Transfer sonrası 6.gün idrar testi

smoothcriminal

Ah biçare gönlüm..Devasını bir tek Hakk'ta arar.
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
321
292
303
Merhaba arkadaşlar .Bugun taze embriyo transferimin 6.gunu . Normal idrar testi yaptım . Negatif çıktı . Forumdan okuduğum kadarıyla 6.gun silik de olsa pozitifi görenler var. Benim durumumda olup 12.gun sonucu pozitif çıkan oldu mu?

Bende o şans yok mathilda ama güzel dileğin için teşekkür ederim😞 biraz önce de erken gebelik testiyle yaptım .Kocaman bir tek çizgi yine. Umudum bitti.

Bende o şans yok mathilda ama güzel dileğin için teşekkür ederim😞 biraz önce de erken gebelik testiyle yaptım .Kocaman bir tek çizgi yine. Umudum bitti.
çok üzüldüm ilk transferimde direkt negatif olmuştu sizi çok iyi anlıyorum 🥺 ilk birkaç hafta öfke ve yılgınlıkla geçiyor… toparlanıp devam edeceğinize ve en kısa zamanda mutlu haberi alacağınıza eminim ♥️♥️

Merhaba kızlar benimde bugün transferin 6. Günü fotografta net çıkmamış ama sanki bi hayalet çizgi var gibi bana mı öyle geliyo bilmiyorum

Eklentiler

• 4596974F-38EF-49CF-AA20-3B7514BC808C.webp
    4596974F-38EF-49CF-AA20-3B7514BC808C.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 5.402
5. Gün embriyosu tek istedim tek embriyo transfer edildi. Kan tahlili yaptırdım beta HCG 18 çıktı inşallah güzel bi şekilde artar 🙏🏼🥰

Back
X