- Konu Sahibi bebekloiding
Ben çok anlamadım spermiyogramdan ama doktor begenmemiştiSperm sayısı ne kadardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok anlamadım spermiyogramdan ama doktor begenmemiştiSperm sayısı ne kadardı
Morfoloji sıfır görünüyor bu testte ama opu yapıldığı gün normal sperm bulabildiler demekkiBen çok anlamadım spermiyogramdan ama doktor begenmemişti
İki kez sperm örnegi alındı ilkini verdikten sonra embriyolog aradı yeterli degil tekrar gelin dedi ben opudayken ik kez verdi eşimMorfoloji sıfır görünüyor bu testte ama opu yapıldığı gün normal sperm bulabildiler demekki
Birde ben şişli memorialdayım laboratuvar önemli rol oynuyor sanırım erkek inferlitesindeİki kez sperm örnegi alındı ilkini verdikten sonra embriyolog aradı yeterli degil tekrar gelin dedi ben opudayken ik kez verdi eşim
O Zaman içiniz rahat olsun normal bulabilmişler demekkiİki kez sperm örnegi alındı ilkini verdikten sonra embriyolog aradı yeterli degil tekrar gelin dedi ben opudayken ik kez verdi eşim
İnşallah sağlıkla hayırla kolaylıkla en kısa sürede nasip olur ikimizedeO Zaman içiniz rahat olsun normal bulabilmişler demekki
Neden negatifi göreceksiniz ki önceden bunu beyninize mesaj olarak vermeyin olumlu düşünelim olumlu olsun yaşınız genç avantajınız var kaçıncı denemenizdi sizinGerçekten moral vermeyi bırakıp hissettiğini söylermisinhiç kendimi iyi hissetmiyorum. Sanki negatifi görünce dünyam yıkılacakmış gibi hatta şuan yıkılmışım gibi
normal değilim.
İnşallahİnşallah sağlıkla hayırla kolaylıkla en kısa sürede nasip olur ikimizede
İlkNeden negatifi göreceksiniz ki önceden bunu beyninize mesaj olarak vermeyin olumlu düşünelim olumlu olsun yaşınız genç avantajınız var kaçıncı denemenizdi sizin
inşallah olucak benim ilki düşük olmuştu acısını çok yaşadım inanın bunda sevinemedim bile çünkü kaygısı var ya tekrar aynı şey başıma gelirse diye Allahtan hayırlısını isteyelim inşallah en güzel şekilde yaratandır rızık verendir
Merhabalar bende opu olacağım siz olmussunuz. Acaba uyandıktan sonra ciddi bir ağrı yaşadınız mı biraz endişeleniyorumMerhaba hanimlar 5.gündym hic belirtim yok diyebilirim böyle olup pozitif olan varmi tabi igne de kullanmiyrm oda yapiyrdu belki bel ağrısı felan diye düşünüyorum şimdi fitil yaptgmda kasiklarma agri geliyor oda fitilden diye düşünüyorum
Amininşallah olucak benim ilki düşük olmuştu acısını çok yaşadım inanın bunda sevinemedim bile çünkü kaygısı var ya tekrar aynı şey başıma gelirse diye Allahtan hayırlısını isteyelim inşallah en güzel şekilde yaratandır rızık verendir![]()
Hafif bir regli sancısı 15-20 dk sonra geçiyor. Korkma hiçMerhabalar bende opu olacağım siz olmussunuz. Acaba uyandıktan sonra ciddi bir ağrı yaşadınız mı biraz endişeleniyorum
Çok teşekkür ederim. Peki transfer deHafif bir regli sancısı 15-20 dk sonra geçiyor. Korkma hiç
O en kolayı 5 dk sürüyor en güzel kısım orası onu görmekÇok teşekkür ederim. Peki transfer de
Teşekkür ederim. Hersey gönlünüzce olsun insallahO en kolayı 5 dk sürüyor en güzel kısım orası onu görmek
İnşallah canımTeşekkür ederim. Hersey gönlünüzce olsun insallah
Teşekkür ederim. Hersey gönlünüzce olsun insallah
Acı eşiğine bağlı galiba ben uyandigmda bir agri oluyr bende serum istyrdm agri kesici serum takiyolardi sonrasi gayet rahat zaten adet olmssn gibi bi su tüketimi az oluyorMerhabalar bende opu olacağım siz olmussunuz. Acaba uyandıktan sonra ciddi bir ağrı yaşadınız mı biraz endişeleniyorum
Benim testim negatif çıktı...inşallah olucak benim ilki düşük olmuştu acısını çok yaşadım inanın bunda sevinemedim bile çünkü kaygısı var ya tekrar aynı şey başıma gelirse diye Allahtan hayırlısını isteyelim inşallah en güzel şekilde yaratandır rızık verendir![]()
Üzülme canım Allah büyüktür Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor inan zamanı var tutupta düşmesi daha çok insanın canını acıtıyorBenim testim negatif çıktı...