thirdeyes arkadaşım tebrikler bencede sen hamilesin.. benim ilk transferimde de ben 9. gün idrar testi yapmıştım ve çok silik bir çizgi çıkmıştı üstelik kan testimin değeri 649 oldukça yüksekti ve aynı belirtiler ve şişlik bende de vardı..
şimdi dondurulmuşlarla transfer oldum ve bugün 8. günüm yarın sabah bende idrar testi yapmayı düşünüyorum inşallah çift çizgiyi görürüm, şimdi de aynı belirtiler var son iki gündür karnımda şişlik var kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar oluyor bazen sırtıma bile vuruyor ama çok şiddetli değil geçen sefer göğsümde hatta koltuk altlarımda bayağı ağrıyordu ama bu sefer göğsümde bayağı dolgunluk var ama henüz ağrımıyor...
bu arada karındaki şişlik genelde tedavi sırasında yumurtalıkların aşırı uyarılmasından oluyor diyorlar ama ben bu sefer dondurulmuşlarla denediğim halde önceki kadar olmasada hafif şişlik tekrar oldu son birkaç gündür..
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşlar transfer tarihlerimiz gibi hamiş haberlerimizide burda arka arkaya veririz ve inşallah hepimizin kucakları bu sefer bebişlerle dolar..