Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Umarim 2 gün sonra değeriniz ikiye katlar 100 çıkıp katlamayan da var benim 7. Gün 9 çıktı ve kimyasal oldu önemli olan kutlaması iyi düşünelim iyi olsun guzel haberini bekliyorum

Rabbim hayırlısını versin canım inşallah tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin biz bilemiyoruz ne hayır ne şer

Benim amh düşük yumurta çıkmıyor dondurulmuslari çok iyi degerlendirmem gerekiyor bi daha maddi açıdan tedavi zor anca bi iki sene sonra o zaman menopoza girmiş olabilirim
Anladım canım, kişisel tedavi en iyisi tabi. Benim amh da 1,56 dondurulmuşu denedikten sonra olmazsa tekrar yumurta toplanır mı nolur ben de bilmiyorum ama. Umarım süreç güzel olur hepimiz için

En son nezqmam yapmıştın bbugun yine yap ama ayni merkezde yap kan testini fatkli yerde yapma
Merhabalar geç cevap verdim ama ben sonrasında tekrar testler yaptırdım düzenli bi şekilde artıyordu en son 16. Gün 874 ve 18. Gün 1475 çıkınca ben de doktorum da şüphelendik alttan ultrasonda baktı ve keseyi sol tüplerde gördü dış gebelikmiş şimdi ilaçla sonlandırmak denedik düşmesini bekliyorum

Çok geçmiş olsun canın dış gebelik olmuşsun allahım yaz zamanda hidaha yavru versin bak allah nasip etsin bana ikiz hemde ama Bebeklerim de ense kalınlığında çıktı hergün ağlıyor 2 ekimde ankaraya amiosentez yapilcak dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…