıcakla gelsin minik mucize
Şuanda o zaman 4+4 oldum:)))
İnşallah canım haftaya Salı gideceğim ultrasona doktorum öyle dediMaşallahcanım benim inşallah ultrasonda gidene kadar biraz daha büyür net görünür inşallah
İnşallah canım haftaya Salı gideceğim ultrasona doktorum öyle dedi
Canım gittin mi muayeneyeBirlikte sayarız sıkma canını:) sen de 26 Temmuz da transfer oldun mu
Evet gittim canım :) ikiz miş:)Canım gittin mi muayeneye
Sen gittin mi canım?Canım gittin mi muayeneye
Ay çok sevindim evet ben de dün gittim iki kese gördük biz de ikisinin de yolk sac olusmus iki hafta sonraya gün verdi ayın 29’una inşallah kalp atışlarını duyarız o zamanSen gittin mi canım?
Benim haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi:) bende çok sevindim senin adına hep birlikte gidecek artık zamanlarımız:):)Ay çok sevindim evet ben de dün gittim iki kese gördük biz de ikisinin de yolk sac olusmus iki hafta sonraya gün verdi ayın 29’una inşallah kalp atışlarını duyarız o zaman
Senin kalp atışı için muayene ne zamanSen gittin mi canım?
Haftaya duyarsın dedi:)Senin kalp atışı için muayene ne zaman
Evet ne kadar güzel olduBenim haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi:) bende çok sevindim senin adına hep birlikte gidecek artık zamanlarımız:):)
Ben 62 kiloydum transferimde . Bana hep spor yap dedi ama sağlıklı beslen dedi doktorum:)Kızlar selam benim dondurulmuş embriyolarım var bir de kızım var ilk gebeliğimde 92 kiloydum doğumda 103 hafif preeklempsi ile 37+1 de doğum yaptım şimdi kilo verme sürecindeyim 83 kiloya düştüm doktorum 75 e düş diyor sürekli diyet yapmak çok yorucu sizler kaç kiloydunuz transfer olduğunuz zaman
Bencede gidebilirsin canım ya 6. Hafta oluyor duyulur artık bence .Evet ne kadar güzel olduben transferi bulunduğum ilden farklı bir ilde yaptırdım muhtemelen garanti olsun diye iki hafta sonra dedi ama benim de yaşadığım ilde gelecek hafta gidesim var
Umarım bir an önce duyarız ben sürekli anksiyetemi tetikleyecek şeyler düşünüyorum çünküBencede gidebilirsin canım ya 6. Hafta oluyor duyulur artık bence .
Peki biliyor musun kalp atışını altıncı haftada dinlediklerinde de mi Vajinal ultrasonla bakıyorlar yoksa normal karından ultrasonla mı benim dün kese görmek için Vajinal ultrasonla bakılmıştıBencede gidebilirsin canım ya 6. Hafta oluyor duyulur artık bence .
Benim karından göründü iki kesede canım. Kalp atışı içinde karından duyuluyor geneldePeki biliyor musun kalp atışını altıncı haftada dinlediklerinde de mi Vajinal ultrasonla bakıyorlar yoksa normal karından ultrasonla mı benim dün kese görmek için Vajinal ultrasonla bakılmıştı
Yapıyorum bende ama çok sıkıldım artık transfer olmak istiyorum 75 e hasar nasıl düşüncem bilmiyorumBen 62 kiloydum transferimde . Bana hep spor yap dedi ama sağlıklı beslen dedi doktorum:)
Düşersin ya çok kafaya takma bence kilo verme sürecini kendiliğinden gidiyor kilolar kafaya takmazsan eğerYapıyorum bende ama çok sıkıldım artık transfer olmak istiyorum 75 e hasar nasıl düşüncem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?