• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi belirtisi olmayip pozitif olanlar

İlk tedaviye göre 2. Tedavide başka birşey uyguladılar mı farklı
Yok canım sadece tekrar hsg çekildim kürtaj olduğum için oda aynı tedavi ilaç embriyolar kondu aynı kalitede Herşey Rabbimin elinde Ol demesine bakar inşallah hepimize öyle güzel kapılar açşınki çok hakediyoruz ömrümüzden sanki 10 sene alıyor bu tedavi bekleme süreci hepsi 🤲🏻

Merhaba lipid serum u siz 4 ml içinden alınıp izotonik serum a karıştırılıyor öyle mi kullandınız? Yoksa önce intralipid serum verildi, ardından izotonik serum mu verildi? Herkese farklı uygulanmış 🤔 Bana da bu hafta uygulanacak haftasonu da transferim olacak. O yüzden soruyorum.
Merhaba. Benim 500 ml 12 saat uygulandı. Eskiden bu serumlar karıştırılıyormuş ama şimdikiler hazır uygulamalık serumlarmış hemşire öyle söyledi. Ben devlette tanıdık aracılığıyla taktırdım. Diğer türlü özel hastaneler günlük yatış parası alıyor maalesef

Yok canım sadece tekrar hsg çekildim kürtaj olduğum için oda aynı tedavi ilaç embriyolar kondu aynı kalitede Herşey Rabbimin elinde Ol demesine bakar inşallah hepimize öyle güzel kapılar açşınki çok hakediyoruz ömrümüzden sanki 10 sene alıyor bu tedavi bekleme süreci hepsi 🤲🏻
Aynen öyle ya. Belkide benim hatam erken test verip kendimi kasmaktı. 2.de hepimize tecrübe oluyor aslında bunların hepsi

Merhaba. Benim 500 ml 12 saat uygulandı. Eskiden bu serumlar karıştırılıyormuş ama şimdikiler hazır uygulamalık serumlarmış hemşire öyle söyledi. Ben devlette tanıdık aracılığıyla taktırdım. Diğer türlü özel hastaneler günlük yatış parası alıyor maalesef
Bana da şuan takılıyor. Eve hemşire çağırdım. 250 ml, 750 ml izotonik serum ile karıştırıldı. 2 de başladı 8 de bitecek. 6 saat sürüyor işte. Şifa olsun inşallah🤲

Aynen öyle ya. Belkide benim hatam erken test verip kendimi kasmaktı. 2.de hepimize tecrübe oluyor aslında bunların hepsi
Aynen öyle ben düşük yaşamasaydım bu kadar ciddiye almazdım kesin ben ilkinde işimi yaptım yürüdüm aileme gittim bunda ise ful yatıyorum hepsi birer tecrübe oluyor yaşayacaktık

Back
X