Belirti yok henüz,Nasul gufio hamilelik kacinci haftasin..varmi belirtiler
Ay ne guzel belirto yok bnde 6 oldum. Ama bulantilarim basladi mide agrim basladi m hersey kokuyoBelirti yok henüz,
5. Hafta oluyor blast 20 Ağustos transfer günü yazınca nette
Bnde hic gtmemistom gecen hafta gttim oda lekelnme oldu korktum cok sukur gecti simdilik o ara kese gozuktu cumarteside kalp atisi olcak allahin izniyleCanım daha hiç muayene olmadım. 4. Hafta bitmiş oluyor sanırım netten hesapladım Pazartesi bir gideyim diyorum en son 911 çıkmıştı geçen Cumartesi
Kese gördün mü canım senBenimde 10 ağustos tu transfer gunum . Ama son adet tarihine göre hesaplaniyormus
Evet cnm gozuktu cok sukurKese gördün mü canım sen
Maşallah darısı başımaEvet cnm gozuktu cok sukur
Olabilirmis oyle dedilwr tutunma esnasinda bu tarz lekelnmeler mevcutmus . Bn hala ilaçlara devam ediyorim .Maşallah darısı başıma
Lekelenme neden olmuş
Benimde ilaç iğne devam canımOlabilirmis oyle dedilwr tutunma esnasinda bu tarz lekelnmeler mevcutmus . Bn hala ilaçlara devam ediyorim .
Bn igne kullanmiom cok sukurBenimde ilaç iğne devam canım
2 gün sonra kan değerin 2 katına katlanması lazım canım tekrarla 12.gün testini inşallah herşey yolundadirMerhaba arkadaslar bugun kan verdim 17,74 cikti degerlerim. 3 gün embriyosu 2 tane konuldu. Normalmidir sizce? Bugun transferimin 9. Günü
Insallah canim pazartesi günü kan verecem yine hayirlisi olur insallah2 gün sonra kan değerin 2 katına katlanması lazım canım tekrarla 12.gün testini inşallah herşey yolundadir
Bizimlede paylaş sonucunu canim guzel haberler alırsın insallahhInsallah canim pazartesi günü kan verecem yine hayirlisi olur insallah ❤
Paylasirim canim merak etmeBizimlede paylaş sonucunu canim guzel haberler alırsın insallahh
Canim hakkinda hayirlisi olsun cajim uzulme sukut et isllah d3gerin katlanir canimMorelim cok bozuk arkadaslardegerlerim 17 iki cumartesi günü ve bugun 21. Doktorum carsamba günü yine kan aldiracagim yükselmezse ilaclari birak dedi
En son nezqmam yapmıştın bbugun yine yap ama ayni merkezde yap kan testini fatkli yerde yapmaMerhabalar kızlar ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sayenizde bilgileniyorum iyiki varsınız... Ben de ilk denemem ve 3.gün embriyosu bugün 11.gün beta hcg değerim 13.14 çıktı sizin yazdıklarınıza göre çok düşük geldi kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?