Transfer sonrası 10.gün

Merhaba arkadaşlar 26 Haziran da 5. gün embriyo transferi oldum bugün 10. Günüm beta hcg değeri 576 çıktı. 8. gün de 221 çıktı. Sizce nasıl?

Maşallah canım gayet güzel artmış iki günde tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizen

Benimde öyle açık renk kalmıştı en iyi sonucu kan tahlili veriyor güzel sonuçlarınızı bekliyoruz

Sadece ilk günden itibaren kaşık ağrım oldu başka hiçbirşey olmadı bende hatta korktum tutmadı diye
Benim de bugün başladı ağrım. Bu durum beni memnun etmiyor. Adet ağrısı gibi ağrıyor. Bacaklarım, ayaklarım ağrıyor. Umarım tutmuştur. İçeride neler oluyor tam bir muamma

Benim de bugün başladı ağrım. Bu durum beni memnun etmiyor. Adet ağrısı gibi ağrıyor. Bacaklarım, ayaklarım ağrıyor. Umarım tutmuştur. İçeride neler oluyor tam bir muamma
Benim ilk günden itibaren adet ağrısı gibi ağrım vardı halen var sabah kalkıyorum ağrıyla gece yatana kadar ağrı devam ediyor inşallah tıtmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…