transfer sonrası bekleyenler

Evet sperm sorunu yok bızde, benım yumurta rezervım dusuk o yuzden tup denedık. O kadar ıgneye ragmen 4 yumurta olustu, esım bekleyelım kendı kendıne olur dedı ama beklememekte dogru karar vermısız sanırım. Insallah senın de kalıtelı kalıtelı embrıyoların olur burcusafak, Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın

vuvuzela senin öğrenmenede çok az kalmış.inşallah sende pozitif sonucu alanlardan olursun...bişey sorucam kabız oldun mu en çok korktuğum durum şimdilik bu.

evet vuvuzela sanada bol sans. Ben gunluk ıncır ve sut tukettım. Kabız olmamanın tek caresı bu burcusafak

amin hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasın bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun ..4 tne yumurtayıda yabana atma sakın ben burda okuyorum 20 tane ama döllenen yok .

5 günlük tutar diye garanti yok ki gülüm

bana toplam 18 tane 5 günlük transfer edilmisti
hic biri tutunmadi
bu sefer 2 tane 3 günlük verdiler
bi degisiklik olsun dedi doktorum
hayirlisi olsun hepmizie

kabiz icin sorucaktim--olursk, kötü mü dür onlarin tutunmasi icin?
günde 3 litreden fazla iciyorum ama biraz zorlaniyorum tuvalet gidersem
az mi acaba 3 litre

Kabız olunmaması copk onemlı, doktor ve hemsıre ozellekle tembıhledı. ıkınmak yasak cunku. Bol sıvı al ve ıncır tuket cok ıse yarıyor. 3 lt cok ıyı ben cok zorluyorum kendımı su ıcmek ıcın

Gecen sefer neden tutmadı acaba, 5.gun embrıyosu ıyı kalıte( hıc bellı olmuyo demekkı

inan dr da şaşırdı biz dışarda yapabileceğimiz herşeyi yaptık demişti ozaman ama bazı şeyler allahtan ..demek ki benim için hayırlı değilmiş.ya şu kabızlık olayınada sigara içiyodum ben bıraktım alışkanlığım sigaradan sonra rahat oluyodu of yaa:

Benimde eğer sorun olmazsa yarın transferim var. Bu benim ikinci denemem. Cuma günü yumurtalarım toplandı. 16 adet toplamışlar. 5 tane kaliteli embriyom olmuş. Ama tek transfer edicekler. Diğerlerini donduracaklar. Tek dileğim iki tane transfer etsinler. İlk denememde 8 yumurtam toplanmıştı. Tek embriyom oluşmuştu. Ama sonuç negatifti. Çünkü orta kalitedeydi. Benim transferden sonra kasıklarım çok ağrımıştı. Göğüslerimse patlıcak gibiydiler. Sonra geçti hepsi. Ama ilk başta oluyor. İşallah hepimizin bu sefer tutar kızlar.

evet kabız oluyoruz maalesef. Hem ilaçlar yapıyor hemde ıkınma diyorlarya psikolojik olarak kabız oluyoruz. Ben geçen sefer çok çektim.Neredeyse bir haftaya yakın sonra hemşiremi aradım. Duphalac diye bir şurup verdi biraz rahatlattı. Ve kesinlikle maydonoz yeme dediler bana. Maydonoz yemek en başta tutunmasını engelliyormuş.

canım hayırlı olsun inşallah bende salı günü transfere giidiyorum aynı zamanlarda öğrenicez sonuçları..benimde ikinci denemem b sefer yüzümüz güler inşallahhhh.

benim 6 tane emriyo oluştu fakat dr 1 tane 1. kalite tarnsfer etti. bugün 5. günüm bitti ne gibi belirtilerin var senin

Benim bel ağrım var, göğüslerimde şişlik ve arada birde kasıklarımda ağrı oluyr, bu adet belirtisimi yoksa hamilelik belirtisimi bilmiyorum.

benim göğüserimde ki ağrı transferden önce başladığı için onu değişiklik olarak say mıyorum. sadece sağ kasığım ağrı sürekli var. başka da bir şikayetim yok aslında çok da korkuyorum. ayın 10 da test günüm ama 8 inde belki evde test yapabilirim 11. gün oluyor çıkar mı bilmiyorum.

arkadaşlar benimde bugün 5. günümdü transfer sonrası bende dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı.umarım bu sonuç çok erken baktığım için böyledir. inANILmaz strese girdim testten sonra.zamanda geçmiyo ben napıcam hiç bilmiyorum.aranızda transfer sonrası 5. günde sonuç alan var mı acaba

benmde 6. günüm, adet ağrılarım başladı gibi, göğüslerimin ağrısıda bitti.. çok korkyorum.

benmde 6. günüm, adet ağrılarım başladı gibi, göğüslerimin ağrısıda bitti.. çok korkyorum.

vuvuzela ilk transferin mi bilmiyorum ama eger öyleyse muhtemelen bilmiyosundur neler oldugunu.transferden sonra aynen dediğin gibi sancılar bel ağrısı kasıklarda ve karında anlık ağrılar olabiliyor. bunlar kötüye işaret değil.kendini strese sokma.benim ikinci transferim yapıldı.ilkinde de bu seferkinde de aynı ağrıları yaşıyorum. umarım hamilesindir.

canım ilk denemem umarım son olur. göbek deliğinden 1 karış aşağısısı kesilecek gibi ağrıyo...bu da benim adet ağrım olur genelde... ömrümden ömür gidiyo şuanda çok zor muallakda kalmak

Ben sanırım reglı oldum kızlar leke geldı doktorumu aradım eve gıt dınlen yarın kan testı yap dedı. tutunma kanaması olabıloır kan sonucunu goreyım dedı.zat3n umudu yoktu ıyıce yıkıdım evdeyım aglamaktan gozlerım sıstı

canım inşallah tutunma kanamasıdır ...bizi haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…