- 29 Haziran 2025
- 69
- 53
- 3
- 35
- Konu Sahibi glshglsh90
-
Gün saymalar heyecandan bitmeyecek gibi kaldı 8 gün o zamanYok olmaz ya ona göre gün veriyorlar sonuçta canım ama gün geçmez
Birlikte sayarız sıkma canını:) sen de 26 Temmuz da transfer oldun muGün saymalar heyecandan bitmeyecek gibi kaldı 8 gün o zaman
Evet 26’sında oldum hastane 15’i ya da 16’sında dedi ben farklı bir ile gideceğim için 16’sı gideceğim muayeneyeBirlikte sayarız sıkma canını:) sen de 26 Temmuz da transfer oldun mu
Ben bugün tekrar kan verdim 12.gün 1150 çıktı canım . 15 Temmuz dediler kontrol için :) acaba ikiz olabilir mi?
Hayırlı olsun inşallah kese gününü kaç gün sonra dedilerYani tam kesin diyemem ama benim ilk kan testim 12.gündü ilk ve son kez o gün verdim 1226 çıkmıştı doktorum bir daha kan verme dedi ikiz olabilir demişti kese günü verdi ve o gün iki kese görüldü Elhamdulillah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun inşallah kese gününü kaç gün sonra dediler
Galiba bazen ikizlik durumlarında kesenin biri daha sonra görünebiliyormuş o sebepten sordumAmin çok teşekkür ederim kan testinden 17 gün sonraya verdiler net sonuç almak için gittiğimde 7 haftalık olmuşlardı çok şükürdarısı başınıza olsun inşallah
Galiba bazen ikizlik durumlarında kesenin biri daha sonra görünebiliyormuş o sebepten sordum
Ya inşallahYani tam kesin diyemem ama benim ilk kan testim 12.gündü ilk ve son kez o gün verdim 1226 çıkmıştı doktorum bir daha kan verme dedi ikiz olabilir demişti kese günü verdi ve o gün iki kese görüldü Elhamdulillah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benimde bugün 12. Günüm 1150 olmuş belki benimde ikizdir :)Yani tam kesin diyemem ama benim ilk kan testim 12.gündü ilk ve son kez o gün verdim 1226 çıkmıştı doktorum bir daha kan verme dedi ikiz olabilir demişti kese günü verdi ve o gün iki kese görüldü Elhamdulillah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Tüp bebek te hamilelik farklı mı hesaplanıyor acaba bilginiz var mı? Yoksa aynı mı oluyor ?Amin çok teşekkür ederim kan testinden 17 gün sonraya verdiler net sonuç almak için gittiğimde 7 haftalık olmuşlardı çok şükürdarısı başınıza olsun inşallah
Darısı başımıza inşallahBen gittiğimde ikisi de net göründü kalp atımları bebeklerikisi de göründü çok şükür doktorum onun için biraz geçe attı
Tüp bebek te hamilelik farklı mı hesaplanıyor acaba bilginiz var mı? Yoksa aynı mı oluyor ?
Benimde bugün 12. Günüm 1150 olmuş belki benimde ikizdir :)
Birşey değişmiyor yani bende reglin ilk günü :)Dondurulmuş embriyoda reglin ilk günü hesaplanıyor benim ki taze transferdi Opu gününü hesapladılar
Doğal transfer dediğin taze transfer mi yapıldı canım? Opu dan kaç gün sonra?İkinci denemenin ilkinde kimyasal gebelik geçirdim bu defa doğal transfer yapıldı
Hayır taze transfer değil canım. Rahmim doğal olarak hazırlandı hormon iğneleri kullanmadım hiçDoğal transfer dediğin taze transfer mi yapıldı canım? Opu dan kaç gün sonra?
Birşey değişmiyor yani bende reglin ilk günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?