transfer sonrası bekleyenler

akdebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
41
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ,

salı günü transfer işlemim gerçekleştirildi. 5. gün transferi tek emrio işlemi yapıldı. dr 1. kalite emrio olduğunu herşeyin çok yolunda olduğunu söyledi. beklemek gerçekten çok zormuş. 2 gün çok bel ağrısı ve sadece sağ kasık ağrım vardı şuan sadece sağ tarafımda kasık ağrım var. neden olabilir benimle tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

tşk.

Benimde transferimin 9.gunu, benimde tek embriyom olustu transfer ettıler, beklıoum, gunler gemek bılmıyor. Ama benimkı 2.gun transferı 4 hucrelıydı yanımdakı bayanların 3.gun transferlerı yapıldı, benım tek emrıyo oldugu ıcın bekletmedıler olmayavcak dıye cok korkuyorum(((

Arkadaslar siteye yeni üye oldum. Benimde transferimin 3. Gunü. Bu ikinci denemem. İlki de tutunmuştu ama maalesef bebeğimin saglık problemleri oldu ve kalbi durdu. Şimdi dondurulmuş embriyolardan iki tanesi transfer edildi. Korkuyla heyecanla ve ümitle beklemedeyim ama sabirsizlaniyorum.nası gecer bu günler bilmiyorum.

kızlar benimde çarşamba transım oldu pazargünü toplanmışlardı... bana 2 tane embiryo verdiler. 10 ocak test günü beklemedeyim kaç gündür kasık ve göbek altı ağrıları dinmedi..şimdide sol kasığığmda ağrı var bakalımm....

Bendede bel agrısı ve adet sancısı gıbı sancılarım oluyor. Ben cok umutsuzum tek embrıyo 2.gun tutmayacak dıye

valla kızlar bende de aynı şikayetler oldu bugun 7.günüm bitti sabah idrar testi yaptım negatif yarın akşam üstü kanda baktırmayı düşünüyorum bu benim 2. denemem geçen seferde 8.gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı bu seferde beklemeyip yarın yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık benimde umudum yok

slm arkadaslar...
benim de transfer sonrasi 7 gün...
bizim bu 7 deneme.
aslinda tecrübeli olmam gerekiyor
ama stres baya yüksek
korkum var test gününden
hakkimizda hayirlisi olsun...

kızlar benimde salı günü transferim var ama şuan belim çok ağrıyo hemşire yumurtaların çatlatmasından kaynaklandığını söyledi.göğüslerim acaip şiş kendi kolum deyse ağrıyo.neyse 6 yumurtam toplandı bakalım salı gününden sonra 16 ocak test günüm...
hepimiz pozitifleniriz inşallah

canım erken değilmi 8 günkesin sonuç veriyomu bu akşam yaptırıcakmısın inşallah güzel haber veririsin şimdi benimde aklıma yattı 12 gün beklemektense 8 günde öğrenirim:)

Beklemek ne kadar zor degılmı?? burcusafak08 senın kac embrıyo yerlestırıldı? kacıncı gun

Beklemek ne kadar zor degılmı?? burcusafak08 senın kac embrıyo yerlestırıldı? kacıncı gun

haklısın canım benim bu salı yerlişicek şimdi minnoşlar bölünüyo:)6 yumurta topladılar 2 tane transfer olabilir benim 2.denemem çünkü 5.gün embriyosu olucaklar bakalım hakkımızda hayırlı olsun ..geçmşi sayfalarda okudum ama test günün nezaman .

canım hiç korkma allahın dediği olur benim geçen sefer 3 tane en iyi kalite 5.gün embriosu koydular ama tutmadı benimle beraber bi kadın vardı ben 26 yaşındaydım ozaman kadın 42 onunki tuttu.yani ne kalite nede başka bişey ...

05 Ocak Carsamba gunu. tek embrıyo olustu ve tyransfer edıldı, 4 hucrelıydı 1.kalıte. endısem 2.gun transferıolması. cunku 3.4. gun transferı yapılıyodu normalde gıttıgım merkezde.benımkı tek oldugfu ıcın bekletmedıler

moral oldun sagol burcusafak:) embrıyologta guzel seyler soyledı, ama yasım 35 embrıyo olsaydı 2 transfer yapılabılecektı, olmadı

moral oldun sagol burcusafak:) embrıyologta guzel seyler soyledı, ama yasım 35 embrıyo olsaydı 2 transfer yapılabılecektı, olmadı

canım inşallah bebeşin sıkı sıkı tutunmuştur sana .zaten sanada söylemişlerdir tek olduğu için riske atmak istemedikleri ve senin rahminde daha iyi bölüeceğinede inanadıkları için transferi yapmışlardır içini ferah tut..
kaç yaşındasın nerde yaptırdın.

çarşambaya ne kaldı.ay valla çok heycanlandım .....hadi bakalım idrar testi yaptınmı:)

36 yasındayım, Ankara'da Kavaklkıder tup bebek merkezı gurur polat doktorum. Bız son hastalarıydık. sımdı Bayındır hastanesıne gectı. memnunum. 4 yumurta olustu 2 sı kucuktu, 1 tanesı de erken catladı toplamadan once dolayısıyla 1 tane yumurta toplandı sadece.daha once 2 asılama yaptırdım tutmadı. ılk tup denemem benım. yumurta rezervımde azalma var.gec kalmak ıstemıyorum o yuzden tup denedım. sen ıstanbuldasın galıba sorun ne sızde

ıdrar testı yapmadım. cunku yanıltıcı oluyor, kafam karısık ıyıce karısmasın. sabırla beklıycem:)))

bizim sorunumuzda eşimden kaynaklanıyo sperm sayımız çok düşük çapadan rapor aldık bu sefer fiyat olarakda çok uyguna geldi ...geçen sefer 18 yumurtam oluşmuştu 13 döllenmiştide bu sefer 6 yı duyunca dr la konuştum neden böyle oldu diye bana 1 tane olsun yeter dedi.şuan 4 tanesi sanırım döllendi en son cuma günü konuştuk.
eşinin sayıları normal mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…