- 14 Ağustos 2024
- 3.185
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.131
- 78
- Konu Sahibi glshglsh90
-
Amiin inşallah. Vala bu sefer tutsun istiyorum. Nasip. Hayırlısı olur inşallahBenim ilk günden itibaren adet ağrısı gibi ağrım vardı halen var sabah kalkıyorum ağrıyla gece yatana kadar ağrı devam ediyor inşallah tıtmuştur
Canım test verdin miiiiYarın test günüm vereceğim
Evet verdim henüz çıkmadı sonuç bekliyorumCanım test verdin miiii
Güzel çıkacak inşallah, haberdar et bizi deEvet verdim henüz çıkmadı sonuç bekliyorum
Değerim 459 çıktıGüzel çıkacak inşallah, haberdar et bizi de
Ayyyy maşallah ne güzel çıkmıııışDeğerim 459 çıktı
3. Gün embriyosuydu 25 haziranda transfer olmuştumAyyyy maşallah ne güzel çıkmıııışallahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu transferin ne zamandııı
Ay maşallah, çok güzel olacak inşallah3. Gün embriyosuydu 25 haziranda transfer olmuştuminşallah düşmez de yükselmeye devam eder
Belirtin var mıydı ?Değerim 459 çıktı
Bende doktoruma sordum olabilir ama kesin bişey diyemiyorum ultrason da belli olur dediAy maşallah, çok güzel olacak inşallahikiz olabilir mi ya ne güzel çıkmış 3. Gün embriyosu için
Evet kasık ağrım vardı ara ara yine oluyor ilk 3 4 gün baya bel ağrım vardı o kesildi şuan göğüs hassasiyetim varBelirtin var mıydı ?
Merhabalar bende 26 haziranda transfer oldum değerler hemen hemen sizinkiyle aynı şekilde ilerliyor, çift embriyo koyuldu. Dün hastane kese muayenesi için 16 temmuza gün verdi sizinkiler hangi güne verdiler acaba o gün kalp atışı duyulma ihtimali de var mıMerhaba arkadaşlar 26 Haziran da 5. gün embriyo transferi oldum bugün 10. Günüm beta hcg değeri 576 çıktı. 8. gün de 221 çıktı. Sizce nasıl?
Ben bugün tekrar kan verdim 12.gün 1150 çıktı canım . 15 Temmuz dediler kontrol için :) acaba ikiz olabilir mi?Merhabalar bende 26 haziranda transfer oldum değerler hemen hemen sizinkiyle aynı şekilde ilerliyor, çift embriyo koyuldu. Dün hastane kese muayenesi için 16 temmuza gün verdi sizinkiler hangi güne verdiler acaba o gün kalp atışı duyulma ihtimali de var mı
Bir sorun olmaz ya ben 8. Günü test verdim :)selamlar benim de test günüm cuma ama perşembe günü yapacağım. perşembe günü 11. gün oluyor. sorun olmaz herhalde
Size de mi çift embriyo koyulmuştu yoksa tek miydi genelde sayılar bu şekilde yükseldiğinde çift diyorlar ama tabi net durumu kese kontrolünde göreceğiz ben çok merak ediyorum ikisi de tuttu acabaBen bugün tekrar kan verdim 12.gün 1150 çıktı canım . 15 Temmuz dediler kontrol için :) acaba ikiz olabilir mi?
Benimde çift bende çok merak ediyorum bu şekilde olup ikiz olanlar var mı acabaSize de mi çift embriyo koyulmuştu yoksa tek miydi genelde sayılar bu şekilde yükseldiğinde çift diyorlar ama tabi net durumu kese kontrolünde göreceğiz ben çok merak ediyorum ikisi de tuttu acaba
Ayyy inşallah güzel haberleri paylaşırız ikizmiş derizBenimde çift bende çok merak ediyorum bu şekilde olup ikiz olanlar var mı acaba
İnşallah yaaaaAyyy inşallah güzel haberleri paylaşırız ikizmiş deriz
Kese muayenesi için ayın 16’sı dediler ama acaba diyorum bu cuma gidip başka bir doktora kontrolüm olsa belki görünürİnşallah yaaaaartık günler geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?