- 26 Mayıs 2022
- 908
- 370
- 53
- Konu Sahibi bebekloiding
Rabbim öyle güzel müjdeli haberler bağışetsinki bu haberi unuttup gidersiniz inşallh Allah büyüktür Rabbim sizlerinde kucaklarını boş bırakmayacaktırBenim testim negatif çıktı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim öyle güzel müjdeli haberler bağışetsinki bu haberi unuttup gidersiniz inşallh Allah büyüktür Rabbim sizlerinde kucaklarını boş bırakmayacaktırBenim testim negatif çıktı...
Amin inşallahRabbim öyle güzel müjdeli haberler bağışetsinki bu haberi unuttup gidersiniz inşallh Allah büyüktür Rabbim sizlerinde kucaklarını boş bırakmayacaktır![]()
Çok haklısın. Yolun çok başıÜzülme canım Allah büyüktür Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor inan zamanı var tutupta düşmesi daha çok insanın canını acıtıyor![]()
İnşallah Olacak ümitsizliğe kapılma savaşacaksınki kazanacaksın kuzum vucüdünü dinlendir ara vermeden tekrar deneÇok haklısın. Yolun çok başı
En erken ne zaman başlıyorlar acabaİnşallah Olacak ümitsizliğe kapılma savaşacaksınki kazanacaksın kuzum vucüdünü dinlendir ara vermeden tekrar dene![]()
Ben düşük yaşadığım zaman kürtajlı olmamam rağmen birdahaki ay çağırmıştı beni ben gitmemiştim araya 5 ay koymuştum bence siz 2 regl gördükten sonra yapın vucüdünuz arınsın ilaçlardanEn erken ne zaman başlıyorlar acaba
Hsg rahim filmi çekmişmiydin başlamadan önce ?Ben düşük yaşadığım zaman kürtajlı olmamam rağmen birdahaki ay çağırmıştı beni ben gitmemiştim araya 5 ay koymuştum bence siz 2 regl gördükten sonra yapın vucüdünuz arınsın ilaçlardan![]()
Evet göbeğimiz iyileşsin biBen düşük yaşadığım zaman kürtajlı olmamam rağmen birdahaki ay çağırmıştı beni ben gitmemiştim araya 5 ay koymuştum bence siz 2 regl gördükten sonra yapın vucüdünuz arınsın ilaçlardan![]()
Canm kan verdnmi artışın nasl geldiHsg rahim filmi çekmişmiydin başlamadan önce ?
Vermedim kuzum doktorum gerek görmediCanm kan verdnmi artışın nasl geldi
Oh iyi iyi maşallah keseye ne zmn cagirdiVermedim kuzum doktorum gerek görmedi
10 gün sonra dedi canım belki beklemem o kadar pazartesi giderimOh iyi iyi maşallah keseye ne zmn cagirdi
Sen nasılsın canım test gününe az kaldıOh iyi iyi maşallah keseye ne zmn cagirdi
İyiyim şükür canm sabırsızlanıyorum artk heyecan korku son günSen nasılsın canım test gününe az kaldı![]()
3 ekimdemi yapıcaktın canım güzel haberi bekliyoruz Allah’ın izni ileİyiyim şükür canm sabırsızlanıyorum artk heyecan korku son gün
Yok yok yarin 2 ekim3 ekimdemi yapıcaktın canım güzel haberi bekliyoruz Allah’ın izni ile![]()
Aaaa öylemi hadi inşallah sizden de gelicek o güzel haberYok yok yarin 2 ekim
Evet sabah veririm öğlene ararlar ya nasl gececk zaman ay napicm bilmiyrm ama dün agzida metalik tat smdi su ictm nasl midem bulaniyrAaaa öylemi hadi inşallah sizden de gelicek o güzel habersabahtanmı vereceksiniz kan
evet bu son gün son saatler geçmiyorEvet sabah veririm öğlene ararlar ya nasl gececk zaman ay napicm bilmiyrm ama dün agzida metalik tat smdi su ictm nasl midem bulaniyr
İnşallah canm ya baska belirtide Yok kabzlk dışındaevet bu son gün son saatler geçmiyorinşallah bebişin belirtisidr bu
![]()