• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası beta yavaş artması

grsn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
89
24
18
28
16 Eylül 5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı. 26 Eylül beta 188
27 Eylül beta 209

Kimyasal mı yaşıyorum sizce ? Lütfen olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyorum, yeni yerleştiği için mi yavaş artıyor yoksa sağlıksız olduğu için mi. Bu şekilde betası yavaş artıp yükselip sağlıklı doğum yapan var mı ????

16 Eylül 5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı. 26 Eylül beta 188
27 Eylül beta 209

Kimyasal mı yaşıyorum sizce ? Lütfen olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyorum, yeni yerleştiği için mi yavaş artıyor yoksa sağlıksız olduğu için mi. Bu şekilde betası yavaş artıp yükselip sağlıklı doğum yapan var mı ????
Bende 16 eylülde transfer oldum 26 sinda degerim 255 ti bugün tekrar niye yaptınız doktorunuzmu istedi 1 günde 2 katı zaten artmaz bence degeriniz güzel ertesi gün yaptıgınız için az artmış gibi duruyor

Bende 16 eylülde transfer oldum 26 sinda degerim 255 ti bugün tekrar niye yaptınız doktorunuzmu istedi 1 günde 2 katı zaten artmaz bence degeriniz güzel ertesi gün yaptıgınız için az artmış gibi duruyor
Bir gündeki artışı bile çok az ama , sağlıksız gibi durmuyor mu

Bir önceki tatlil saatinizlr aynımı aynı yerdemı yaptırdınız Stres yapmayın test gününüzü bekleyin bence
2 saat arası var sadece.. evet aynı hastane. 2 kimyasal 2 düşük toplam da 4 kaybım var stres yapmamak elimde değil ki

2 saat arası var sadece.. evet aynı hastane. 2 kimyasal 2 düşük toplam da 4 kaybım var stres yapmamak elimde değil ki
Anliyorum canım benimde kimyasal geçmişim var bende cok stres yapıyorum bu değerlerden kimyasala dönermi bilmiyorum ilk kimyasalim düşük değerdi benim . dün test yaptırdım p. Tesi tekrar yaptırıcam sen ertesi gün yaptırdığın için bence öyle değer çıktı

Transferin 10 günü beta 9.5 çıktı 13 günü ise 13.1 çıktı sizce kimyasalmı

14 gün öncesi düzenli artış olmaz 2 ye katlama yada yüzde altmış katlama 14 günden sonra önemli

Benimki onun için mi öyle acaba nasıl oluyor bu
Transferden sonra 14. gün tahlil istiyor çoğu doktor adet gününe denk geliyor zaten ondan önceki günlerde sonuç katlamayabiliyor normalmiş bu 10. gün öğrendim bende aşırı yavaştı katlaması doktorum normal olduğunu söyledi 14. Günden sonra katlamazsa sorun var demekmiş

Transferden sonra 14. gün tahlil istiyor çoğu doktor adet gününe denk geliyor zaten ondan önceki günlerde sonuç katlamayabiliyor normalmiş bu 10. gün öğrendim bende aşırı yavaştı katlaması doktorum normal olduğunu söyledi 14. Günden sonra katlamazsa sorun var demekmiş
Benimki 30 Eylül 3 44 1 Ekim 7 89 3 Ekim 9 2 doktorum olumlu birşey demedi

Back
X