Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Neden olumlu konuşmadı ki 12 Güm belki artacak niye moralini bozuyo. En azından hamilelik var 12 güne belki birden fırladı moralinizi hiç bozmayın derim

9
9.gun 35 normal degil mi ya 10.gunde 3 olup da 12.gunde cok yukselip hamile kalan okumustum hic canini sıkma 5 den yukarısını hamile kabul ediyorlar zateb insallah 2 ye 3 e katlanir bikac gun sonraa aminn

Merhaba arkadaşım, benim de 9. Gün değerm 34 tü. Sakın üzülme şuan 10 haftalık hamileyim herşey yolunda. 9. Gün erken aslında 2 gün sonra bak nasıl artmış olacak

Benim 3. güm embriyosuyla 8. gün 45, 10. gün 233 çıkmıştı. Bence gayet hamilesin işte tebrik ederim canım. Dr lar kesin hamilesin demezler ama değilsin de dememiştir bence, sen negatif bakıyorsun duruma :)

Merhaba.bende senin gibi kurtaj oldum.suan tekrar hamile kalabildinmi

Herkese merhaba.bundan 1 sene once burdan bircok arkadasla sohbet etmistim.ne yazikki kurtaj olmak zorunda kaldim.simdi 3 tedavime basladim.Bu sefer Allah nasip eder ins

Yarin yaptirmana gerek yok iki gun sonra ikiye katlamali deger. Surekli kan verirsen kansiz kalirsin iyi degil

Pozitif düşünün ve test doktorun dediği zamanda yaptırın.

Bence bugün test yapma, 2 gün geçmesini bekle ki kafan iyice karışmasın. İnşallah yarına katlanmış olur değerin. Zaten normal test günü gelmiş olur.

Kızlar çok teşekkürler içime su serpiyorsunuz dünden beri dua ediyorum tek yapabildiğim bu sabah 5 et kalktım uyumak ne mümkün bugün kan vermiyorum ama dayanamadım bi çılgınlık yaptım prediktor ile 2 kez test yapmıştım 7.ve 8. Günde 7. Gün çok silikti 8 de biraz daha belirgin 9. Gün zaten kan vermiştim. Sabah yine gittim bi test daha aldım şimdi kıpkırmızı oldu değerim düşse olmaDı diye düşünüp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum çok takmıyım diyorum ama ne mümkün.. dua edin lütfen

Eklentiler

• 1FD27839-0E75-497A-B153-DFBA07457449.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 142
357 / 10.gün
578 / 12.gün
Keseyi gördüm 3. Denemede düştü

Mrb arkadaşlar belki yazdıklarım sizleri birazda olsa rahatlatır. Bende tüp bebek annesiyim.ilk tüp bebek denememde çok şükür tuttu.suan oğlum 18 aylık oldu. Gerçektende çok zor bir süreç.Allah hepiniz yardımcısı olsun. Bana iki tane 5 gün embriyosu transfer edildi dr um 11 gün test istedi ama ben dayanamayıp 6 gün evde erken gebelik testi yaptım tabiki moralim bozuldu neyse yapmayacam test gününe kadar dedim, ama dayanamadım ertesi günde evde tekrar normal testten yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm.tabiki bir mutluluk belirli tabi bunun sonu gelmiyor 11.güne kadar evde test yaptım hergun birazdaha belirginlesiyordu .11 gün son testiye yaptım kıpkırmızı ikinci çizgi. Tabi sonra hemen kan vermek için hastaneye gittim. Sonucları drum bildireceğini söylediler iki saat içinde bekle bekle zaman sanki durdu annemde şehir dışından gelmişti tabi onda da bir heyecan kayın valideme gittik. Neyse sonunda beklenen zaman gelmişti drum aradı. Tebrik ederim dedi .kan.sonucumun 26 çıkmış. Tabi ben şok olmuş bir vaziyette kapattım. Hiç birşey sormadan.annemlere yüzüme bakıyor.ben ağlamaklı bir halde çok düşük çıktığını galiba olmayacak dedim.tabiki onlarda üzüldüler.biraz kendime geldikten.sonra dr m esaj attım.hocam sonuc çok düşük çıkmış bu rakamla dusmezmi gibi biseler yazdım. Hemşiremiz aradı ne oldu neden böyle dusunuyon felan dedi.bende herkesin çok yüksek çıktığını böyle düşük olunca ilerlemeyecegini söyledim benim daha once bir düdüğün olmuştu regli gününde 1000 küsür olduğunu hatırlattım oda bana rakamın çok önemli olmadığını önemli olanın katlayıp devam etmesini söyledi ama ben tabiki umutsuz bir şekilde annemle evin yoluna düştük.annemin bana söylediği tek şey elini karnıma koyup o seni bırakmayacak demesi oldu. Neyse kızlar iki sonra tekrar kan testi yapıldı.sonuc 52 ve ikigun sonra tekrar 110 derken doktor daha sonra 4 gün sonra vermemi istedi en son yanılmıyorsam 1000 kusur cıktı sonra bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi korkarak gittim neyse keseye göreceğiz derken bizim bidigin kalp atışları bile baslamisti.yani kizlar hiç rakamlara bakmayın.moralinizi bozmayin.rabbim ol deyince her şekild e oluyor.ama annelik çok güzel olduğu gibi çokta zor. Cunku surekli gozunuz onda aman hastalanacak aman dusecek amanda aman bitmiyor yani.inanin sizler için sürekli dua ediyorum inşallah allah isteyene herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…