Mrb canım ben ilk 2-3 gün gerçek anlamda yatıp dinlendim(eşim yardımcı oldu saolsun ev işlerinde) kafeinli içeceklerden uzak durdum şimdi bile çayı kahveyi hayatımdan çıkarmış durumdayım tabi sürekli yatmak hareketsiz kalmak da iyi değil o yüzden evde küçük yürüyüşler yaptım
senin transferin ne zaman oldu testin ne zaman?
benim transferim 7 temmuz da oldu 5 gün emriyosu . test günüm 19 temmuzda ama benim pek umudum yok açıkçası benim ilk 3 gün çok kötü geçti hastelerde acillerde geçirdim hareklerime hiç dikkat etmedim şimdi dinleniyorum ama işte hala küçükte biraz umudum var
benim transferim 7 temmuz da oldu 5 gün emriyosu . test günüm 19 temmuzda ama benim pek umudum yok açıkçası benim ilk 3 gün çok kötü geçti hastelerde acillerde geçirdim hareklerime hiç dikkat etmedim şimdi dinleniyorum ama işte hala küçükte biraz umudum var
canım hiç belli olmaz....allah ol dedikten sonra herşey olur...sen umudunu kaybetme olacağına inan.........insanlar 12günlük süreyi unuttuklarını yazıyorlar...ben 3 denememde de bunu beceremedim....sanırım bu dönemde kendini fazla dinlemekte iyi değil....çok hırpalamakta... eğer kendini iyi hissediyorsan çık dolaş yormadan....insanlar transferden sonra düğüne gidip halay çektim diyor ve tutuyor....inşallah seninkide tutmuşturrrr.....sağlıcakla....
aycen anlayamadığım genelde 3. gün embriyo transferi yapıldığında 12 gün bekliyorsun...senin 5. günmüş o zaman senin transferden sonra 10. günde yani 17 temmuzda test yapman lazım değil mi? 19 temmuz diye hastaneden mi dediler...
Canım iyi şeyler düşün iyi olsun ben transfer sonrası hastaneden çıkıp eve taksiyle dönerken yolda çok sarsıldım yollar bozukmuş ama bundan bile korkmuştum umarım 19 temmuzda iyi haberlerini verirsin bu arada benim de 5.gün embriyosuydu ve 12.gün test yaptırdılar ben de çok anlayamadım söylenenlere göre 10.gün de istenebiliyormuş test.
Neyse inşallah sonucun pozitif çıkar da 10. gün 12. gün farketmez
arkadaşlar mrb benimde bugün transferinin 10. günü.ilk 3 gün yattım bol bol dinlendim sonrasndada ufak ufak hareketlenmeye başladım.yarın tes yapıcam dua edin...inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder..
arkadaşlar mrb benimde bugün transferinin 10. günü.ilk 3 gün yattım bol bol dinlendim sonrasndada ufak ufak hareketlenmeye başladım.yarın tes yapıcam dua edin...inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder..
canım dualarım seninle.benimde opu oldu cumartesi beklemedeyim.hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?