Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah21 temmuazda transferim oldu 8.günü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm 10.güne kadar dayanıp 10 gün kan testi yaptım sonuç 76,9 çıktı çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Yok canım artık direk 12.gün baktırcamGenede 8. 9. Beklemeni tavsiye ederim tabiki sen nasil istersen nerde tedavi goruyosunuz:)
Allah tamamını erdirsin inşallah.21 temmuazda transferim oldu 8.günü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm 10.güne kadar dayanıp 10 gün kan testi yaptım sonuç 76,9 çıktı çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Bende bi saat sonra tahlil vercem rabbim hayirli sonuclar versin
Sonucunuz ciktimi nasilsinBende kan verip geldim..üzülmekten korktuğum için hiç test yapmadim..son güne kadar bekledim ..bugün belli olacak...dua edin nolurr
Merhaba hayirli olsun saglikla kucaklayın. Benim iki tane dondurulmuş embriyoydu . 11. Gun 615 cikti bir tane bebegim varMeraba arkadaslar 12.gun kan testim 600 cikti.
1 tane 5. Gun dondurulmus transferim oldu
Acaba iciniz de tek embriyo ile 12.gun bu degerlerde cikan oldu mu
Cok tesekkur ederim.kafam da soru isareti oldu.acaba bolundu mu ki diyeMerhaba hayirli olsun saglikla kucaklayın. Benim iki tane dondurulmuş embriyoydu . 11. Gun 615 cikti bir tane bebegim var
12. Gun 785 cikmisti benm. Degerin guzel masallahMeraba arkadaslar 12.gun kan testim 600 cikti.
Hayırlı olsun öncelikle . O bebek takviminde neye göre seçtiniz gününüzü son adet tarihi mi yoksa embriyo transferi tarihi miMeraba arkadaslar 12.gun kan testim 600 cikti.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al bebeğini. Yüksek değer her zaman çoğul gebelik olmuyor, tek bebekte de böyle sonuçlar olabiliyor. İlla ikiz olur diye şartlama kendini.Meraba arkadaslar 12.gun kan testim 600 cikti.
amin cümlemizin ki devam eder inşallah 5.gün embiryosuyduAllah tamamını erdirsin inşallah.
Kaçıncı gün embriyosuydu
Son adet tarihine goreHayırlı olsun öncelikle . O bebek takviminde neye göre seçtiniz gününüzü son adet tarihi mi yoksa embriyo transferi tarihi mi
Ben istanbul tup bebekte goruyorum tedavi esimde morfoloji dusuklugu var bende pcos aslinda problem degil dedi doktor yani hamile kalinabiliyormus ama ben cok sabirsizimYok canım artık direk 12.gün baktırcam
İzmirde tedavi görüyorum bu 3.denemem sizin sorun ney nerde tedavi görüyosunuz
Hayırlı olsun değeriniz sağlıkla artar inşallah. Değere göre çoğul tahmini her zaman tutmuyor. Gebelik tarihini son adet tarihine göre veya transfer öncesi 2 hafta geriye giderek hesaplayabilirsin . Doktorunla muayene için görüşürsen, ultrason muayenesinde herşey belli olur zaten . Tekrardan tebriklerMerhaba arkadaślar:) 16 temmuzda transferim gerceklesti ve hamile oldugumu ögrendim:) 10. Gun degerim 100,8 14.gun degerim 298 . 3 embriyo transfer edilmisti bu degelere yakin arkadslar acaba tek midir ikiz olma ihtimali yok gibi geldi bana ama bazi yerlerde okudugum kadariyla yaniltici olabiliyormus sonuclar cogul gebeliklerde.bir de kac haftalik hamile oluyorum onu bilen varsa hesaplayan olursa cok sevinirim:) yarin 3. Testi yaptiricam ins hersey yolundadir.cok heyecanliyim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?