herkese merhaba,
benim de transferim 19 nisan'da yapıldı. Ve beklemedeyim sizler gibi. Ilk tüp bebek denemem.bazenn çokk heyecanlıyım bazen ruhsuz oluyorum:)) sanırım duygularım çok karışık.allah isteyen herkese nasip eder inş. :))
yumurta toplama işleminden sonra çok ağrım oldu ben pko'liyim ayrıca.25 tane yumurtam toplandı ama sadece 1 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün transferi yapıldı. Bende vücudum da belirtiler arıyorum ama "hıh işte buydu beklediğim sinyal diyip" sonra sakin ol diyorum.
Işte böylee beklemek zor,ama umut'um var .....
Herkese merhaba,
Benim de transferim 19 Nisan'da yapıldı. Ve beklemedeyim sizler gibi. İlk tüp bebek denemem.Bazenn çokk heyecanlıyım bazen ruhsuz oluyorum:)) sanırım duygularım çok karışık.Allah isteyen herkese nasip eder inş. :))
Yumurta toplama işleminden sonra çok ağrım oldu ben PKO'liyim ayrıca.25 tane yumurtam toplandı ama sadece 1 tane 1. kalite 8 hücreli 3. gün transferi yapıldı. Bende vücudum da belirtiler arıyorum ama "hıh işte buydu beklediğim sinyal diyip" sonra sakin ol diyorum.
İşte böylee beklemek zor,ama UMUT'um var .....
arkadaşlar merhaba,
şu an hissettiklerinizi 1 hafta öne ben de hissediyorum Allahma şükür dualarım kabul oldu şu an ilk ultrasonumu bekliyorum
ben transferden sonra kendimde gördüğüm değişiklikleri sizlerle paylaşmak istedim umarım biraz olsun size fikir verir.
öncelikle ben kendini vücudunu çok dinleyen biriyim bunu söyleyim bu hem iyi hem kötü
öncelikle;
transfer sonrası 3-4 gün ağrım oldu adet sancısı gibi bir şeydi ama sonra birden kesildi
göğüslerim transferden sonra hemen şişti dolgunlaştı ve her geçen gün göğüslerimdeki damarlar daha görünür oldu
7. gün gece uyurken karnımda bir kasılma ile uyandım bu kasılma giderek azalarak 5-6 defa oldu ama oldukça güçlüydü
bu günden itibaren karnımda sancılar çekilmeler batmalar arttı regl ağrısı gibi denebilir
bu arada göz bebeklerim büyüdü bunu bir yerde okumuştum ve bende oldu
test günüme yakın günlerde karnımdaki damarların da daha görünür olduğunu farkettim
aklımda olanlar bunlar umarım biraz olsun fikir verir bu belirtilerin hepimizde aynı olması düşünülemez ama moralinizi bozmayın ben de çok zor günler yaşadım umudumu kaybettiğim anda güzel haberi aldım
kalbim hepinizin yanında dualarım sizinle
Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun.
7. günde dayanamadım idrar testi yaptırdım negatif çıktı en güzeli beklemek çünkü kan seviyesi 10. günden sonra yükseliyormuş zaten normalde de idrar testi geç cevap alınan bir sonuç.. 12 gün kan testi yaptıracağım pazartesini bekliyorum merakla :)
umadumuzu yitirmeyelim arkadaşlar benim ablam 5. tüp bebek denemesinde ikizlerine kavuştu.. allahın izniyle mutlu son illaki gelecek :) :ecrin_bebek:
arkadaşlar ben yarın kan tahlili yaptıracağım karnım ağrıyordu şimdi belim başladı. bazı arkadaşlarda da buna benzer ağrılar olmuş galiba inş. hayıırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?