valla kızlar bende de aynı şikayetler oldu bugun 7.günüm bitti sabah idrar testi yaptım negatif yarın akşam üstü kanda baktırmayı düşünüyorum bu benim 2. denemem geçen seferde 8.gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı bu seferde beklemeyip yarın yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık benimde umudum yok
Beklemek ne kadar zor degılmı?? burcusafak08 senın kac embrıyo yerlestırıldı? kacıncı gun
Benimde transferimin 9.gunu, benimde tek embriyom olustu transfer ettıler, beklıoum, gunler gemek bılmıyor. Ama benimkı 2.gun transferı 4 hucrelıydıyanımdakı bayanların 3.gun transferlerı yapıldı, benım tek emrıyo oldugu ıcın bekletmedıler olmayavcak dıye cok korkuyorum (((
moral oldun sagol burcusafak:) embrıyologta guzel seyler soyledı, ama yasım 35 embrıyo olsaydı 2 transfer yapılabılecektı, olmadı
05 Ocak Carsamba gunu. tek embrıyo olustu ve tyransfer edıldı, 4 hucrelıydı 1.kalıte. endısem 2.gun transferıolması. cunku 3.4. gun transferı yapılıyodu normalde gıttıgım merkezde.benımkı tek oldugfu ıcın bekletmedıler
36 yasındayım, Ankara'da Kavaklkıder tup bebek merkezı gurur polat doktorum. Bız son hastalarıydık. sımdı Bayındır hastanesıne gectı. memnunum. 4 yumurta olustu 2 sı kucuktu, 1 tanesı de erken catladı toplamadan once dolayısıyla 1 tane yumurta toplandı sadece.daha once 2 asılama yaptırdım tutmadı. ılk tup denemem benım. yumurta rezervımde azalma var.gec kalmak ıstemıyorum o yuzden tup denedım. sen ıstanbuldasın galıba sorun ne sızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?