Transfer sonrası bekleme süresinde neler yaptınız

inşallah canım ayyy şoktayım hala inanamıyorumm

çok sevindim canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim tranasferin 2.günü kasıklarımda ağrı var neden olur bilmiyorum.hiç halim yokilaçlardan mı acaba.nurettin bey çok umutlu konuştu ama ben çok ümitlenmemeye çalışıyorum.hayırlısı

amin canımmm inşallah o günleride görürüm darısı herkeze olsun inşallah...hayırlı haberlerini almak nasip olsun seninde

arkadaşlar 10.gün değerim 60 .çıkmıştı 12.gün değerim 47 çıktı doktorum olumsuz bir hamilelik yaaaa bebeğimi kaybediyorum

arkadaşlar 10.gün değerim 60 .çıkmıştı 12.gün değerim 47 çıktı doktorum olumsuz bir hamilelik yaaaa bebeğimi kaybediyorum

Canım geçmiş olsun mu desem ne desem ki bilemedim doktorun iğne ilaç falan vermedi mi bu gibi durumlar için veriliyor bildiğim kadarıyla ya da tekrar test yapcan mı?Allahım hakkında hayırlısını versin

Canım geçmiş olsun mu desem ne desem ki bilemedim doktorun iğne ilaç falan vermedi mi bu gibi durumlar için veriliyor bildiğim kadarıyla ya da tekrar test yapcan mı?Allahım hakkında hayırlısını versin

canım bende üzüldüm ama vardır bunda bir hayır doktorum oluşsa bile sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ilaçlarımı kesti bende adet olmayı bekliyorum ben öğretmenim inşallah bir tane dondurulmuşum var karne tatiline denk getirip o zamana yaptırmayı düşünüyorum bu arada vucudum çok yoruldu biraz dinlenmeye ihtiyacım var nasip inşallah bir dahakine hayırlısı ile

Son düzenleme:

cnm üzüldüm ama pes etmek yok,, en az bir kac ay dinlen ,,,sansin kapiyi ne zmn ve ne sekilde calacagi belli olmaz :) eminim hersey daha güzel olacak senin icin ,,benimde 2. denemem ...ve transferimin 4. günü umutla bekliyoruz !!! allah isteyen herkese nasip etsin diyorum!!!1. de cok dikkkat ettim ,yatak dösek yatmadim ama dikkat ettim olmadi ,,simdi kendimi yormamak kaydiyla islerimi grüyorum yavas yavas...rabbim ol dedikten sonra oluyor bence ,,,üstüne düsmeklede olmuyor yani,,,allah hepimize sabir versin bu yolda !!!

Arkadaşlar selamlar çok olmuş başlık aktif değil ama kimse var mı buralarda? Transferimin 7. günündeyim ve gerçekten aybı durumu yaşayanlarla bir şeyler paylaşmaya ihtiyacım var Asla yapmam dediğimi yaptım ve kalkıp idrar testi yaptım bugün tabi ki beklediğim gibi negatif çıktı. Bu şekilde idrarda negatif görüp hamile kalan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…