Neden olumlu konuşmadı ki 12 Güm belki artacak niye moralini bozuyo. En azından hamilelik var 12 güne belki birden fırladı moralinizi hiç bozmayın derimSelam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
9.gun 35 normal degil mi ya 10.gunde 3 olup da 12.gunde cok yukselip hamile kalan okumustum hic canini sıkma 5 den yukarısını hamile kabul ediyorlar zateb insallah 2 ye 3 e katlanir bikac gun sonraa aminnSelam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba arkadaşım, benim de 9. Gün değerm 34 tü. Sakın üzülme şuan 10 haftalık hamileyim herşey yolunda. 9. Gün erken aslında 2 gün sonra bak nasıl artmış olacakSelam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
Selam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
canim gecmis olsun malesef kanama kötü birsey.benimde 4 yada 5.hafta kanamam olmuştu.8.haftada kalp sesi duyamadik kese büyüyordu ama embriyo gelismemis.yarin kürtaj olucam.eğer embriyoda bi sorun varsa vücut kabul etmiyor bunu progesteronla falan baskilamanin doğru olmadığını söyledi doktorum.ins seninkinde sorun yoktur saglikli bi şekilde devam eder gebeligin.yoksada saglikli olmadigi icin devam etmedigini düşünmek bi nebze rahatlatiyor insani
Yarin yaptirmana gerek yok iki gun sonra ikiye katlamali deger. Surekli kan verirsen kansiz kalirsin iyi degilSelam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
Pozitif düşünün ve test doktorun dediği zamanda yaptırın.Selam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
Bence bugün test yapma, 2 gün geçmesini bekle ki kafan iyice karışmasın. İnşallah yarına katlanmış olur değerin. Zaten normal test günü gelmiş olur.Selam kızlar bugün transferimin 9. Günü ve test günümdü kan değerim 35 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok üzgünüm aranızda benim gibi olup gebeliği devam eden var mı? Birşey yapmalımıyım etrafa 2 gün sonra test istedi ama yarında yaptırmayı düşünüyorum
Hiç endişelenecek birşey yok ki! Asıl test gününde aldığın değer harika! Benim sonuçlarımla paralel seninkiler benim de 121 di. Gereksiz evham yapıyorsunKızlar 2. Test sonucum geldi 130
İlki 35 ti bugün 11. Gün
Allahım hala korkuyorum
Beklemek her aşamada çok zor inan hiç bitmiyor Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar benim de 2 tane 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Daha bugün 3.gün ama ölüyorum meraktan. Bu aşamadan sonra beklemek ne zormuş
Hayırlı olsun, 5.gün embriyosu muydu?10. Gün 155,73 12. Gün 430,66 17. Gün 3446,53 yarın İlk ultrasonumuza gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?