Kuzum dinlen bolca evet arkadaşın dediği gbi burada merdivenlerden düşüp gebeliği pozitif olanı gördüm çok şaşırmıştım nasip olunca her şekilde oluyor ama dikkatli olun lütfen Bidaha çok zor süreç maddi maneviKızlarr aşırı korkuyorum transferimin 5. Günüydü bugün yukarı dolaba uzanamadım sandalyeyi çekiyim dedim çektim çıktım indim yerine koydum oda demirden ve geniş bir sandalye ağır bişey sonra bi anda karnım belim ağrıdı 2-3 saat sürdü aşırı şiddetli olmasada rahatsız etti bacağıma bile hafiften vurdu ağladım aşırı pişman oldum olmadığını düşünmeye başladım gittim üst üste sigara yaktım çok pişmanım ne yapacağım ben başına böyle bişey gelip tutan varmı maddi manevi çok zorlandık borçlanarak yaptırmıştık 2. Transferimdi bi öncekindede ilk günü kardeşim 16 yaşında kız gece 12 de beni aradı içki içmiş dışarda ne konuştuğunu bilmiyordu nerde olduğunu anlamadım annemlerin bulması 2 saati bulmuştu korkudan yine aynı şekilde karnıma belime ağrılar girmişti ve bebeğim tutmamıştı bundada bu şekilde olay yaşayınca artık ne düşüneceğimi bilmedim her transferimde bi olay yaşıyorum acaba olmaması mı gerekiyor ben gerçekten hiç iyi değilim
Bana max 2 litreden fazla bir şey kaldırma demişlerdi. Sandalye daha mı ağırdı sizce. Ayrıca zaten rahim, kasıkların olduğu bölge ilaçlardan dolayı çok hassas. İlk hafta hapşururken bile o bölgeme ağrı girdiği oluyordu. Sizin de öyle olmuştur. Bundan kaynaklı hemen olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum. Bunu sürekli yapmış olsanız her gün mesela, o zaman sıkıntı olurduKızlarr aşırı korkuyorum transferimin 5. Günüydü bugün yukarı dolaba uzanamadım sandalyeyi çekiyim dedim çektim çıktım indim yerine koydum oda demirden ve geniş bir sandalye ağır bişey sonra bi anda karnım belim ağrıdı 2-3 saat sürdü aşırı şiddetli olmasada rahatsız etti bacağıma bile hafiften vurdu ağladım aşırı pişman oldum olmadığını düşünmeye başladım gittim üst üste sigara yaktım çok pişmanım ne yapacağım ben başına böyle bişey gelip tutan varmı maddi manevi çok zorlandık borçlanarak yaptırmıştık 2. Transferimdi bi öncekindede ilk günü kardeşim 16 yaşında kız gece 12 de beni aradı içki içmiş dışarda ne konuştuğunu bilmiyordu nerde olduğunu anlamadım annemlerin bulması 2 saati bulmuştu korkudan yine aynı şekilde karnıma belime ağrılar girmişti ve bebeğim tutmamıştı bundada bu şekilde olay yaşayınca artık ne düşüneceğimi bilmedim her transferimde bi olay yaşıyorum acaba olmaması mı gerekiyor ben gerçekten hiç iyi değilim
İnşallah canım zaten kaynanam gildeydim orda kalıyordum iş falan yapmamak için bi an boşluğuma geldi çıktım aşırı pişmanımSakin ol, dua et. Eminim bebeğin seninle birlikte. Buna inanmaktan sakın vazgeçme. Önümüzdeki günlerde iş yapmamaya çalış, istirahat et. Bir tanıdığımız 5,6 basamak merdivenlerden düşmüştü bu teste kadar ki bekleme sürecinde. Ve bir sorun olmadı, doğum bile yaptı. Rabbim ol dedikten sonra olacak inan. Çok geçmiş olsun. Ümidini sakın kaybetme
Bilmiyorum canım çok yoruldum artık çabalıyorum emek veriyorum sonuö böyle oluyor Belkide hayırlısı budur o yüzden başıma bunlar geliyorKuzum dinlen bolca evet arkadaşın dediği gbi burada merdivenlerden düşüp gebeliği pozitif olanı gördüm çok şaşırmıştım nasip olunca her şekilde oluyor ama dikkatli olun lütfen Bidaha çok zor süreç maddi manevi
Hiç bilmiyorum ama daha ağırdır bence veya 2-3 kilodur niye böyle bişey yaptım bilmiyorum halbuki bu güne kadar iyi ilerlemiştim belkide nasip değildir ne diyimBana max 2 litreden fazla bir şey kaldırma demişlerdi. Sandalye daha mı ağırdı sizce. Ayrıca zaten rahim, kasıkların olduğu bölge ilaçlardan dolayı çok hassas. İlk hafta hapşururken bile o bölgeme ağrı girdiği oluyordu. Sizin de öyle olmuştur. Bundan kaynaklı hemen olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum. Bunu sürekli yapmış olsanız her gün mesela, o zaman sıkıntı olurdu
Hayır öyle düşünmeyin oluyor insan unutabiliyor benim ilk transferimde ani korku hastalık peşimi bırakmamıştı artık dedim tutmadı ümidim yoktu ama pozitif çıkmıştı yani sizinki çok çokta kötğ değil düşmemişsnz takılmamışsnz bir yere bir kerekisine mahsus olan birşey o kadar kolay düşecek birşey değil zaten bu bu saatden sonra dikkat edin bolca uzanın içinizin rahat etmesi için bişey olmaz sıkıntı yapmayınBilmiyorum canım çok yoruldum artık çabalıyorum emek veriyorum sonuö böyle oluyor Belkide hayırlısı budur o yüzden başıma bunlar geliyor
Yok canım öyle düşünmeyin. İnşallah sizi mutlu edecek bir sonuçla sonlanır sürecinizBilmiyorum canım çok yoruldum artık çabalıyorum emek veriyorum sonuö böyle oluyor Belkide hayırlısı budur o yüzden başıma bunlar geliyor
Ben ilk günler hareketlerimi çok kısıtladım. Özellikle eğilme, uzanma, ağır kaldırma bu gibi durumlardan uzak durun. Ev işi vs yapmayın. Tamamen hareketsiz kalmayın ama ben ilk gün özellikle baya uzandım. Zaten her şeye dikkat ettikçe alışıyorsunuz.Kızlar transfer sonrası neler yapıyorsunuz sürekli yatıyor musunuz
Evet işte annem yanımda benım ben sadece evde yürüyüş yapıyorum kan dolaşımı olsun dıye nelerle beslenıyosun özel olarak yaptığın bırsey var mıBen ilk günler hareketlerimi çok kısıtladım. Özellikle eğilme, uzanma, ağır kaldırma bu gibi durumlardan uzak durun. Ev işi vs yapmayın. Tamamen hareketsiz kalmayın ama ben ilk gün özellikle baya uzandım. Zaten her şeye dikkat ettikçe alışıyorsunuz.
İlaçlar kabızlığa sebep oluyor. O yüzden lifli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kahve içmek yasak o yüzden hiç içmedim. Hamur işinden de uzak durun dediler. Kefir,badem,kabak çekirdeği yedim bolca. Paketli gıdalardan uzak durdum. Tatlı falan da yemedim öyle. Şöyle yazınca baya bir şey var gibi duruyor ama stabil sağlıklı beslenmek aslındaEvet işte annem yanımda benım ben sadece evde yürüyüş yapıyorum kan dolaşımı olsun dıye nelerle beslenıyosun özel olarak yaptığın bırsey var mı
Türk kahvesi günde bır içebilirsin onda bısey yok dedi doktorumİlaçlar kabızlığa sebep oluyor. O yüzden lifli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kahve içmek yasak o yüzden hiç içmedim. Hamur işinden de uzak durun dediler. Kefir,badem,kabak çekirdeği yedim bolca. Paketli gıdalardan uzak durdum. Tatlı falan da yemedim öyle. Şöyle yazınca baya bir şey var gibi duruyor ama stabil sağlıklı beslenmek aslındaTestime son 2 gün kaldı baya dayandım
HımmBana transferden hemen sonra kahve yasak dediler. Her doktorun tedavi anlayışı farklıdır. Ben o yüzden hiç içmedim.
Size kabızlık için şurup falan yazmamışlar mıydı. Neyseki sonu güzel bitmişcidden sakınan göze çöp batar tabiri çok doğru. Ben transferden sonra ilk 3 gün kabızdım ne yediysem ne içtiysem çare olmadı. Malum psikoloji çıkamıyorum da en son çıktım malesef kötü bir tecrübe oldu bi kaç damla kan gördüm 3 günün sonunda ve tamam bitti tutmadı dedim. Ondan sonra sandalye de kaldırdım evi de süpürdüm çünkü kendimi olmadı diye şartladım. Kahve de içtim çay da. Ama tuttu yani. Çok şükür süreç de güzel ilerliyo şuan. Yani olmayacaksa istediğiniz kadar dikkat edin olmuyo. Olacaksa da o bir şekilde oluyo. Cidden kafa rahatlığı dedikleri şey doğruymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?