Transfer Sonrası Beta Hcg

Merhaba arkadaşlar transferin 10. Günü değerim 763 çıktı iki gün sonra tekrar vereceğim artış için ama sanki yüksek gibi geldi değerim sizlerin kaç çıkmıştı

7 mayısta 5. Gün embriyosu transfer edildi 16 mayısta kan vermem söylendi ama dayanamadım bugün verdim 0.3 çıktı. Artmaz değil mi ? İğneleri yaptırmayım artık diyorum

7 mayısta 5. Gün embriyosu transfer edildi 16 mayısta kan vermem söylendi ama dayanamadım bugün verdim 0.3 çıktı. Artmaz değil mi ? İğneleri yaptırmayım artık diyorum
Bence çok erken test yapmışsınız daha 8 gün olmuş banada 5.gün embriyo transfer edildi ama doktorum kesinlikle 12 gün sonra test yap dedi bence moralini bozma ilaclarına devam et ve 10.günde test yap inşallah pozitiftir hep bunu dua et enbiya suresi 89 ayeti tekrar et

kızlar merhaba transferin 7. günü beta 15 9. günü 52 11. günü 114 13. günü 170,9 çıktı bu değerler nasıl sizce sevinsemmi üzülssemmi ben anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…