Dün gece kan verdim en son, doktorum diğer kanı pazartesi ver salı günü kontrole gel dediTekrar kan verdiniz mi acaba
Çok güzel haberler alın inşallahDün gece kan verdim en son, doktorum diğer kanı pazartesi ver salı günü kontrole gel dedi
Son durumunuz nedirDün gece kan verdim en son, doktorum diğer kanı pazartesi ver salı günü kontrole gel dedi
Benim de 15 eylülde 3. gün transferim oldu. 26sında test verdim negatif çıktı ilaçları bıraktırdı doktor şimdi regl olmayı bekliyorumBen de benzer durumdayım 15 Eylül de 5.gun embriyosu transfer edildi iki tane değerim dün 6,93 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi beta sıfırlanır düşük yaparsın dedi ve ilaçları bıraktırdı sizin durumunuzu görünce biraz umutlandim çok az bir lekelenme oldu ama sizde de var miydi
Benim de maalesef beta 2'ye düştü lekeler gelmeye devam ediyor henüz olmadım tam olarak. Dondurulmuş embriyomuz var mıydı acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırız bundan sonra ruhen ve bedenen yaşayan bilir zorluklarını. Allah dileyen isteyen herkese kısa sürede nasip etsin.Benim de 15 eylülde 3. gün transferim oldu. 26sında test verdim negatif çıktı ilaçları bıraktırdı doktor şimdi regl olmayı bekliyorum
2 tane dondurulmuş var ama doktor onların da tutma oranı %20 - %30 dedi ya da prp önerdiler bize. Amin inşallah nasip ederBenim de maalesef beta 2'ye düştü lekeler gelmeye devam ediyor henüz olmadım tam olarak. Dondurulmuş embriyomuz var mıydı acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırız bundan sonra ruhen ve bedenen yaşayan bilir zorluklarını. Allah dileyen isteyen herkese kısa sürede nasip etsin.
Benim de maalesef beta 2'ye düştü lekeler gelmeye devam ediyor henüz olmadım tam olarak. Dondurulmuş embriyomuz var mıydı acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırız bundan sonra ruhen ve bedenen yaşayan bilir zorluklarını. Allah dileyen isteyen herkese kısa sürede naBenim de 15 eylülde 3. gün transferim oldu. 26sında test verdim negatif çıktı ilaçları bıraktırdı doktor şimdi regl olmayı bekliyorum
Tekrar yumurta toplama sürecine girmektense yapmakta fayda var benim de bir tane orta kalite bir embriyom var onu transfer ettireceğim sanırım2 tane dondurulmuş var ama doktor onların da tutma oranı %20 - %30 dedi ya da prp önerdiler bize. Amin inşallah nasip eder
Bakalım salı günü görüşeceğiz tekrar zaten 2 ay bir dinlenme süreci oluyor karar vermem için ama %20-30 diyince pek umudum yok ondanBenim de maalesef beta 2'ye düştü lekeler gelmeye devam ediyor henüz olmadım tam olarak. Dondurulmuş embriyomuz var mıydı acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırız bundan sonra ruhen ve bedenen yaşayan bilir zorluklarını. Allah dileyen isteyen herkese kısa sürede na
Tekrar yumurta toplama sürecine girmektense yapmakta fayda var benim de bir tane orta kalite bir embriyom var onu transfer ettireceğim sanırım
Siz tekrar kan verdiniz miİnşallah dediğiniz gibi olur inşallah
Hmm bunu görmeden sordum kan verdiniz mi diye. Üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz, ben de siz de bekleyen herkes deBenim de maalesef beta 2'ye düştü lekeler gelmeye devam ediyor henüz olmadım tam olarak. Dondurulmuş embriyomuz var mıydı acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırız bundan sonra ruhen ve bedenen yaşayan bilir zorluklarını. Allah dileyen isteyen herkese kısa sürede nasip etsin.
Umudu hiç kaybetmemek lazım. Benim iki embriyo da çok iyi kalitedeydi ama olmadı. Nasip varsa orta kalitede olan bile tutuyor.Bakalım salı günü görüşeceğiz tekrar zaten 2 ay bir dinlenme süreci oluyor karar vermem için ama %20-30 diyince pek umudum yok ondan
Amin amin çok teşekkür ederim cumartesi günü verdim 2'ye düşmüştü evet şimdi sıfırlanmıştir büyük ihtimalleHmm bunu görmeden sordum kan verdiniz mi diye. Üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz, ben de siz de bekleyen herkes de
Öyle vallahi modu düşürmeyin diyor herkes ama elden bir şey gelmiyor. Ben de amh düşüklüğü de var biraz şimdi amh yükseltici beslenmeye başladım en azından diğer tedaviye kadar takviye olur diye.Umudu hiç kaybetmemek lazım. Benim iki embriyo da çok iyi kalitedeydi ama olmadı. Nasip varsa orta kalitede olan bile tutuyor.
İnşallah hayırlı haberler almışsınızdirBugün kan vericem akşam 7 gibi
Sonuç ne olduBugün kan vericem akşam 7 gibi
Sizin mi tahlil 6 çıkmıştı yükseldi miİnşallah hayırlı haberler almışsınızdir
Kimyasal gebelik olusmuş maalesefSonuç ne oldu
Benim bugün transferin9.gunum 7,89 dün 8 .gunum3,44 çıktı bugün kahverengi leke de gördüm bende sevinemiyorumKimyasal gebelik olusmuş maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?