kızlar benimde çarşamba transım oldu pazargünü toplanmışlardı... bana 2 tane embiryo verdiler. 10 ocak test günü beklemedeyim kaç gündür kasık ve göbek altı ağrıları dinmedi..şimdide sol kasığığmda ağrı var bakalımm....
Evet sperm sorunu yok bızde, benım yumurta rezervım dusuk o yuzden tup denedık. O kadar ıgneye ragmen 4 yumurta olustu, esım bekleyelım kendı kendıne olur dedı ama beklememekte dogru karar vermısız sanırım. Insallah senın de kalıtelı kalıtelı embrıyoların olur burcusafak, Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın
Gecen sefer neden tutmadı acaba, 5.gun embrıyosu ıyı kalıte( hıc bellı olmuyo demekkı
Kabız olunmaması copk onemlı, doktor ve hemsıre ozellekle tembıhledı. ıkınmak yasak cunku. Bol sıvı al ve ıncır tuket cok ıse yarıyor. 3 lt cok ıyı ben cok zorluyorum kendımı su ıcmek ıcın
Benimde eğer sorun olmazsa yarın transferim var. Bu benim ikinci denemem. Cuma günü yumurtalarım toplandı. 16 adet toplamışlar. 5 tane kaliteli embriyom olmuş. Ama tek transfer edicekler. Diğerlerini donduracaklar. Tek dileğim iki tane transfer etsinler. İlk denememde 8 yumurtam toplanmıştı. Tek embriyom oluşmuştu. Ama sonuç negatifti. Çünkü orta kalitedeydi. Benim transferden sonra kasıklarım çok ağrımıştı. Göğüslerimse patlıcak gibiydiler. Sonra geçti hepsi. Ama ilk başta oluyor. İşallah hepimizin bu sefer tutar kızlar.
05 Ocak Carsamba gunu. tek embrıyo olustu ve tyransfer edıldı, 4 hucrelıydı 1.kalıte. endısem 2.gun transferıolması. cunku 3.4. gun transferı yapılıyodu normalde gıttıgım merkezde.benımkı tek oldugfu ıcın bekletmedıler
benmde 6. günüm, adet ağrılarım başladı gibi, göğüslerimin ağrısıda bitti.. çok korkyorum.
vuvuzela ilk transferin mi bilmiyorum ama eger öyleyse muhtemelen bilmiyosundur neler oldugunu.transferden sonra aynen dediğin gibi sancılar bel ağrısı kasıklarda ve karında anlık ağrılar olabiliyor. bunlar kötüye işaret değil.kendini strese sokma.benim ikinci transferim yapıldı.ilkinde de bu seferkinde de aynı ağrıları yaşıyorum. umarım hamilesindir.
Ben sanırım reglı oldum kızlarleke geldı doktorumu aradım eve gıt dınlen yarın kan testı yap dedı. tutunma kanaması olabıloır kan sonucunu goreyım dedı.zat3n umudu yoktu ıyıce yıkıdım evdeyım aglamaktan gozlerım sıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?