bel ağrım var,karınla kasık arasındaki bölgede ara ara sancı oluyor.bnm ikinci olduğu için ilkiyle aynı ağrılar olduğunu biliyorum. ama evde test için erken mi bilmiyorum.bende onu soruyorum bi bilene zaten ama cevap gelmiyo hiç.
benim pazartesi 13. gün oluyor aslında cumartesi 11. gün evde bi test yasam mı diye düşünüyorum. şuan hiçbir belirtim yok bütün ağrılarım geçti kendimi çok iyi hssediyorum. göğüslerimde ki ağrılarda azaldı aslında. bugün 8. günüm hiç bir belirti olmadığı için tutunmadı diye hissetmeye başladım aslında. biraz canım sıkkın yerleşme kanaması olur dediler ama benim normal akntıdan başka birşeyim yok. sende var mı değişiklik ağrı falan
aynen canım 13. gün pazartesi benimde tahlil günüm. ama dediğin gibi adet ağrılarımda bugun bitti sadece belim biraz sızlıyo o da yatmaktan mı bilemem..:) başkada bişeyim yok çok korkuyorum ve çok merak eediyorum... wc ye gidip bakmaktan artık bi şey var mı bişey varmıııııı usandımmm
bide idrar rengim çok koyulaştı ve biraz da koku var. bu hamilelik belirtileri mi arasaında mı bilmiyorum. göüğslerimde çok ağrı kalmadı ama taransferden öncede ilaç etkisi ile çok ağrı ve şişlik olduğu için onu çok dikkate almıyodum aslında. umarım pazartesi ikimizde güzel haberler alırız cnm.
göğüslerimde ağrı bende de yok...kaç tane embiryon vardı.. ALLAH IM bizede güzel bebişler nasip etsinn
slm kizlarr
benimde bugun transferimin 4,gunu simdilik hic bir belirti yok
benim test gunumde ayin 15 ama kanda deyil idrarda ben hollandada yasiyorum burdaki doktor bana evde tahlil yap dedi hayirlisi insallah turkiyede hep kanda yapiliyo bende sasirdim sizce transferden 12 gun sonra idrarda belli olurmu alah hepimizin ayrdimcisi olsun kucaklarimizi doldursun insallah
benim ilk denemem aslında ama idrarla sonuç daha geç çıkıyor galiba tam emin değilim. . günüm bugün hafif pembemsi bir akıntım oldum geç yerleşme kanaması olur mu yoksa adet başlangıcı mı anlamadım çok moralim bozuldu
arkadalar 10. günüm yerleşme kanaması olur mu yoksa adet başlangıcımı yarın sabah test yapsam çıkar mı lütfen yardımcı olun...
canim uzulme lutfen boyle kanamalarin olmasi normal diye biliyorum benimde ilk denemem oldigi icinfazla tecrubem yok ama uzme kandini rabbim yardimcin olsun
aynen canım 13. gün pazartesi benimde tahlil günüm. ama dediğin gibi adet ağrılarımda bugun bitti sadece belim biraz sızlıyo o da yatmaktan mı bilemem..:) başkada bişeyim yok çok korkuyorum ve çok merak eediyorum... wc ye gidip bakmaktan artık bi şey var mı bişey varmıııııı usandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?