transfer sonrası bekleyenler

ona bkarsan bende de ayni belirtiler var bence test gununu beklemek en iyisi

aynen canım 13. gün pazartesi benimde tahlil günüm. ama dediğin gibi adet ağrılarımda bugun bitti sadece belim biraz sızlıyo o da yatmaktan mı bilemem..:) başkada bişeyim yok çok korkuyorum ve çok merak eediyorum... wc ye gidip bakmaktan artık bi şey var mı bişey varmıııııı usandımmm

bide idrar rengim çok koyulaştı ve biraz da koku var. bu hamilelik belirtileri mi arasaında mı bilmiyorum. göüğslerimde çok ağrı kalmadı ama taransferden öncede ilaç etkisi ile çok ağrı ve şişlik olduğu için onu çok dikkate almıyodum aslında. umarım pazartesi ikimizde güzel haberler alırız cnm.

göğüslerimde ağrı bende de yok...kaç tane embiryon vardı.. ALLAH IM bizede güzel bebişler nasip etsinn

göğüslerimde ağrı bende de yok...kaç tane embiryon vardı.. ALLAH IM bizede güzel bebişler nasip etsinn

AMİN cnm inş. 5 tane donduruldu 1 tane taransfer edildi. ben pco luyum. 14 yumurtam toplandı 11 tane döllendi ve 6 tanesi iyi gelişti. 1. kalite taransfer ettiğini söyledi dr um. yaşımın genç olması herşeyin yolunda gitmesi çok ii dedi ama ben yine de belirti arıyorum neden se.

bugün 10. günü mü tamamladım arkadaşlar. pazartesi test günüm. gebelik testi aldım yarın 11. günüm sabah kalktığımda test yapmayı düşünüyorum aslında. İnşallah Allah' ım yarın benim de yüzümü güldürecek. hiç bir belirtim kalmadığı çin korkuyorum üzülmekten. dün çok bel ve kasık ağrım vardı ama bugü geti ne hastalanma belirtisi ne de başka bir belirti. bunlar normal mi?

slm kizlarr
benimde bugun transferimin 4,gunu simdilik hic bir belirti yok
benim test gunumde ayin 15 ama kanda deyil idrarda ben hollandada yasiyorum burdaki doktor bana evde tahlil yap dedi hayirlisi insallah turkiyede hep kanda yapiliyo bende sasirdim sizce transferden 12 gun sonra idrarda belli olurmu alah hepimizin ayrdimcisi olsun kucaklarimizi doldursun insallah

benim ilk denemem aslında ama idrarla sonuç daha geç çıkıyor galiba tam emin değilim. . günüm bugün hafif pembemsi bir akıntım oldum geç yerleşme kanaması olur mu yoksa adet başlangıcı mı anlamadım çok moralim bozuldu

arkadalar 10. günüm yerleşme kanaması olur mu yoksa adet başlangıcımı yarın sabah test yapsam çıkar mı lütfen yardımcı olun...

canim uzulme lutfen boyle kanamalarin olmasi normal diye biliyorum benimde ilk denemem oldigi icinfazla tecrubem yok ama uzme kandini rabbim yardimcin olsun

canim uzulme lutfen boyle kanamalarin olmasi normal diye biliyorum benimde ilk denemem oldigi icinfazla tecrubem yok ama uzme kandini rabbim yardimcin olsun

saol cnm senin de Rabbim yardımcın olsun. İnş güzel haberler alırız. ama şimdiye kadar hiç kanamam olmadı sonuca bu kadar yaklaşmışken kasıklarımda ağrı ve hafif kanamam olunca şaşırdım aslında. daha erken olur sanki yerleşm kanaması. bide benim 5. gün tarnsferiydi.

canım 11. günümüz bugün ben sabah idrarla baktım sen nasılsın. ikinci çizgiyi çok silik gördüm ama hemen sevinmek istemiyorum yarın kanda baktıracağım pazartesini beklemeyebiliim.

bende 3 defa tüpbebek tedavisi gördüm ilk tutmadı 10.gün degerim sıfır23 çıkmıştı 12.gün degişmedi 2 denememde 6.gün test yaptım degerim 5 çıkmıştı ve düzenli artş oldu ama 2.5 aylık ken kalbi durdu şimdi beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…