Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canım daha hiç muayene olmadım. 4. Hafta bitmiş oluyor sanırım netten hesapladım Pazartesi bir gideyim diyorum en son 911 çıkmıştı geçen Cumartesi
Bnde hic gtmemistom gecen hafta gttim oda lekelnme oldu korktum cok sukur gecti simdilik o ara kese gozuktu cumarteside kalp atisi olcak allahin izniyle

Ay kizlar bnm bu sabah kanamam oldu ise gtmistim progestan kullandigim halde acil doktora gttim cocugumjn kalp atisini duydum cok sukur olabilirdedi doktor hemen telas etmeyin dedi .ama rapor falan yazmadi bana napsam alsammi bilemedim . Bugun ise zaten gtmem yarin 12 yr kadar pazar da tatil 3 gun yeter miko

Merhaba arkadaslar bugun kan verdim 17,74 cikti degerlerim. 3 gün embriyosu 2 tane konuldu. Normalmidir sizce? Bugun transferimin 9. Günü

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sayenizde bilgileniyorum iyiki varsınız... Ben de ilk denemem ve 3.gün embriyosu bugün 11.gün beta hcg değerim 13.14 çıktı sizin yazdıklarınıza göre çok düşük geldi kafam karışık

Morelim cok bozuk arkadaslar degerlerim 17 iki cumartesi günü ve bugun 21. Doktorum carsamba günü yine kan aldiracagim yükselmezse ilaclari birak dedi

En son nezqmam yapmıştın bbugun yine yap ama ayni merkezde yap kan testini fatkli yerde yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…