Normaldir inşallah endişelendim canımDis gebelik hakkinda cok bilgim yok canim ama bnde okumustim biyerde bi anda artis olmasi veya agri falan . Ama olmayabilir yani . Bndede cok artış oldu 600 den 5000 ne yukseldi ondan sonra hic test yapmadim kese gozuktu coknsukir
Bazen yüksek çıkabiliyormuş canim.Normaldir inşallah endişelendim canım
Doktorum 2 hafta sonra kalp atışı dedi , kan vermene gerek yok başka dediBazen yüksek çıkabiliyormuş canim.
Bnada oyle demisti doktorum . Ondam sonra test yapmadim zaten . Keseyi gorduk bi hafta sonra da kalp atisi insDoktorum 2 hafta sonra kalp atışı dedi , kan vermene gerek yok başka dedi
Nasıl böyle emin oluyorlar ki düşenler olabiliyor
Teşekkür ederim canım inş hayırlısıyla ilerler hamileliğimiz.Bnada oyle demisti doktorum . Ondam sonra test yapmadim zaten . Keseyi gorduk bi hafta sonra da kalp atisi ins
Benim de yuksekti cok ama suanda tek kese gozuktu tabi icindeki bebek hala mechul belki olabilir dediginiz gbi bolunebiliyormus doktorumda demisti bana :)
Canım test günüm bugündü doktorum normal diyor ama burayla karşılaştırıyoruz galiba ondan biraz da,Benim de yuksekti cok ama suanda tek kese gozuktu tabi icindeki bebek hala mechul belki olabilir dediginiz gbi bolunebiliyormus doktorumda demisti bana :)
Bence de biraz yüksek ama kötüye yormayın.kalbinizi ferah tutun.Ayrıca doktor normal diyorsa normaldir.Sonuçta bir sürü örnekle karşılaşıyorlarCanım test günüm bugündü doktorum normal diyor ama burayla karşılaştırıyoruz galiba ondan biraz da,
İnşl cnm yükselmiştir hep yatmadım ben yürüdüm aradaBenimde 11.gun 30 cikti,insallah sizin ki gibi yukselir degerim,siz hep yattinizmi
Gözün aydin olsun canim öncelikle canimKızlar benim değerlerim
7. Gün 98
9. Gün 248
11. Gün 991
Bu normal mi çok yüksek olması korkuttu beni yoksa dış gebelik mi(
Canım 5. Gün embriyo be 4BB blast olduğu söylendi.Gözün aydin olsun canim öncelikle canim ❤
kacinci gün embriyodu seninki?
Değerlerin sağlıkla katlanmış canım ama düşük tehliken mi vardı iyi bi doktora git bence ona göre ilaç vermesi gerekArkadaşlar benim durumumu yaşayan varmı. Varsa lütfen yazın. Bu gün hastaneye gittim. Doktor düşük yaptığımı söyledi. Ve herhangi n bir ilaç vermedi. Beta hcg 12gün 213, 14.gün 440 17.gün 998 cıktı. Progesteron 0.4oldugunu bunun çok düşük oldugunu söyledi. Bu arada 1haftadır devam eden adet kanamam var
Kendi doktorun ne söylüyorsa onu dinle canım inşallah kanaman dururCanım 1 haftadır devam eden kanamam var. Kendi doktoruma görüştüm iğne yazdı. Sabah gittiğim doktor düşük olabileceğini söyledi. Çok üzüldüm
Sagol canımKendi doktorun ne söylüyorsa onu dinle canım inşallah kanaman durur
Bebek Rahime tutundugunda progestoron hormonu yükselişe geçer. Bu ilk dönemlerde 14 civarında olması beklenir. Sonrasında da giderek yukselir. Sizinki çok dusuk. Tutunma olmamış gibi görünüyor.Arkadaşlar benim durumumu yaşayan varmı. Varsa lütfen yazın. Bu gün hastaneye gittim. Doktor düşük yaptığımı söyledi. Ve herhangi n bir ilaç vermedi. Beta hcg 12gün 213, 14.gün 440 17.gün 998 cıktı. Progesteron 0.4oldugunu bunun çok düşük oldugunu söyledi. Bu arada 1haftadır devam eden adet kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?