transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

thirdeyes arkadaşım tebrikler bencede sen hamilesin.. benim ilk transferimde de ben 9. gün idrar testi yapmıştım ve çok silik bir çizgi çıkmıştı üstelik kan testimin değeri 649 oldukça yüksekti ve aynı belirtiler ve şişlik bende de vardı..
şimdi dondurulmuşlarla transfer oldum ve bugün 8. günüm yarın sabah bende idrar testi yapmayı düşünüyorum inşallah çift çizgiyi görürüm, şimdi de aynı belirtiler var son iki gündür karnımda şişlik var kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar oluyor bazen sırtıma bile vuruyor ama çok şiddetli değil geçen sefer göğsümde hatta koltuk altlarımda bayağı ağrıyordu ama bu sefer göğsümde bayağı dolgunluk var ama henüz ağrımıyor...
bu arada karındaki şişlik genelde tedavi sırasında yumurtalıkların aşırı uyarılmasından oluyor diyorlar ama ben bu sefer dondurulmuşlarla denediğim halde önceki kadar olmasada hafif şişlik tekrar oldu son birkaç gündür..
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşlar transfer tarihlerimiz gibi hamiş haberlerimizide burda arka arkaya veririz ve inşallah hepimizin kucakları bu sefer bebişlerle dolar..

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü yani yarın test günüm.o kadar korkuyorumki korkudan idrar testini yapmaya bile cesaret edemedim.beni sorarsanız sadece kasıklarıma ara ara giren ağrılar var ve kokulara karşı hafiften bi değişiklik ama bu kendimi çok fazla dinlediğimdende olabilir.1. denememde kimyasaldı bakalım bu ne olacak bana duaa edin sizdeki belirtileri okudukça açıkcası ümidim hiç kalmadı

umudumsun_0707 inşallah pozitif sonucu alırsın. ilkinde hamile kalabilmişsin bu sefer de neden hamile kalmayasın ve sağlıkla kucağına almayasın? valla benim de bu belirtileri dinledikçe hiç ümidim kalmadı. zaten yaş ileri sadece 2 embriyo kondu o da 4 hücreli. biliyordum ilaçların yan etkisiydi ama göğüslerimde ağrı vardı o da azaldı bu sabah (cumartesi test günüm) kasıklarımdaki ağrılar (aslında bu da yumurtalıkların fazla çalışmasından oluyor ya) geçti çok çok ender azıcık oluyor. belimde sırtımda ağrı yok. kokulara karşı hassasiyet yok. akıntıda artış yok. tutunma kanaması yok. uyku gelme durumu yok. yani yok yok. olmadı herhalde :1no2:

canım ya öle deme yok olabilir bu illa olmadığı anlamına gelmez.benim 26 yumurtam toplandı 16 tanesi olgundu o halde ne ağrım oldu ne sızım yani bazen belli olmuyor.geçen sefer azdı yumurtam ama kaç defa serum takıldı çok kötü oldum.anlayacağın hemen moralini mende bozma.bana bakma ben çabuk pes ederim sen etme

şu an hamile olanlar veya daha önce kalmış olanlar tüp bebekte günlük akıntıda artış oldu mu ne zaman oldu testten önce mi başlıyor (öyle olmalı) sonra mı oluyor ?

önceden deneyip negatif sonucu alanlar testten kaç gün sonra adet oldunuz? hani biran önce olsam da şu şişliğim gitse tekrar rejime dönsem (tüp öncesinde de kilo almıştım) normal hayatıma baksam. gördüğünüz gibi pozitiflikten öleceğim:roflol:

gerçektende çok pozitifsin maşallah.ayrıca ben negatif sonucu aldığımda ilaçları kestim jel ve bant kullanıyordum yaklaşık 1 hafta sonra adetr oldum.çok ağrıl ve uzundu

umudumsun_0707 akıntıda artış olmuş muydu peki geçen sefer hatırlıyor musun? ben su an sabah akşam iğne oluyorum haplarım da var. bir de ilave göbekten iğne oluyorum. en çok hergün boşu boşuna mı canım yanıyor diye üzülüyorum. offf keşke bir süpriz olsa da bu kadar emeğin acının sonucu iyi olsa :CüvCüv:

ya benim geçen seferde akıntıda artışım çok olmadı.ama gögüslerimin uçları çok kötüydü elleyemiyordum ağrıdan bide gögüs uçlarım koyulaşmıştı ama kimyasaldı.şimdi sadece kasık ve belimde hafif ağrılar var.sıkma bence canını bekle az kaldı şimdi ne desek boş

aslında öyle. zaten her insanda hamilelik belirtileri değişiyormuş hatta hamilelikten hamileliğe de değişiyormuş ama tarih yaklaştıkça iyice sinir bastı beni kafamçokkarıştı

inşallah hamileyimmmmmmmmmm diye müjde verirsiniz bize.bizede moral olur bende test günü bekliyorum ama daha çok var salı günü

inşallah canım inşallah cumarteside biz yazarız inşallah hamileyizzzz diye

arkadaslar hepinize merhaba
bende bel agrisi halen devam ediyor
kasiklarimi da ara sira birseyler hissediyorum ama ne oldugunu anlayamiyorum cunku transfer sonrasi
benimki biraz agri kalmisti ama sonra gecti
aslinda belirtilere cok takmamak lazim canlarim
cunku burada hic belirti olmadan hamile oldugunu ogrenen var kisiden kisiye degisiyor sanirim
benim birinci denenememde hicbirsey hissetmedigim icin bunda belim agrimasi
biraz umutlanmama sebep oluyor

belirtilerin çoğu hormon ilaçlarından zaten benim yumurta toplanacağı gün göğüslerim patlıyacak gibiydi şişmişlerdi ve acıyolardı ama şimdi çok fafif ağrı yok gibi bişey.ama bel ağsını var hiç geçmedi.kasıklarımda sancıda oluyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…