- 5 Temmuz 2022
- 84
- 31
- 8
- 29
- Konu Sahibi aksjsjjsjsjs
-
inşallah öyledir. Aslında çok erken olduğunu biliorm ama insan yine de umutsuzlanıyor. yarın tekrar yapcam idrar testiniCanim bildigim kadariyla transferin 7. Gununden once cikmaz. Bekle bakalim azcik daha
.
Erken gebelik testi mi denemiştin?Arkadaşlar lütfen tecrübe sahibi olanlar yazabilir mi ? 5. gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 4. günümdü. Dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Herkes erkenden öğrendiğini yazıyor negatif çıkınca kötü oldum. İlk transferim kendimi çok yıprattım
hayır normal kaset testErken gebelik testi mi denemiştin?
Merhaba , öncelikle hayirlisi olsun. Ben ilk denemede pozitifi gören biriyim ancak 4. Gün test yaptigimda ( erken gebelik testi) yapmıştım negatifti. Yani şuan cok erken endiselenmeyin. Ben 5. Gunde gördüm pozitifi ama erken gebelik testinde , Kaset testte 8. Gunde bile gormek icin ikinci cizgiyi prof olmak gerekirdi eger kaset test yapiyorsaniz. Birde beta düşükse zaten testte hemen gorunmeyebilir benim betam hizli arttigi icin 5. Gunde gordum muhtemelen herkesin ayni olmayabilir hemen umitsizlige kapilmayinArkadaşlar lütfen tecrübe sahibi olanlar yazabilir mi ? 5. gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 4. günümdü. Dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Herkes erkenden öğrendiğini yazıyor negatif çıkınca kötü oldum. İlk transferim kendimi çok yıprattım
çok teşekkürler içime su serptiniz. Çok korkuyordum. Daha sonra tekrar deneyeceğim erken gebelik testiyle. İnşallah bende pozitifi görürüm. Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba , öncelikle hayirlisi olsun. Ben ilk denemede pozitifi gören biriyim ancak 4. Gün test yaptigimda ( erken gebelik testi) yapmıştım negatifti. Yani şuan cok erken endiselenmeyin. Ben 5. Gunde gördüm pozitifi ama erken gebelik testinde , Kaset testte 8. Gunde bile gormek icin ikinci cizgiyi prof olmak gerekirdi eger kaset test yapiyorsaniz. Birde beta düşükse zaten testte hemen gorunmeyebilir benim betam hizli arttigi icin 5. Gunde gordum muhtemelen herkesin ayni olmayabilir hemen umitsizlige kapilmayin
Canım bende negatif çıkacağını bildiğim halde 5. Yaptım idrar negatifArkadaşlar lütfen tecrübe sahibi olanlar yazabilir mi ? 5. gün embriyosu transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 4. günümdü. Dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Herkes erkenden öğrendiğini yazıyor negatif çıkınca kötü oldum. İlk transferim kendimi çok yıprattım
inşallah benimki de çıkar. Hayırlı olsun size6. gün negatif 7.gün silik çizgi görmüştüm
inşallah pozitif çıkar. İyi haberlerini bekliorm. Bende yapıcam daha sonra tekrarCanım bende negatif çıkacağını bildiğim halde 5. Yaptım idrar negatifbile bile yani bugün 7. Günüm bekliyorum
İnşallah canıminşallah pozitif çıkar. İyi haberlerini bekliorm. Bende yapıcam daha sonra tekrar
inşallahhhhinşallah benimki de çıkar. Hayırlı olsun size
Merhaba yazdıklarınızı okudum inşallah pozitif görmüşsünüzdür bende 5.gün embriyo transferi 4.günümdeyiminşallah öyledir. Aslında çok erken olduğunu biliorm ama insan yine de umutsuzlanıyor. yarın tekrar yapcam idrar testini
merhaba çok şükür pozitifi gördüm. 6. haftamızdayız darısı isteyen herkeseMerhaba yazdıklarınızı okudum inşallah pozitif görmüşsünüzdür bende 5.gün embriyo transferi 4.günümdeyim
İnşallah bende sabrediyorum perşembe günü teste gideceğim umarım bende pozitif görürümmerhaba çok şükür pozitifi gördüm. 6. haftamızdayız darısı isteyen herkese
inşallahİnşallah bende sabrediyorum perşembe günü teste gideceğim umarım bende pozitif görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?