• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi belirtisi olmayip pozitif olanlar

Ay bugün kaçıncı günün senin baya yüksek cikms keseye cagirirlar direk yok yok kimyasalda bu kadr yükselmz bnce. Bn 17 ile öğrenmstm geri düşmüştü
11 gün 🥹🫶🏻 inşallah sağlıkla ilerler benim ikinci transferim birincide çok canım yandı düşük yaşadım 5 gün hastanede yattım kurtarsınlar diye olmadı ☹️ bu sefer yüzüm güler inşallah

11 gün 🥹🫶🏻 inşallah sağlıkla ilerler benim ikinci transferim birincide çok canım yandı düşük yaşadım 5 gün hastanede yattım kurtarsınlar diye olmadı ☹️ bu sefer yüzüm güler inşallah
Rabbim daha güzelini nasip edecek icini rahat tut canım inşallah güzel ilerled kucagina alirsn ama deger iyi yükselmiş ilk günden mi tuttu ki

Rabbim daha güzelini nasip edecek icini rahat tut canım inşallah güzel ilerled kucagina alirsn ama deger iyi yükselmiş ilk günden mi tuttu ki
Amin ecmain inşallah hepimize vallahi bilmiyorumki ne zaman tutunmuştur diye ama ilki kadar sevinç yok bende inanın yine kan gelir kaybedersem diye korkuyorum

Amin ecmain inşallah hepimize vallahi bilmiyorumki ne zaman tutunmuştur diye ama ilki kadar sevinç yok bende inanın yine kan gelir kaybedersem diye korkuyorum
Öyle evrene mesj yollama güzel olacak güzel artacak çok güzel bile artms ki smdiye masallah belki ikisi birden meraba annis diyeck sanaaa

Amin Allah razı olsun mutluluğumu sizlerle paylaşmak iyi geliyor Allah hepimize mutluluktan ağlamayı nasip eylesin sevinç gözyaşı dökelim sadece 🥹🫶🏻
Ay amin amin bnmde az kaldi persmbe hem korku hem sevinc 3 cü inşallah bu sefer pozitifi alir degerlerim yükselir istyrm ama igne felanda yok olurmi bilmiyrmda

Ay amin amin bnmde az kaldi persmbe hem korku hem sevinc 3 cü inşallah bu sefer pozitifi alir degerlerim yükselir istyrm ama igne felanda yok olurmi bilmiyrmda
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Bebeklerini Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah belirtin varmıydı 🫠

Back
X