Tüp Bebek Merkezleri Transfer sonrası Belirtiler

hRojn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
5
0
1
32
5.gün ngs tüp bebek yaptım transferden 2 3 gün önce ogtagam taktım gebelık aşısı yaptım transfer günü embriyoya embriyo glue yaptım kasılma iğnesi oldum transferden üzerinden 6 günde gecıyor bir belırtım ilk günden itibaren yok yaptığım ogtagam aşılara kasılma iğnesine bağladım benımgibi bunları yapıp belırtısı olmayan var mı?

Merhaba canım bende yeni 2 hafta önce transfer oldum insan belirti aramayacak ben bunu anladım çünkü bu benim 2. Transferimdi ilki kadar belirti batma ağrı yoktu dedim tamam tutunmadı burda başlıklar açıyordum transferden 5-6 gün sonra hatta belirtisi olanlara yazıyordum halbuki ilkinden dolayı tedirgindim belirti olmayınca ama şükür pozitif haberi aldım yani insan bakmayacak belirtiye benim ilkte göğsüm dolmuştu regl olacakmışım gbi bunda hiç dolmadı mesela bir olmuyırmuş yani inşallah sizde güzel haberi alırsınız

Tşk ederım benimde 3.tüp bebek olacak önceki negatıflerde de açıkçası belırtım olmamıştı bundada olmayınca ister istemez korkuyor insan

Tşk ederım benimde 3.tüp bebek olacak önceki negatıflerde de açıkçası belırtım olmamıştı bundada olmayınca ister istemez korkuyor insan
Benim önceki negatiflerimde full belirti vardı ama olmadı. Şimdi hiç belirti yok oh iyi maşallah deyip seviniyorum

Çook şükür hiçbir belirtim yoktu test yaptığmda ama şuan gebeyim

bunlar ne için yapılıyor 10 gün sonra benimde transfer var acaba yapacakları mı embriyoglue olacak ama serumu bilmiyorum
Nk hücre testinde bazı değerler yüksek çıktığı için yapılıyor. Vücut embriyoyu yabancı cisim olarak görmesin, vücuttan dışarı atmasın diye

Bunlar bana yapılmadı söylemek gerek mi bilmiyorum doktora tsh e2 ve lh bakıldı sadece

Benim de belirtim yoktu. Sadece sabahları daha fazla mide kazınması yaşadım ilk haftadan itibaren. Transferin 6. Günü arkadaşlarla eğlenmeye gitmiştik, (doktorum hiçbir şey yasak değil zıpla hopla farketmez demişti) ve ben roman havası oynadım; ancak 10 dk filan oynamışımdır bir an başım döndü kalbim anlık çok hızlı çarpmaya başladı filan; çok korktum. O gün anladım ki bir şey oldu, tutunmuştu ama kötü bir şey yaptım gibi hissettim. Sonraki günlerde de hiç belirti olmayınca ben negatif düşünüyordum. Testi 9. Gün yaptırdım sonuç 10. Günde elime geçti ve değerim 258 di. Şükürki pozitifim. belirtilere çok takılmayın. Biraz sızı oluyor ama daha önce iki negatifte de olmuştu.

Merhaba benimde bugün 5.günüm bağışıklık serumu kasılma iğnesi gebelik aşısı bende bunalrın hepsini yaptırdım benim de dünden itibaren adet olcakmış gibi kaşık ağrım var 2 gündür ve hafif hafif belime vuruyor gece bu çok arttı benim hatta eşime hafif masaj yaptırdım öyle rahatladım ayak üşümesi bende de var ama ilaçlardan kaynaklı olcakki ateş basması da oluyor ara ara beni. Belirtilerim şimdilik bu kadar bunlar iyi mi kötü mü bilmiyorum bu arada benim de 3.denemem ilk ikisi dondurulmuş bu taze 4.gün embriyosu

Merhaba biliyorsunuz bende yeni transfer oldum bende ister istemez belirti arıyorum bugün 2. Günüm siz sonucu öğrenene kadar hiç belirtinşz olmadı mı?

Merhaba biliyorsunuz bende yeni transfer oldum bende ister istemez belirti arıyorum bugün 2. Günüm siz sonucu öğrenene kadar hiç belirtinşz olmadı mı?
Hayırlı sonuçlarınız olsun ben sonucumu öğrenene kadar belirtim olmadı sadece uyku düzenim bozuldu geceleri birden uyanıyordum ilkindeki gbi belirtilerm olmamıştı ama yine pozitifi almıştım belirti aramayın strese sokmayın kendinizi tadını çıkarın dinlenin inşallah güzel sonuçlarınız olcaktır bol bol ya müsavvin zikri çekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…