- 2 Temmuz 2025
- 8
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi fashion3418
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah yaptım testi pozitif mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım fotoğrafı eklememişsinDondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah yaptım testi pozitif mi
Canım fotoğrafı eklememişsin
Hemde çok bariz tebrikler.şimdi yükledim fotoğraf![]()
İnşallahHemde çok bariz tebrikler.
Çoook güzel çıkmış bence Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinşimdi yükledim fotoğraf![]()
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dualarınız içinÇoook güzel çıkmış bence Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin![]()
Yarın transferimin 10. Günü kan testi vereceğimKız ne silik çizgisi ne güzel net çizginin hemen kan verkaset testler bazen yanıltıcı oluyor kanda bakılsınhayırlıbgüzrl haberler al inşallah
Merhaba hayırlı olsun bariz görünüyorMerhaba bugün transferimin 10. Günü yarın tahlil günüm bugün evde test yaptım yanlışlık yoktur dimi
Teşekkür ederim kan verdim sonuç bekliyorum inşallah güzel olur transferi saymadımMerhaba hayırlı olsun bariz görünüyortransfer dahil mi 10.gün ?
Bize de güzel haberler verin inşallahTeşekkür ederim kan verdim sonuç bekliyorum inşallah güzel olur transferi saymadım
Benim ki de böyle çıkmıştı kanda hamile olduğum belli olduMerhaba bugün transferimin 10. Günü yarın tahlil günüm bugün evde test yaptım yanlışlık yoktur dimi
Teşekkürler 112 çıktı kan sonucum iki gün sonra tekrar kan vereceğim İstanbul’da Liv hospitaldaBenim ki de böyle çıkmıştı kanda hamile olduğum belli olduhangi doktorda gördünüz tedavi merak ettim
Sağ olun güzel haberler 112 çıktı sonucum iki gün sonra tekrar vereceğim tahlilBize de güzel haberler verin inşallah![]()
Ayy maşallah sağlıkla ilerlesin darısı bizlere çok sevindimSağ olun güzel haberler 112 çıktı sonucum iki gün sonra tekrar vereceğim tahlil
Amin amin inşallah sizlerde en kısa sürede kolaylıkla güzel haberleri alırsınızAyy maşallah sağlıkla ilerlesin darısı bizlere çok sevindim![]()
AminAmin amin inşallah sizlerde en kısa sürede kolaylıkla güzel haberleri alırsınız![]()