- 20 Ekim 2021
- 69
- 26
- 38
- 36
- Konu Sahibi Umaydiyebiri
-
Buda bugün yaptığım testim ama yine ilk idrarla yapamadım .. 10 dk sonra çıktı ikinci çizgi ama bilemedim yine kafam çok karıştı yineMerhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Benimde 17.ocak transfer tarihim, Dün sabah yaptığımda ilk paylaştığınız resimdeki gibi çıktı, sonra dayanamayıp kan verdim 6.gün (dün) sonucumun laboratuardan dolayı bugün çıkacağını söylediler, eve gelirken birdaha test aldım aynı çıkacak mı diye onda negatif çıkmıştı.Buda bugün yaptığım testim ama yine ilk idrarla yapamadım .. 10 dk sonra çıktı ikinci çizgi ama bilemedim yine kafam çok karıştı
Taze transfer mi dondurulmus mu canimMerhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Benimki 3.gun tazeydi 10.gün aynı bu şekil silik çıkmıştı belli belirsiz . En erken gebelik testleri var canım bir de ondan al ben bir de ondan alıp yapmıştım onun çizgisi daha net belliydi istersen yarında onunla dene . inşaAllah tutmuşturMerhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Amin inşallah canım yarın ilk idrarla deneyeceğim inşallah pozitif görürüm Rabbimin izniyle.. benim tek embriyo transferi yapıldı . Senin oldu mu peki anlayamadımBenimki 3.gun tazeydi 10.gün aynı bu şekil silik çıkmıştı belli belirsiz . En erken gebelik testleri var canım bir de ondan al ben bir de ondan alıp yapmıştım onun çizgisi daha net belliydi istersen yarında onunla dene . inşaAllah tutmuşturçift embriyo mu ?
Dondurulmuş canımTaze transfer mi dondurulmus mu canim
Aynı gün transfer olmuşuzz canım ne güzel. Nerede tedavi ben bahçecideyim. İnşallah canım Rabbim ne dediyse o olacak artık bundan sonra.. yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım zaten cuma günü doktorda kan günüm bakalım artık hayırlısı olsunBenimde 17.ocak transfer tarihim, Dün sabah yaptığımda ilk paylaştığınız resimdeki gibi çıktı, sonra dayanamayıp kan verdim 6.gün (dün) sonucumun laboratuardan dolayı bugün çıkacağını söylediler, eve gelirken birdaha test aldım aynı çıkacak mı diye onda negatif çıkmıştı.
Kan sonucuna göre şuan pozitif gözüküyor ama değer çok düşük artacak mı ne olacak bilemiyorum. Benim gibi sabırsız olmayın sakın :))) Test tarihinizi bekleyin, bence var gibi, Rabbim daha iyi bilir :) Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip eylesin.
Benimde test günüm cuma günü, hayırlısı olsun hepimiz için, isteyen herkes içinAynı gün transfer olmuşuzz canım ne güzel. Nerede tedavi ben bahçecideyim. İnşallah canım Rabbim ne dediyse o olacak artık bundan sonra.. yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım zaten cuma günü doktorda kan günüm bakalım artık hayırlısı olsun
Bence var gibi Allah’ın iziniyle
Benimde yarın test günüm ama Ben dayanamadım şimdi gidip özelde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç heyecandan karnıma ağrılar giriyorBence var gibi Allah’ın iziniyleTabi yanlış yorum yapmak istemem sonradan üzülmek ve üzülmemiz adına. Yarın test günümüz hadi bakalım :)
Hiç test yapmadın mı peki, belirtin vs oluyormu ? İnşallah güzel haber alırsın canım benim ,Rabbim evladına kavuşmayı nasip etsinBenimde test günüm cuma günü, hayırlısı olsun hepimiz için, isteyen herkes içinBenim Şişli Memorial
Hiç test yapmadın mı peki, belirtin vs oluyormu ? İnşallah güzel haber alırsın canım benim ,Rabbim evladına kavuşmayı nasip etsin
Aminn, cümlemiz, cümle isteyen arkadaşlarıma nasip olsun.. Bu transferimde dayanamadım 4.gün evde test yapmaya başladım. 4.gün böyle çok çok silik ama telefonun flaşıyla gördüm. 5günde yaptım kaset testte yine silik çizgi, dayanamadım erken gebelik testi aldırdım onda çıkmadı, 6.gün kaset testte sabah daha belirgin çıktı, dayanamadım gidip test verdim oda dün çıktı. Henüz değer düşük ama var gibi gözüküyor, he bu arada 6.gün kan versemde eve gelip kaset test yapmıştım onda çıkmamıştı. En iyisi sabredip beklemek biz dayanamıyoruz :)) uzun yazdım kusura bakma detaylı anlatmak istedimBenimde yarın test günüm ama Ben dayanamadım şimdi gidip özelde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç heyecandan karnıma ağrılar giriyorson düzlükteyiz artık gerisi Rabbimin dediği ne ise o inşallah, canı veren o
Bu arada sonucunu bize yaz sağlıkla sıhhatle inşâAllâh hayırlı haberlerBenimde yarın test günüm ama Ben dayanamadım şimdi gidip özelde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç heyecandan karnıma ağrılar giriyorson düzlükteyiz artık gerisi Rabbimin dediği ne ise o inşallah, canı veren o
İyi yaptın canım insan her kelimeyi kendi ile bağdaştırıyor uzun uzun okumak gerçekten daha güzel oluyor hayırlısı olsun ikimiz için de tabii ki ben de 3 günden itibaren ne kadar yapmayacağım desem de sürekli test yaptım genelde silik çizgi çıktı ama bazen de negatif çıktı çok fazla belirtim de yok sadece sol kasığımda çekme oluyor bazen o kadar tabii ki sonucu yazarım ama henüz gelmedi Bir saat içinde gelmiş olur sanırım.Aminn, cümlemiz, cümle isteyen arkadaşlarıma nasip olsun.. Bu transferimde dayanamadım 4.gün evde test yapmaya başladım. 4.gün böyle çok çok silik ama telefonun flaşıyla gördüm. 5günde yaptım kaset testte yine silik çizgi, dayanamadım erken gebelik testi aldırdım onda çıkmadı, 6.gün kaset testte sabah daha belirgin çıktı, dayanamadım gidip test verdim oda dün çıktı. Henüz değer düşük ama var gibi gözüküyor, he bu arada 6.gün kan versemde eve gelip kaset test yapmıştım onda çıkmamıştı. En iyisi sabredip beklemek biz dayanamıyoruz :)) uzun yazdım kusura bakma detaylı anlatmak istedim
Aminnnnnİyi yaptın canım insan her kelimeyi kendi ile bağdaştırıyor uzun uzun okumak gerçekten daha güzel oluyor hayırlısı olsun ikimiz için de tabii ki ben de 3 günden itibaren ne kadar yapmayacağım desem de sürekli test yaptım genelde silik çizgi çıktı ama bazen de negatif çıktı çok fazla belirtim de yok sadece sol kasığımda çekme oluyor bazen o kadar tabii ki sonucu yazarım ama henüz gelmedi Bir saat içinde gelmiş olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?