kimyasal gebelik olmuş canım malesefKızlar doktorum yaptı 6.43 e düşmüş yani dün 7.91 olan bugün düşüşe geçmiş
Çok iyi maşallah, gözün aydınBenim de 12 gün beta hgc değerim 439,90 yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselmiştir.sizce iyi mi ?
Maşallah değer çok güzel olabilir ikiz değer yüksek14.günüm 985.68 e yükselmiş beta hcg değerim inşallah böyle güzel gider.sizce ikiz olma olasılığı nedir acaba?allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin...
Benim de değer yüksekti ama tek gebelik. Eşim çok heveslenmişti ikiz diye :)) Hakkında hayırlısı sağlıklı bir bebek/bebekler olsun14.günüm 985.68 e yükselmiş beta hcg değerim inşallah böyle güzel gider.sizce ikiz olma olasılığı nedir acaba?allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin...
Amin inşallah güzel sonuçlarla devam ederim.teşekkürler :)Maşallah değer çok güzel olabilir ikiz değer yüksekHayırlı olsun
inşallah bir çırpıda sağlıkla kucağıma almayı nasip eder allahım :) teşekkürlerMaşallah değer çok güzel olabilir ikiz değer yüksekHayırlı olsun
14.günüm 985.68 e yükselmiş beta hcg değerim inşallah böyle güzel gider.sizce ikiz olma olasılığı nedir acaba?allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin...
Canım transferle birlikte 7. Gün çok çook erken henüz. Daha 6. Gündesin aslında. Ve ortalama tahlil gününe daha bu kadar zaman var. Bence çok aceleci davranmışsın. Kesinlikle gününü bekle ve tekrarlaKizlarikinci transferim transfer gunu ile birlikte 7 gun tahlil yaptrdm 0.100 cikti doktr tekrarla dedi sizce umut varmi
de tek kese göründü :) olsun da yeterki başka birşey istemem.bu hafta inşallah kalp atışını duymak için doktora gideceğiz :)Benim de değer yüksekti ama tek gebelik. Eşim çok heveslenmişti ikiz diye :)) Hakkında hayırlısı sağlıklı bir bebek/bebekler olsun
Bilmiyorumki en azinda biraz olsun cikar dedim ama cikmadi malesef umudum kalmadi zatenCanım transferle birlikte 7. Gün çok çook erken henüz. Daha 6. Gündesin aslında. Ve ortalama tahlil gününe daha bu kadar zaman var. Bence çok aceleci davranmışsın. Kesinlikle gününü bekle ve tekrarla
Bende bugün test yaptıranlardanım canımKizlarikinci transferim transfer gunu ile birlikte 7 gun tahlil yaptrdm 0.100 cikti doktr tekrarla dedi sizce umut varmi
Bende bugün test yaptıranlardanım canım
25 temmuz transfer günüm 2tane 3.gün transfer edildi 0.42 çıktı aslında yapma sebebim çatlatma iğnesinin etkisine bakmaktı birde doktor 2 ayrı test istemişti şeytan dürttü resmen[/QUOTE
Zaten akisina biraksak belkide olucak stres sknti dusunmek hepsinden daha yorucu gercekten acilara agrilara bi sebeb dahilinde katlaniyo insan ama beklemek cok zor
Bende bi saat sonra tahlil vercem rabbim hayirli sonuclar versinBende kan verip geldim..üzülmekten korktuğum için hiç test yapmadim..son güne kadar bekledim ..bugün belli olacak...dua edin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?