transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

cans

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
845
2
316
Ankara
merhaba kadınlar kulubu .. merhaba arkadaşlar .. fızıksel ve psıkolojık olarak cok zor bır surecten geçtık ..işin zor kısmını atlattık ama işin daha da zor kısmı bekleme surecıymış .. bunu bu zaman zarfında daha ıyı anladım .. acaba hamıle mıyım ? yoksa degıl mıyım ? emınım sızlerın de dusuncelerınızde aynı şeyler vardır
......... bu zorlu surecı beraber paylaşalım .. belırtılerımızı bırbırımıze aktaralım .. destek olalım ..

benım transferımın 8 . gunu .. aslında konuyu daha erken acacaktım ama maalesef sıtede bazı sorunlar vardı .. bendekı degışıklıkler gunden gune degısıyor .. ılk uç gunu kasıklarımda agrılar vardı .. fakat gıt gıde şıddetını azaltıyor .. ilk gunler atesım 37 dereceydı .. şu an 36 , 5 larda .. goguslerımde ıse hıç bır degısıklık yok maalesef ..

bende bugün transfer oldumhihoyyythihoyyyt bugün 1. gün bile sayılmıyor ama ben kararlıyım bu sefer kesin olacakkkk.gerçi önceki seferde olmuştu ama benim yaramaz o zaman çok gezenti çıktı taaa tüplere kadar gitmişti.bu sefer inşallah doğru yerde durmayı başarırlar....

inşallah canım hayırlı olsun .. allah sonunu da getırsın .. bekleyen tum arkadaşlarımız mutlu sonuçlar alsın ..

benimde transfer günüm sayılıyorsa 4. günüm kasıklarımda biraz ağrı var bel ağrım geçti sayılır hakkımızda hayırlısı artık

önceki transferimden belirtiler:ilk 4-5 gün bel ağrısı ve kasıklarda hafif batmalar,herkezin tam tersine müthiş bir enerji ve uykusuzluk,sıcak basmaları,8. günden sonra kokuları tam olarak ayırt etme ve 12. gün sonuç pozitifff

benimde 5.günüm kasıklarımda hafif ve ara ara batmalar var bugün bira daha azaldı belimde çok az oluyor göğüslerimde hassasiyet var sıkınca acıyor en çokda uç kısımları allahım hayırlısını versin herkese

daha oncekı hamılelıklerımden ve takıp ettıgım formlardan edındıgım bılgıler kısaca şoyle arkadaşlar
........ 1 - hamılelıgın ılk belırtısı olmazsa olmazı goguslerdekı dolgunluk ve .hassasıyet
..........2 - kasıklarda zaman zaman her zaman degıl kasık agrısı .. bıcak saplanır hıssınde
..........3- vucut atesının 36 ,5 ıle 37 derece arasında olması
..........4 - açık renklı beyaz akıntının çogalması
.........5 - aş ermelerın cogalması ozellıkle ruyada ..
..........6 - sık ıdrara cıkılması ve ıdrarın kokusunun degışmesı
----------7 - mıdede yanma ve bulantı hıssı
---------8 - kokulara karşı hassasıyet
--------- 9 - uykuya meyılın artması

cans son yazdığın belirtiler normal gebelik belirtileri. benim geçen seneki gebeliğimde tam adet olacağım gün göğüslerde hassasiyet ve sanırım birkaç gün önceden beyaz akınıda fazlalaşma olmuştu. midede hassasiyet yorgunluk vs hep 5. haftadan sonra başlamıştı. şu an transferimin 8. günü ama 2. gün transferi yani 3. güne göre 7. gün oluyor (test günüm de 12 değil 13 gün sonra) kasıklarımdki transferle başlayan ağrılar azaldı. arada bir vuruyor. belimde de yok pek. ama göğüslerim yumurta toplamaya yakın hassaslaşmaya başlamıştı o aynen devam ediyor. başka birşey yok. bir de biraz daha zor çıkıyorum tuvalete ama o da verdikleri ilaçlardan herhalde zaten hastaneden diyorlar ya bu ilaçlar kabız yapar ona göre beslenin diye

haaa bir de 3 gündür daha bir midem kazınıyor ama o da ilaçlardan hormonlardandır herhalde

bende çok yemek yemeğe başladım bu arada bir de kilo alacağız dimi zaten hormonlar yetiyorrr

Geçen pazartesiden bu pazartesiye birinci haftam. Göğüslerde ağırlaşma ve ağrım , kasıklarımda zaman zamanda olsa iğne batmalarım ve bel ağrılarım var.
Bugün bir çay kaşığı kadar çok koyu kan geldi. Böyle birşey olan veya böyle birşeye rastlayan varmı?

kızlar rabbim hepinize evlat duygusunu yaşatır sizlere hayırlı bekleyişler.bende yakın bir süre sonra sizin gibi heyecanlı bir bekleyiş içinde olacagım.

arkadaşlar benimde bugün 10. günüm perşembe günü testim var.ama bendede sanki hiç bi değişiklik yok sadece ara ara sağ kasığıma bi ağrı giriyor.hiç testi yaptırasım bile gelmiyor çok korkuyorum çünkü.

canim benim illa bi belirti olmasina gerek yok, ben kizima hamile kaldigimda kendimi arastiridim....buzdolabin önünde saatlerce bekledimki midem bulansin kaydirigubbakcemile3, as ermek hic yoktu cokacimcoook, yani belli olmiyor....doktor hamilesin demisti ama ben inanmamistim....
Rabbim hepimizim kucagini doldursun

yaaa hiç akıntısı falan artan da olmadı mı normalde olması gerek bende tık yok moralim bozuluyor :1no2:

tüp bebekte ara kanamalar olabiliyormuş korkma. inşallah tutunma kanamasıdır o. bende daha önceki normal 2 ebeliğimde olmuştu 1-2 damla. şimdi kan da yok benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…