Transfer sonrasi ayakta kalmak ve gunluk yemek hakkinda

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.419
28.809
798
Kizlar merhaba
Benim transferim bugun oldu. Esim bugun evde ama yarin iste olacak. Sizde evde yalniz kalip yemek yaptiniz mi yani ayakta kalarak. Yavas yavas yapayim diyorum ama.

Birde siz gunluk mu yiyorsunuz?
Mesela bugun yapsam yarin yesem olmaz mi yemegi??

Canm benim doktorum kendini yorma evin içinde ama hareketsiz de kalma demisti..ben ilk 2 gün sadece yemek yemek ve tuvalete kalktim..ve de her saat bası 5 dk evin icinde yavas yuruyus yaptim..
Yemek yapmani uzun sure ayakta kalmani önermem..ama hareketsiz kalma kesinlikle..

Canm benim doktorum kendini yorma evin içinde ama hareketsiz de kalma demisti..ben ilk 2 gün sadece yemek yemek ve tuvalete kalktim..ve de her saat bası 5 dk evin icinde yavas yuruyus yaptim..
Yemek yapmani uzun sure ayakta kalmani önermem..ama hareketsiz kalma kesinlikle..
peki yemegini gunluk mu yedin canim?

peki yemegini gunluk mu yedin canim?

Canm o cok onemli degil bence..doktor ozellikle bise solemedi bu konuda..bazen gunluk yedim vazrn ertesi gunde yedim..ama 3. Gün yeme kesinlikle..protein agirlikli beslen..
Ben ufak bi bobrek kumu problemi yasadim transferin 3. Gunuyle 8. Gunu arasi hastanede yattim hatta hastanede 48 saat yemek ve su vermediler bana sonra 2 gun sadece corba icebildim midem almadi..
Ama sonrasinda proteine yuklendim baya..et ye..
Peynir yogurt süt bunlari tuket..taze meyve..
Ve kabız olmamaya cok dikkat et..

Canm o cok onemli degil bence..doktor ozellikle bise solemedi bu konuda..bazen gunluk yedim vazrn ertesi gunde yedim..ama 3. Gün yeme kesinlikle..protein agirlikli beslen..
Ben ufak bi bobrek kumu problemi yasadim transferin 3. Gunuyle 8. Gunu arasi hastanede yattim hatta hastanede 48 saat yemek ve su vermediler bana sonra 2 gun sadece corba icebildim midem almadi..
Ama sonrasinda proteine yuklendim baya..et ye..
Peynir yogurt süt bunlari tuket..taze meyve..
Ve kabız olmamaya cok dikkat et..
tamam canim uyacagim bunlara tesekkurler

Back
X