Bende bir kere daha kan vericem ama ne bilim süreç o kadar zor ve yıpratıcı ki insanin haliyle morali bozuluyor. Teşekkür ederim böyle zamanlar da insan kendisini anlayan birileri olsun istiyor çevresinde. Rabbım inşallah güzel sonuçlandırır sizinkinide süreçten haberdar eder misinizCanım selam benimde 26 nisandaydı transferim 6 mayısta kan verdim 13.52 çıktı doktorum geç tutunma olabilir önemli olan artış dedi bugünde 21.52 çıktı pazartesi bir kere daha kan vermemi söyledi moralini bozma böyle başlayıp sağlıklı ilerleyen gebelikler çok var Allah’a dua et strese girme moralini yüksek tutmaya çalış
Bende 8 cı gun 66 oldu sora yavaş artdı 12 vı gun 202 ıdı doktor öncekı bana önemli dedı ben 12 cı gunu baz alıyorım onda soraya bakıyorım dedıKızlar merhaba 28 Nisan da ilk transferimi oldum. Normalde 07 mayıs beta günümdü(transfer günü haric 9.gün oluyor )ama lekelenme olduğu için doktorum 06 mayısta kan vermemi istedi ve beta 51 çıktı.(transfer günü hariç 8.gün oluyor) Bugün 08 mayısta tekrar bakalim dediler ve 74 çıktı%50 bile artış yok tam olarak böyle olup daha sonrasında sağlıklı ilerleyen oldumu aranızda yardimci olursanız çok sevinirim çok üzgünüm
Tabikii ederim. Umarım ikimiz içinde en güzeli olur pozitif düşünelim ki öyle olsun rabbim daha çok aratmadan nasip etsinBende bir kere daha kan vericem ama ne bilim süreç o kadar zor ve yıpratıcı ki insanin haliyle morali bozuluyor. Teşekkür ederim böyle zamanlar da insan kendisini anlayan birileri olsun istiyor çevresinde. Rabbım inşallah güzel sonuçlandırır sizinkinide süreçten haberdar eder misiniz
Ay gerçekten mi 2 gün sonra ki değerim önemli o zaman inşallah güzel yukselirBende 8 cı gun 66 oldu sora yavaş artdı 12 vı gun 202 ıdı doktor öncekı bana önemli dedı ben 12 cı gunu baz alıyorım onda soraya bakıyorım dedı
Amin inşallah dualarım sizlerleTabikii ederim. Umarım ikimiz içinde en güzeli olur pozitif düşünelim ki öyle olsun rabbim daha çok aratmadan nasip etsin
Bende 28 Nisan da transfer oldum.6 mayısda kan verdim 42.8 çıktı bugünde vericem inşallah yükselir.Bence seninde yükselir canım kendini strese sokmaKızlar merhaba 28 Nisan da ilk transferimi oldum. Normalde 07 mayıs beta günümdü(transfer günü haric 9.gün oluyor )ama lekelenme olduğu için doktorum 06 mayısta kan vermemi istedi ve beta 51 çıktı.(transfer günü hariç 8.gün oluyor) Bugün 08 mayısta tekrar bakalim dediler ve 74 çıktı%50 bile artış yok tam olarak böyle olup daha sonrasında sağlıklı ilerleyen oldumu aranızda yardimci olursanız çok sevinirim çok üzgünüm
Evet ama bende yüzee 60 altında olmadı ama yüzde yüzde olmadı öğle kendı keyfınde yavaş ilerlirrdi )Ay gerçekten mi 2 gün sonra ki değerim önemli o zaman inşallah güzel yukselir
Anladım canım hayırlısı bakalım cumartesiyi bekliyorum bende içimden bir ses kimyasal gebelik diyor ama bakalimEvet ama bende yüzee 60 altında olmadı ama yüzde yüzde olmadı öğle kendı keyfınde yavaş ilerlirrdi )
En az yüzde 60 arts olsun dedikleri için stresliyim biraz .neden 2 gün sonra vermediniz acaba özel değilse Rabbım güzel artışlar nasip etsin sizede hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBende 28 Nisan da transfer oldum.6 mayısda kan verdim 42.8 çıktı bugünde vericem inşallah yükselir.Bence seninde yükselir canım kendini strese sokma
Verdim canım 42 den 75 e yükseldi 48 saat arayla.Daha doktorumun istediği güne 4 gün varEn az yüzde 60 arts olsun dedikleri için stresliyim biraz .neden 2 gün sonra vermediniz acaba özel değilse Rabbım güzel artışlar nasip etsin sizede hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlısı benım ilk transferım kımysal olduAnladım canım hayırlısı bakalım cumartesiyi bekliyorum bende içimden bir ses kimyasal gebelik diyor ama bakalim
Ya cok güzel yükselmiş çok mutlu oldum gerçekten inşallah süreciniz sonuna kadar güzel ilerlerVerdim canım 42 den 75 e yükseldi 48 saat arayla.Daha doktorumun istediği güne 4 gün varbirdaha da o gün vermeyi düşünüyorum hayırlısı artık inşallah güzel ilerler
Kimyasala mı dönüştüEvet ama bende yüzee 60 altında olmadı ama yüzde yüzde olmadı öğle kendı keyfınde yavaş ilerlirrdi )
İnşallah bir sonrakinde olurHayırlısı benım ilk transferım kımysal oldu
İnşallahYa cok güzel yükselmiş çok mutlu oldum gerçekten inşallah süreciniz sonuna kadar güzel ilerler
Yoo kalp atışı duydumKimyasala mı dönüştü
Şu an hamileyımİnşallah bir sonrakinde olur
O zaman ki beta değerlerinizi atarmısınız arkadaşım için umut olurYoo kalp atışı duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?