Transfer sonrası 10.gün

Ay çok sevindim evet ben de dün gittim iki kese gördük biz de ikisinin de yolk sac olusmus iki hafta sonraya gün verdi ayın 29’una inşallah kalp atışlarını duyarız o zaman
Benim haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi:) bende çok sevindim senin adına hep birlikte gidecek artık zamanlarımız:):)

Kızlar selam benim dondurulmuş embriyolarım var bir de kızım var ilk gebeliğimde 92 kiloydum doğumda 103 hafif preeklempsi ile 37+1 de doğum yaptım şimdi kilo verme sürecindeyim 83 kiloya düştüm doktorum 75 e düş diyor sürekli diyet yapmak çok yorucu sizler kaç kiloydunuz transfer olduğunuz zaman

Benim haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi:) bende çok sevindim senin adına hep birlikte gidecek artık zamanlarımız:):)
Evet ne kadar güzel oldu ben transferi bulunduğum ilden farklı bir ilde yaptırdım muhtemelen garanti olsun diye iki hafta sonra dedi ama benim de yaşadığım ilde gelecek hafta gidesim var

Ben 62 kiloydum transferimde . Bana hep spor yap dedi ama sağlıklı beslen dedi doktorum:)

Bencede gidebilirsin canım ya 6. Hafta oluyor duyulur artık bence .
Peki biliyor musun kalp atışını altıncı haftada dinlediklerinde de mi Vajinal ultrasonla bakıyorlar yoksa normal karından ultrasonla mı benim dün kese görmek için Vajinal ultrasonla bakılmıştı

Peki biliyor musun kalp atışını altıncı haftada dinlediklerinde de mi Vajinal ultrasonla bakıyorlar yoksa normal karından ultrasonla mı benim dün kese görmek için Vajinal ultrasonla bakılmıştı
Benim karından göründü iki kesede canım. Kalp atışı içinde karından duyuluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…