Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Üzülme cnm benimde 11.gün değerim 9.75 ti ve katlanarak Devam etti kalp atısını bile duydum ama 8. Haftada kalbi durdu .daha fazla ilerlemeden bitmesi belkide daha hayırlı .Hamile kalabildigine sevinmelisin bence inşallah bundan sonraki denemede olumlu sonuc alıp sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Allah hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah

14.günüm 985.68 e yükselmiş beta hcg değerim inşallah böyle güzel gider.sizce ikiz olma olasılığı nedir acaba?allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin...

14.günüm 985.68 e yükselmiş beta hcg değerim inşallah böyle güzel gider.sizce ikiz olma olasılığı nedir acaba?allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin...
Benim de değer yüksekti ama tek gebelik. Eşim çok heveslenmişti ikiz diye :)) Hakkında hayırlısı sağlıklı bir bebek/bebekler olsun

14. gün benim 1121 di iki kese gördük ama daha sonra 1 e düştü. Hayırlısı olsun canım :)

Kizlar ikinci transferim transfer gunu ile birlikte 7 gun tahlil yaptrdm 0.100 cikti doktr tekrarla dedi sizce umut varmi

Kizlar ikinci transferim transfer gunu ile birlikte 7 gun tahlil yaptrdm 0.100 cikti doktr tekrarla dedi sizce umut varmi
Canım transferle birlikte 7. Gün çok çook erken henüz. Daha 6. Gündesin aslında. Ve ortalama tahlil gününe daha bu kadar zaman var. Bence çok aceleci davranmışsın. Kesinlikle gününü bekle ve tekrarla

Canım transferle birlikte 7. Gün çok çook erken henüz. Daha 6. Gündesin aslında. Ve ortalama tahlil gününe daha bu kadar zaman var. Bence çok aceleci davranmışsın. Kesinlikle gününü bekle ve tekrarla
Bilmiyorumki en azinda biraz olsun cikar dedim ama cikmadi malesef umudum kalmadi zaten rabbim hayirlara cikarsin insallah

Bende bugün test yaptıranlardanım canım
25 temmuz transfer günüm 2tane 3.gün transfer edildi 0.42 çıktı aslında yapma sebebim çatlatma iğnesinin etkisine bakmaktı birde doktor 2 ayrı test istemişti şeytan dürttü resmen

Aynen canım çok doğru söylüyosun ama işte insan beceremiyo sakin kalmayı aslında hiç söylenen günden önce yapanlardan idrar testi yapanlardanda değildim ama şeytan dürttü işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…