transfer sonrası belirtiler

merhaba arkadaşlar benim de 19 nisanda transferim yapıldı yaşım 27. yasa gereği tek embriyo transfer edildi. 6 yumurtam toplanmıştı 6sı olgundu 3ü döllendi tek transfer edildi o da 3. gün transferi 8 hücreli ama glade 2 yani 2. kalite haliyle umut çok yok. ama günler geçmek bilmiyor 9 gün daha nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.umuarım hakkımızda en hayırlı olan olur.

Herkese merhaba,

Benim de transferim 19 Nisan'da yapıldı. Ve beklemedeyim sizler gibi. İlk tüp bebek denemem.Bazenn çokk heyecanlıyım bazen ruhsuz oluyorum:)) sanırım duygularım çok karışık.Allah isteyen herkese nasip eder inş. :))

Yumurta toplama işleminden sonra çok ağrım oldu ben PKO'liyim ayrıca.25 tane yumurtam toplandı ama sadece 1 tane 1. kalite 8 hücreli 3. gün transferi yapıldı. Bende vücudum da belirtiler arıyorum ama "hıh işte buydu beklediğim sinyal diyip" sonra sakin ol diyorum.

İşte böylee beklemek zor,ama UMUT'um var .....

hayırlı olsun tatlım inşallah allahım umutlarımızı boşa çıkarmaz

:) Teşekkürler senin içinde hayırlısı olur inş. varmı bir sıkıntın ağrın felan.Ben bugün çok iyi hissediyorum kendimi normal mi anormal mi karar veremedim :)

kızlar benimde bu gün 8. günüm 6. gün bir kaç damla kanamam oldu ve ağrım başladı kasıklarımda atmalar var göğüslerim şişti ve çok hassaslaştı aşırı idrara çıkıyorum sizdede var mı bu belirtiler cumartesi test günüm çok heyecanlıyım 2. denemwemdi 5.gün transferi yapıldı dondurulmuşlardan...

panik yapma ara ara lekelenmeler olabilir diye biliyorum. içini ferah tut dinlen bol bol bence:) cumartesine az kalmışşş..

bende ne ağrı varr ne sızıı :) bugün vucudum yanıyo sadece ateşimi ölçüyorum normal ama çok sıcağım:) kafayı yiyicem en sonunda...sempatiksalakcinni

arkadaşlar merhaba,
şu an hissettiklerinizi 1 hafta öne ben de hissediyorum Allahma şükür dualarım kabul oldu şu an ilk ultrasonumu bekliyorum
ben transferden sonra kendimde gördüğüm değişiklikleri sizlerle paylaşmak istedim umarım biraz olsun size fikir verir.
öncelikle ben kendini vücudunu çok dinleyen biriyim bunu söyleyim bu hem iyi hem kötü

öncelikle;
transfer sonrası 3-4 gün ağrım oldu adet sancısı gibi bir şeydi ama sonra birden kesildi
göğüslerim transferden sonra hemen şişti dolgunlaştı ve her geçen gün göğüslerimdeki damarlar daha görünür oldu
7. gün gece uyurken karnımda bir kasılma ile uyandım bu kasılma giderek azalarak 5-6 defa oldu ama oldukça güçlüydü
bu günden itibaren karnımda sancılar çekilmeler batmalar arttı regl ağrısı gibi denebilir
bu arada göz bebeklerim büyüdü bunu bir yerde okumuştum ve bende oldu
test günüme yakın günlerde karnımdaki damarların da daha görünür olduğunu farkettim

aklımda olanlar bunlar umarım biraz olsun fikir verir bu belirtilerin hepimizde aynı olması düşünülemez ama moralinizi bozmayın ben de çok zor günler yaşadım umudumu kaybettiğim anda güzel haberi aldım
kalbim hepinizin yanında dualarım sizinle
Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun.

bir de en önemlisini unutmuşum vücut sıcaklığım yükseldi sürekli 37 idi hala da öyle normalde 35.5 tur ve sürekli yüzüm yanıyordu kırmızıydı belki bunlarda blirtidir
sevgilerle

arkadaşlar
benimde bugün transferden sonra 8. günüm.. dün dayanamadım idrar testi yaptırdım ama negatif çıktı.. sanırım boşuna telaşlandım ama bebişim halen benimlemi çok merak ediyorum.. pazartesi sabaha kadar nasıl beklerim hiç bilmiyorum.. devamlı ateşim çıkıp iniyor.. bunun dışında kramp giriyor... :ecrin_bebek:

biliyorum beklemek çok zor arkadaşlar .bende geçen hafta sizler gibi büyük heyecan içinde bekleyiş içindeydim.çok şükür sonucum pozitf ama şimdide bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim endişesi içerisinde beklemedeyim.
benim çok belirtim yoktu ama bana göre tek bir belirtim vardı kasık ağrısı.bazen kramp şeklinde bir ağrı giriyordu kasıklarıma ve yaklaşık 20 sn falan sürüyordu.bu ağrılarım hala devam ediyor.
inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alırsınız.gerçekten çok zor bir süreç.

canım transfer günümüz aynı inşallah iyi sonuçları bereber alırız. yumurta sayın süpermiş hepsi olgunmuydu kaçı döllendi hepsi 1. kalitemiydi benim sadece 6 yumurtam toplandı hepsi olgundu ama 3ü döllendi 3. gün transferi yapıldı 8 hücreli ama benimkisi 2. kalite yüzde 5 fragmantasyon var çünkü çok umutlu değilim bakalım hayırlısı

hayırlı olsun sağlıcaklı bebeğini kucağına alırsın inşallah. benim de 4. günüm ama dediğin gibi yüzüm kıpkırmızı ara ara kasığıma kramp giriyor ama çok değil göğüslerim çok şiş ve acıyor ama aşılama sonrası da bu göğüs olayını yaşamıştım o yüzden hevalenmek istemiyorum hayırlısı canım

arkadaşlar benimde bu ilk tüp bebek denemem, 7 tane yumurta toplandı bunlardan 3 tanesi döllendi ve ve 1 tane 8 hücreli 1. kalite transfer edildi..rapor aldım işe gitmiyorum test gününe kadar evde dinlenmeye karar verdim.. 2 gündür nedense pek belirti yok ama hiç kanama vs olmadı.. kanama oluncamı bebişimizi kaybediyoruz.. :ecrin_bebek:

Slm kızlar bende sonuc beklıorum :d
5.gun emrıyosu transfer oldu 28 nısan test yaptıracagım
ılk 5 gun kasıklarımda sancı ve belımde agrı oldu bayada bı gaz sancısı vardı
ama bugun rahatım agrılarım ve gaz problemım azaldı.
Bana 2 embrıyo tansfer oldu bakalım hayırlısı yanı aranıza bende katıldım cok zor bı sÜreÇ ,ıdrar testı yaptıran varmı bende kararsızım COK HEYECANLIYIM

7. günde dayanamadım idrar testi yaptırdım negatif çıktı en güzeli beklemek çünkü kan seviyesi 10. günden sonra yükseliyormuş zaten normalde de idrar testi geç cevap alınan bir sonuç.. 12 gün kan testi yaptıracağım pazartesini bekliyorum merakla :)

umadumuzu yitirmeyelim arkadaşlar benim ablam 5. tüp bebek denemesinde ikizlerine kavuştu.. allahın izniyle mutlu son illaki gelecek :) :ecrin_bebek:

hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım iyi haberlerimizi paylaşırız 1 mayıs benim test günüm ama ben dayanamaz haftaya yaparım galiba

arkadaşlar ben yarın kan tahlili yaptıracağım karnım ağrıyordu şimdi belim başladı. bazı arkadaşlarda da buna benzer ağrılar olmuş galiba inş. hayıırlısı inş

idrar testi için erken. zaten örnekleri de var idrar testi negatif çıkıp kanda çıkanlar hem çok çok erken umarım sıkı sıkı tutunurlar

arkadaşlar ben yarın kan tahlili yaptıracağım karnım ağrıyordu şimdi belim başladı. bazı arkadaşlarda da buna benzer ağrılar olmuş galiba inş. hayıırlısı inş

hayırlı haberlerle dönersin inşallah. bir çok kişi var bunları yaşayan ve olumlu haberlerle dönen. biri de yarın sen olacaksın Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…