• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi belirtim hic yok

annelikhayali

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
18
Kizlar merhaba transferden sonra ne gibi belirtiler yasadiniz bugun 5. Gunum ama hic bi belirtim yok sadece goguslerde hafif bi sislik var ama o transferden oncde vardi zaten en onemlisi akintim yok hic hamilelik belirtilerinde akintinin oldugu hep soylenir ben genelde adet olcagim zaman kup kuru olurum ve simdide yine ayni oyleyim sadece progestan fitili kullaninca fitil sonradan akiyo bi tek o onun disinda kup kuruyum boyle olupta pozitif alan varmi

Kizlar merhaba transferden sonra ne gibi belirtiler yasadiniz bugun 5. Gunum ama hic bi belirtim yok sadece goguslerde hafif bi sislik var ama o transferden oncde vardi zaten en onemlisi akintim yok hic hamilelik belirtilerinde akintinin oldugu hep soylenir ben genelde adet olcagim zaman kup kuru olurum ve simdide yine ayni oyleyim sadece progestan fitili kullaninca fitil sonradan akiyo bi tek o onun disinda kup kuruyum boyle olupta pozitif alan varol su

Transferi regle yakın tarihlerde yapıyorlar o tarihlerde kuru olması normal progestan fitil sayesinde akıntı oluyor. Ben 4 kez transfer oldum. Bazılarında aşırı kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı hissettim. Bazılarında hiçbir şey hissetmedim. Hiçbiri de tutmadı. Belirtisi olanlar hormonları vücudunda farklı yaşıyor o yüzden. Bazı kişilerde vücudunda hormonlar pek bir etki etmez. Zaten şu dönemde belirti olması çok imkansız. Çok yakın bir tarihte bir arkadaşım belirtisi yok diye çok üzülüyordu ama şu an pozitif maşallah.

Transferi regle yakın tarihlerde yapıyorlar o tarihlerde kuru olması normal progestan fitil sayesinde akıntı oluyor. Ben 4 kez transfer oldum. Bazılarında aşırı kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı hissettim. Bazılarında hiçbir şey hissetmedim. Hiçbiri de tutmadı. Belirtisi olanlar hormonları vücudunda farklı yaşıyor o yüzden. Bazı kişilerde vücudunda hormonlar pek bir etki etmez. Zaten şu dönemde belirti olması çok imkansız. Çok yakın bir tarihte bir arkadaşım belirtisi yok diye çok üzülüyordu ama şu an pozitif maşallah.
Peki kuruluk oluyomuydu hepsinde

Dört gün sonra sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap. Ablam dokuzuncu günde öğrenmişti.dokuzuncu günde gelende çıkar

Dört gün sonra sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap. Ablam dokuzuncu günde öğrenmişti.dokuzuncu günde gelende çıkar
Evet yapicam bi kac gun sonra test insallah pozitif cikar ve saglikla ilerler ramazana mutlu sekilde girmeyi nasip etsin rabbim

Kizlar merhaba transferden sonra ne gibi belirtiler yasadiniz bugun 5. Gunum ama hic bi belirtim yok sadece goguslerde hafif bi sislik var ama o transferden oncde vardi zaten en onemlisi akintim yok hic hamilelik belirtilerinde akintinin oldugu hep soylenir ben genelde adet olcagim zaman kup kuru olurum ve simdide yine ayni oyleyim sadece progestan fitili kullaninca fitil sonradan akiyo bi tek o onun disinda kup kuruyum boyle olupta pozitif alan varmi

Burda okuya okuya belirti konusunda bende paranoyak olmaya başladım🥺
Doktorum belirtilere aldanma demiş olsa bile.
Bende de herhangi bir belirti yok.
Bazen biraz kasık ağrısı, biraz halsizlik, enerjim düşük.
Bariz bir akıntımda yok, sadece fitil sonrası biraz oluşuyor.
Bunların hiçbiri belirgin belirtiler değil.
İnsan bir işaret arıyor ama yok maalesef🥺
Transfer + 6. günüm ve 5. gün embriyosu.

Burda okuya okuya belirti konusunda bende paranoyak olmaya başladım🥺
Doktorum belirtilere aldanma demiş olsa bile.
Bende de herhangi bir belirti yok.
Bazen biraz kasık ağrısı, biraz halsizlik, enerjim düşük.
Bariz bir akıntımda yok, sadece fitil sonrası biraz oluşuyor.
Bunların hiçbiri belirgin belirtiler değil.
İnsan bir işaret arıyor ama yok maalesef🥺
Transfer + 6. günüm ve 5. gün embriyosu.
Genelde hamilelik.belirtilerin en barizi belirgini akinti oluyo okuduklarimdan anladigim oyle o yuzden akinti meselesi benimde canımı sıktı

İşin tuhafı benim regl tarihim geldi, regl zamanı çok akıntım olurdu o da yok🙄
İlaçlardan dolayı zaten regl olamıyoruz sanırım.
Hangi gün test yapacaksınız?
Sizin reglinize kac gun kala transfer yaptilar ben 19 unda yaparim testi

Back
X