Transfer sonrası 4. gün

aksjsjjsjsjs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
84
31
8
29
Arkadaşlar lütfen tecrübe sahibi olanlar yazabilir mi ? 5. gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 4. günümdü. Dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Herkes erkenden öğrendiğini yazıyor negatif çıkınca kötü oldum. İlk transferim kendimi çok yıprattım

Erken gebelik testi mi denemiştin?

Merhaba , öncelikle hayirlisi olsun. Ben ilk denemede pozitifi gören biriyim ancak 4. Gün test yaptigimda ( erken gebelik testi) yapmıştım negatifti. Yani şuan cok erken endiselenmeyin. Ben 5. Gunde gördüm pozitifi ama erken gebelik testinde , Kaset testte 8. Gunde bile gormek icin ikinci cizgiyi prof olmak gerekirdi eger kaset test yapiyorsaniz. Birde beta düşükse zaten testte hemen gorunmeyebilir benim betam hizli arttigi icin 5. Gunde gordum muhtemelen herkesin ayni olmayabilir hemen umitsizlige kapilmayin

6. gün negatif 7.gün silik çizgi görmüştüm

çok teşekkürler içime su serptiniz. Çok korkuyordum. Daha sonra tekrar deneyeceğim erken gebelik testiyle. İnşallah bende pozitifi görürüm. Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canım bende negatif çıkacağını bildiğim halde 5. Yaptım idrar negatif bile bile yani bugün 7. Günüm bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…