- 20 Ekim 2021
- 69
- 26
- 38
- 36
- Konu Sahibi Umaydiyebiri
-
Geldi sonunda kan sonucum 51.59 çıkmış pozitif değil miii ???? Ayyy napıcammmm kalbim çıkacak yerindennnnnAminnnnnBelirti aramayalım bence, benim kızımda bi belirtim yoktu, ama bu transferimde sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı, belim çok ağrıyodu. En iyisi belirti aramamak yoksa kafayı herşeye takıyoruz :) Gelir, gelir arada bak sonucuna belki erken çıkar :)
MaşAllah maşAllah tabikide pozitif, ne güzel telaşlar bunlar :)Geldi sonunda kan sonucum 51.59 çıkmış pozitif değil miii ???? Ayyy napıcammmm kalbim çıkacak yerindennnnn
Aminn canımHayırlısı inşallah,Rabbim herkese bu sevinci nasip etsin inşallahyarın test günüm bakalım yükselme olacak mı . Yazarım tekrar. Çok teşekkür ederim sana ve desteğine canım inşallah dilediğin herşey gönlünce olsun seninde
Evet canım çok şükür 4.ayımızdayızAmin inşallah canım yarın ilk idrarla deneyeceğim inşallah pozitif görürüm Rabbimin izniyle.. benim tek embriyo transferi yapıldı . Senin oldu mu peki anlayamadım
Maşallah canım benim ,sağlıkla gelsin inşallah. Bende gebeyim çok şükür pozitifi gördük rabbimin izniyleEvet canım çok şükür 4.ayımızdayız
Taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu canimMerhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Merhaba bende bu sabah yaptım 03.02.2025 transfer tarihim 1 adet 5.gün embriyosu bu sabah 6. Gündü dayanamadım test yaptım kasık ağrılarım vardı.Sizce gebelik var mı?Merhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Merhaba dondurulmuş transfermiydi sizin?Merhaba bende bu sabah yaptım 03.02.2025 transfer tarihim 1 adet 5.gün embriyosu bu sabah 6. Gündü dayanamadım test yaptım kasık ağrılarım vardı.Sizce gebelik var mı?
Hayır taze transferMerhaba dondurulmuş transfermiydi sizin?
O zaman çatlatma iğnesi yaptınız dimi transfer öncesi?Hayır taze transfer
Hayır ben taa yumurta toplanmadan 36 saat öncesinde vuruldum başka da vurulmadım o da 27.01.2025 deydi benim transferim 03.02.2025 de oldu ben bu olayı bir kaç yerde daha okudum ama hiç anlamadımO zaman çatlatma iğnesi yaptınız dimi transfer öncesi?
Üstteki dün yani 6. Gün yaptığım test alttaki 7.gün yani bugün yaptığım testO zaman çatlatma iğnesi yaptınız dimi transfer öncesi?
O zaman 13 gün olmuş çatlatma iğnesi yapalı etkisi geçmiştir. Bu bebeğin betasıdır. Test yapmaya devam edin koyulaşır mutlaka. Gününüzdede kan verirsiniz. Ben 5. Ve 6. Gün test yaptım çıkmadı. 6.gün kan verdim negatif geldi. Ya erken yada yok yani bilmiyorum. Çok üzüldüm keşke yapmasaydımÜstteki dün yani 6. Gün yaptığım test alttaki 7.gün yani bugün yaptığım test
Ama ben okuduğum yazılarda şöyle gördüm her kadının betayı salgılama hızı farklı oluyormuş kimisi 4. Günde bile idrar testinde görüyormuş kimisi 10. Günde anca çıkıyormuş hemen üzülmeyin inşallah vardır gününde kan testi verin benceO zaman 13 gün olmuş çatlatma iğnesi yapalı etkisi geçmiştir. Bu bebeğin betasıdır. Test yapmaya devam edin koyulaşır mutlaka. Gününüzdede kan verirsiniz. Ben 5. Ve 6. Gün test yaptım çıkmadı. 6.gün kan verdim negatif geldi. Ya erken yada yok yani bilmiyorum. Çok üzüldüm keşke yapmasaydım
Aslında ben daha önce hamile kaldım belirtilerimi tanıyorum aynı belirtiler ama testte çıkmadı bilmiyorum işte. Yarın yine erken gebelik testi yapıcam kan günüme kadarAma ben okuduğum yazılarda şöyle gördüm her kadının betayı salgılama hızı farklı oluyormuş kimisi 4. Günde bile idrar testinde görüyormuş kimisi 10. Günde anca çıkıyormuş hemen üzülmeyin inşallah vardır gününde kan testi verin bence
İnşallah vardır belirtilerde varmış.öyle zor bir süreç ki Allah bu yolda olan hepimize yardım etsinAslında ben daha önce hamile kaldım belirtilerimi tanıyorum aynı belirtiler ama testte çıkmadı bilmiyorum işte. Yarın yine erken gebelik testi yapıcam kan günüme kadar
Aminİnşallah vardır belirtilerde varmış.öyle zor bir süreç ki Allah bu yolda olan hepimize yardım etsinAma yoksada canınızı sıkmayın inşallah tekrar denersiniz maalesef düşe kalka yol alınan bir süreç
Var maşallah baya gözüküyor hemde erken gebelik testi bile değilMerhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Merhaba testinizi yenilediniz mi acabaO zaman 13 gün olmuş çatlatma iğnesi yapalı etkisi geçmiştir. Bu bebeğin betasıdır. Test yapmaya devam edin koyulaşır mutlaka. Gününüzdede kan verirsiniz. Ben 5. Ve 6. Gün test yaptım çıkmadı. 6.gün kan verdim negatif geldi. Ya erken yada yok yani bilmiyorum. Çok üzüldüm keşke yapmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?