Transfer sonrası 13. Gün

flowers0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
62
20
8
30
Kızlar transferin 13. Günü doktor 10. Günü test istedi kan testi negatif çıktı ama dün lekem geldi ve bugün adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çizgi çıktı sizce geç tutunma vs olabilir mi çok umutlanmak istemiyorum ama yine de bilemiyorum işte

Eklentiler

• IMG_4059.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 1.147
  • IMG_4060.webp
    18 KB · Görüntüleme: 972
Bence bidaha kan verin

Bence hafif cizgi var gibi bir kan verin insallah sizinledir acilden giriş yaparsanız gebelik için kan alıyorlar bugün cıkar
Teşekkür ederim bir kaç gün daha bekleyeceğim kan vermek için eğer varsa hcg iyice yükselmiş olur kanda kesin çıkar diye düşünüyorum çünkü 10. Gün kan testi negatif çıktığında çok kötü oldum yıkıldım aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Sizi anlıyorum ama ilaçları bıraktınız değil mi negatif cıkınca. Belki bu sekilde doktorunuz tekrar kullanmanızı isteyecek. İlaç kullanımı adeti de baskılıyor ya

Evet ilaç kullanımını bıraktım da doktorumla görüşemedik hemşire ilaçları bırak adetin bitince randevu al gel dedi kesin konuştu negatif bebek yok diye şimdi acele etmek istemiyorum o yüzden

Evet ilaç kullanımını bıraktım da doktorumla görüşemedik hemşire ilaçları bırak adetin bitince randevu al gel dedi kesin konuştu negatif bebek yok diye şimdi acele etmek istemiyorum o yüzden
Tup bebek yaptirmissiniz silik cizgi gorukuyo ne demek acele etmek istemiyorum ? Yani negatifse sonuc 10 gun sonrada kan baktirsan negatif ilaclari birakmissin nasil riske atarsin bu durumu anlamadim. Ben olsam saniyesinde hastaneye koşardım cizgiyi gorunce

Doktorumuz söylediğine göre hareket ediyorum kesin yok bebek dedi 10. Gün kan testine bakarak bu testte de çok silik varla yok arası emin olamadım o yüzden de tekrar kan verip negatif sonuç alırsam psikolojik olarak kaldıramam sizin doktorlarınız çok ilgili olabilir ama benim doktorum ilgisiz ne yazık ki her neyse yarın sabah yine gebelik testi yapacağım yine silik çıkarsa kan vereceğim yarın

Bunun doktorla bir alakası yok kişiyle alakası var. Benimde doktorum ilk kimyasal gebelik olduğunda ilaçları bırakmamı söyledi ve bıraktım. Ama böyle bir şey basıma gelseydi evden çıkmam saniyemi almazdı. Negatifsede içim rahat olurdu acaba demezdim..

Agustos transferlerinde kan testi negatif cikipda gunler sonra tesadufen ikiz gebe oldugunu ogrenen arkadasimiz var. Bence siz bi durumu hafife almayin...

Ayrica doktorla ne alakasi var ki siz kendiniz yapabilirsiniz doktorunuzun kesin konusmasinin ne onemi var. Siz gordunuz silik cizgiyi .. bu arada bende erken gebelik testinde boyle silik bi cizgiyle ogrendim saniye durmadim evde 14 yil sonra tup bebekte cift cizgiyi gormusum silikte olsa esim isini gucunu birakti kostu geldi eve hemen gittik kan verdik . InsaAllah seninde sonucun pozitiftir insaAllah

Agustos transferlerinde kan testi negatif cikipda gunler sonra tesadufen ikiz gebe oldugunu ogrenen arkadasimiz var. Bence siz bi durumu hafife almayin...
Yarın tekrar idrar testi yapıp silikte olsa çizgi çıkarsa gideceğim kan vermeye daha önce kaset test yapıp ikinci çizgiyi görüp kan vermiştim negatif çıkmıştı test bozukmuş yine öyledir belki diye düşündüm ama sabah bakıp gideceğim kan vermeye

İnşaAllah

Erken gebelik testinde sanmiyorum bozuk çıksın. Ama kaset testler genelde bozuk degerim 500lerdeydi benim kaset test yaptim hatira diye cizgi bile cikmamisti. O yuzden kaset alma erken al.

Erken gebelik testinde sanmiyorum bozuk çıksın. Ama kaset testler genelde bozuk degerim 500lerdeydi benim kaset test yaptim hatira diye cizgi bile cikmamisti. O yuzden kaset alma erken al.
Biraz önce kaset test yaptım çıkmadı gibi yani çok çok hafif var gibi görünmüyor gibi de ben öyle görüyorum galiba eşim baktı yok ikinci çizgi dedi yarın erken gebelik testi alıp tekrar yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…