teşekkür ederim. ilk transferim taze transfer yapıldı negatif sonuclandı. bu ikinci transferi. dondurulmuşMerhaba öncelikle hayırlı olsun taze transfermi oldunuz dondurulmuş mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. ilk transferim taze transfer yapıldı negatif sonuclandı. bu ikinci transferi. dondurulmuşMerhaba öncelikle hayırlı olsun taze transfermi oldunuz dondurulmuş mu
Çift mi tuttu acaba :)teşekkür ederim. ilk transferim taze transfer yapıldı negatif sonuclandı. bu ikinci transferi. dondurulmuş
Anladım tarihleriliz aynıymış bende 16snda beta hcg baktıracagım ama ben taze transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bir de ilk demem o yüzden biraz tedirginim sürekli belirtiler arıyorumteşekkür ederim. ilk transferim taze transfer yapıldı negatif sonuclandı. bu ikinci transferi. dondurulmuş
Yerleşme kanamanız falan oldu mu hiçteşekkür ederim. ilk transferim taze transfer yapıldı negatif sonuclandı. bu ikinci transferi. dondurulmuş
Kanama herkesde olmuyor onu kafanıza takmayın. Benim 6 haftalık oldu kanamam falan olmadı hiç. Onları takıp stres olmayın bende öyleydim belirti arıyordum ama öyle ciddi belirtiler yok. Kasık batması çekilme dolgunlul oluyor hafif. Koku hassasiyeti oluyor. Yani çok belirgin değil çok hassas oluyor anlamayabilirsiniz deYerleşme kanamanız falan oldu mu hiç
Ya ilk denemem önceden de herahangi bir gebelik yaşamadım bilgim yok yani bu platformda da herkes baska sey yazıyor doğal olarak herkesin süreci farklı daha bir hafta var çok stres oluyorumKanama herkesde olmuyor onu kafanıza takmayın. Benim 6 haftalık oldu kanamam falan olmadı hiç. Onları takıp stres olmayın bende öyleydim belirti arıyordum ama öyle ciddi belirtiler yok. Kasık batması çekilme dolgunlul oluyor hafif. Koku hassasiyeti oluyor. Yani çok belirgin değil çok hassas oluyor anlamayabilirsiniz de
Acaba test yapsam çıkar mıKanama herkesde olmuyor onu kafanıza takmayın. Benim 6 haftalık oldu kanamam falan olmadı hiç. Onları takıp stres olmayın bende öyleydim belirti arıyordum ama öyle ciddi belirtiler yok. Kasık batması çekilme dolgunlul oluyor hafif. Koku hassasiyeti oluyor. Yani çok belirgin değil çok hassas oluyor anlamayabilirsiniz de
Benim tüp bebek ikinci denememdi bu. İlkinde sizin gibiydim ikinci de de baktım kafama çok takıyorum oldukça rahatladım.Ya ilk denemem önceden de herahangi bir gebelik yaşamadım bilgim yok yani bu platformda da herkes baska sey yazıyor doğal olarak herkesin süreci farklı daha bir hafta var çok stres oluyorum
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gündesiniz.Acaba test yapsam çıkar mı
Taze transfer oldum 5 gün embriyosu tranferle beraber 5. Günüm doktorum emriyoların çok kaliteli oldugunu söylemiştiKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gündesiniz.
yok yerleşme kanaması olmadı. sadece transferden sonra 5.günde adet ağrısına benzer bir karın ağrısı ve bel ağrım oldu sadece belirti. sonra evde test yaptım her gün çift çizgi çıktı hep. dün 15.günümdü beta 5631 olmuş çok şükürYerleşme kanamanız falan oldu mu hiç
Çift mi tuttu acaba :)
bana ikiside tuttu gibi geliyor. 15.gün beta degerim 5631Çift mi tuttu acaba :)
Ne güzel ya sağlıkka kucagınıza alırsınız inşallahyok yerleşme kanaması olmadı. sadece transferden sonra 5.günde adet ağrısına benzer bir karın ağrısı ve bel ağrım oldu sadece belirti. sonra evde test yaptım her gün çift çizgi çıktı hep. dün 15.günümdü beta 5631 olmuş çok şükür
Bence yapmayınn ben dün öyle bir hata yaptım 3 martta transfer oldum benimde kan vereceğim tarih 16 martAcaba test yapsam çıkar mı
Bende yapacagım hemen eşim izin vermiyor zaten öğreneceksin diye ikimizde güzel sonuçlar alırız inşallahBence yapmayınn ben dün öyle bir hata yaptım 3 martta transfer oldum benimde kan vereceğim tarih 16 mart
İki test yaptım ilkinde silik ikinci çizgi çıktı ikincisinde çıkmadı en son hayali çizgi görmeye çalışıyordumçok erken diye takılmadım ama ufakta olsa strese giriyor insan önermiyorum
![]()
Benim de test tarihim 16 MartBence yapmayınn ben dün öyle bir hata yaptım 3 martta transfer oldum benimde kan vereceğim tarih 16 mart
İki test yaptım ilkinde silik ikinci çizgi çıktı ikincisinde çıkmadı en son hayali çizgi görmeye çalışıyordumçok erken diye takılmadım ama ufakta olsa strese giriyor insan önermiyorum
![]()
Siz evde test yaptınız mı bekirtileriniz var mı bir de kaç embriyo transferi oldunuz sağlıkla sonuçlanıl inşallah güzel haberlerini alırızBenim de test tarihim 16 Mart
Benim sekizinci günüm biraz önce merak Edip kaset testi yaptım ama negatif çok moralim bozuldu embriyo beşinci gün AA kalite test tarihim 16 Mart hissettiklerim transferden beri genelde adet ağrısı gibi ağrım var bel ağrısı gelip giden kasik ağrısı göğüslerimde ağrı vardı ama göğüslerimin ağrısı geçti erken gebelik testi ile onuncu gün deneyeyim diyorum ama çok korkuyorum negatif görmektenSiz evde test yaptınız mı bekirtileriniz var mı bir de kaç embriyo transferi oldunuz sağlıkla sonuçlanıl inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Off bende çok korkuyorum benimkide 5. Gün embriyosuydu doktorum kalitelerinin çok iyi oldugunu söylemişti 2 embriyo transfer edilmişti heyecanlanıyorum kokuyorrum bir an çnce test günüm gelseBenim sekizinci günüm biraz önce merak Edip kaset testi yaptım ama negatif çok moralim bozuldu embriyo beşinci gün AA kalite test tarihim 16 Mart hissettiklerim transferden beri genelde adet ağrısı gibi ağrım var bel ağrısı gelip giden kasik ağrısı göğüslerimde ağrı vardı ama göğüslerimin ağrısı geçti erken gebelik testi ile onuncu gün deneyeyim diyorum ama çok korkuyorum negatif görmektenumarım dileyen herkes pozitif görür kolaylıkla ve sağlıcakla kucağına almayı Allah nasip eder