Transfer sonrası ağır kaldırma

Tabiki öyle. Yanlış anlaşılmak istemem burda demek istediğim dalgınlıkla bir sandalye kaldırdı diye düştüğünü düşünmesin arkadaş. ben ki çok pimpirikli biriyimdir bunları sırf tutmadığını düşündüğüm için yaptım altını çizeyim. Ayrıca evet duphalac kullandım ama onun da faydasını göremedim ben ya 10 gün benim için çin işkencesi oldu diyebilirim.

İnsan istemeden de olsa kuruntu yapıyor üzülüyor bu dönemde. Ama ben de aynısını düşünüyorum ilk sayfada yazmıştım. Bir şey olacağını düşünmüyorum ki tek seferlik yapmış zaten. Duphalac bana iyi geldi neyseki ama kullanmamak için bir süre direndim. En azından pozitif sonuç almışsınız çok sevindirici, darısı başımıza inşallah. Ben de cuma test vereceğim

İnşallah pozitifi görürsünüz aslında temelde anlatmak istediğim kafa rahatlığıydı. Biraz akışa bıraksak olumlu pozitif düşünsek sürekli belirti aramasak vs daha olumlu oluyo gibime geliyor. bu süreç delilik gerçekten hep sabır işi. Olumlu sonuç alınca beta yükselecek mi keseyi görecekmiyim hadi gördük kalp atışı olacak mı bir sürü ilaç iğne. Cidden anneliği geçtim kadın olmak çok zor

Amin teşekkür ederim Zaten günlük hayatında da rahat olan insanlar hep bir adım önde oluyor. Ben de pimpirikli birisi olduğum için her şeye aşırı fazla dikkat ediyorum. Yine şu günlere geldim. Benim 3. gün embriyosu olduğu için bekleme sürem de çok uzun. İnsanlar 7. günde falan kan verip sonuç öğrenebiliyor. Ben T + 12 deyim Kesinlikle öyle kadın olmanın zor olmadığını düşünen kimse yoktur sanırım

3. Gün ebriyosu beklemesi süresi daha uzun evet ama çoğu gitmiş çok azı kalmış tek embriyo muydu ve ilk denemeniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…