- 29 Haziran 2025
- 69
- 53
- 3
- 35
- Konu Sahibi glshglsh90
-
Bence gayet guzel masallah kalıtesın neydı embrıyonuzun ve ılk denemenızmıMerhaba arkadaşlar 26 Haziran da 5. gün embriyo transferi oldum bugün 10. Günüm beta hcg değeri 576 çıktı. 8. gün de 221 çıktı. Sizce nasıl?
Merhaba arkadaşlar 26 Haziran da 5. gün embriyo transferi oldum bugün 10. Günüm beta hcg değeri 576 çıktı. 8. gün de 221 çıktı. Sizce nasıl?
Hiç sormadım ve bilmiyorum biliyormusunuz kısmet dedim yoka devam ettimBence gayet guzel masallah kalıtesın neydı embrıyonuzun ve ılk denemenızmı
Teşekkür ederim iki embriyo koyuldu bakalımMaşallahcanım gayet güzel artmış iki günde tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizen
İkinci denemenin ilkinde kimyasal gebelik geçirdim bu defa doğal transfer yapıldıBence gayet guzel masallah kalıtesın neydı embrıyonuzun ve ılk denemenızmı
Teşekkür ederim iki embriyo koyuldu bakalımtek mi çift mi bilmiyorum
Amin inşallahİnşallah Rabbim gönlüne göre versin
Güzel yükselmiş canım bir an düştü gibi anladım değeriMerhaba arkadaşlar 26 Haziran da 5. gün embriyo transferi oldum bugün 10. Günüm beta hcg değeri 576 çıktı. 8. gün de 221 çıktı.
Yok canım iki günde iki kattan fazla arttı :)Güzel yükselmiş canım bir an düştü gibi anladım değeri
Darısı başıma inşallah benimde yarın test günümYok canım iki günde iki kattan fazla arttı :)
Sadece ilk günden itibaren kaşık ağrım oldu başka hiçbirşey olmadı bende hatta korktum tutmadı diyeDarısı başıma inşallah benimde yarın test günümbelirti olmuş muydu hiç
Test yaptım yeterince koyu değil gibi korkuyorum yine kimyasal olur diyeSadece ilk günden itibaren kaşık ağrım oldu başka hiçbirşey olmadı bende hatta korktum tutmadı diye
Kaset testlere çok güvenmeyin kan verin lütfen düzenli takip için test gününüz geldiyse, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTest yaptım yeterince koyu değil gibi korkuyorum yine kimyasal olur diye
Yarın test günüm vereceğimKaset testlere çok güvenmeyin kan verin lütfen düzenli takip için test gününüz geldiyse, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İdrarda testi böyle iken betanız kaç çıktı hatırlıyor musunuzBenimde öyle açık renk kalmıştı en iyi sonucu kan tahlili veriyor güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
İdrarda testi böyle iken betanız kaç çıktı hatırlıyor musunuz
Benim de bugün başladı ağrım. Bu durum beni memnun etmiyor. Adet ağrısı gibi ağrıyor. Bacaklarım, ayaklarım ağrıyor. Umarım tutmuştur. İçeride neler oluyor tam bir muammaSadece ilk günden itibaren kaşık ağrım oldu başka hiçbirşey olmadı bende hatta korktum tutmadı diye
Benim ilk günden itibaren adet ağrısı gibi ağrım vardı halen var sabah kalkıyorum ağrıyla gece yatana kadar ağrı devam ediyor inşallah tıtmuşturBenim de bugün başladı ağrım. Bu durum beni memnun etmiyor. Adet ağrısı gibi ağrıyor. Bacaklarım, ayaklarım ağrıyor. Umarım tutmuştur. İçeride neler oluyor tam bir muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?