Arkadaşlar aranızda benim gibi karnında şişlik yaşayan yok sanırım. Sırtım ve belim arada ağrıyor. Ben 7. günü test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı. Bugün 9. günde tekrar yaptım nete yakın bir çizgi çıktı ama hala şaşkınım. Hamilemiyim şimdi bilmiyorum...
bende de bir ara goguslerim sizladi
belim surekli agriyor ama sabaha karsi tuvalete gitmek icin uyanmistim
neyse geri donduugumde bu batma filan degil sol yumurtalik tarafim da sancilar vardi belimle ikisi de agriyor du ne yapcagimi sasirdim agri kesici ilac vardi yani doktorun verdigi onlari attim gecti
bu belirti filan degildi acaba bende bir sorun mu varki arkadaslar
myocean bana da ultrasonu beklemek cok zor geldi yaa yureğim hep pır pır hep dua ediyorum inşallah her şey normaldir diye. bi de burda bir sürü olumsuz olay okuyunca insanın aklına neler geliyo. ben şimdi dış gebeliğe kafamı taktım çok korkuyorumkızlar lütfen belirti aramayın hiç belirti olmayabilir sadece kendinizi strese sokarsınız
bakın ben ilk denememde tek embriyo ile hamile kaldım ve geride olmazsa beni bekleyen embriyom yoktuama ne belirti aradım ne ümitsizliğe kapıldım rabbim yazmışsa olcak diye düşündüm şuan 5. haftam cuma ultrasona gitçem
o bekleme sürecinde insanın ilaçlardan midesi çok acıkıyo ve dinlenmede olduğumuz için yiyoz ben 12 günde tam 4 kilo aldım 57 ile başladım iğnelere sonuç günü 61 dim şimdi o kadar çok yemenin pişmanlığını yaşıyom keşke yemesydim karın şişkinliğide oldu bende ki hala şiş şimdiden 4 aylık hamile gibiyim
oysa bebğimi henüz görmedim bile başlarda bu kadar çok kilo almak insanın canını sıkıyo
ve şu ultrason günü bana test gününü beklemekten daha zor geldi sizde yaşayıp bana hak vereceksiniz
testten sonra hamile olduğunuza alışıyosunuz ya bi problem varsa ihtimali insanı yiyo
inşallah hepiniz hamilesinizdir
bol bol dinlenin ve dua edin
Arkadaşlar aranızda benim gibi karnında şişlik yaşayan yok sanırım. Sırtım ve belim arada ağrıyor. Ben 7. günü test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı. Bugün 9. günde tekrar yaptım nete yakın bir çizgi çıktı ama hala şaşkınım. Hamilemiyim şimdi bilmiyorum...
arkadaşlar meraba ben yenı uyeyım.ilk tüp bebek deneyımım ve bugun ılk gunu saymazsak 10.gunum.kendımı tutucam dememe ragmen merakıma yenık düstum ve ıdrar testı yaptım.ve sonuc negatıf cok uzgunum kendımı cok kaptırmısım.persembe gunu test gunum sızce pozıtıf cıkma ıhtımalı varmı cevap verırsenz cok sevınırım.sımdıden tesekkurler
kızlar bugün benimde 5.günüm (transfer günü dahil) işe başladım ve çok zor bir gün geçirdim belim ağrıdı çok fena ve sağ kasığımda sürekli bir ağrı var sanki adet sancısına benzer birde acayip şiştim ben gazdan uçucam yakında halbuki yediklerimede çok dikkat ediyorum.çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz dimi daha.
bende de surekli gaz problemi var
ve de bel agrisi insallah meleklerimize kavusuruz arkadaslar ben bu kez cok umutluyum
ama yinede hayirlisi
nnisan canim sagol
sanirim sen hamilesin
birde bazen belim surekli degil de sirtim surekli agriyor oyle yatmiyorum ama bir iste yapmiyorum
bazilarinda su toplama gibi sorunlarla karsilasiliyormus ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?