Merhabalar. 10. Günü çıkan değer bu, 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilmişti. Maalesef düştü değer, kimyasal gebelik dedi doktor ve ilaçları bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum.Merhaba transferrin kaçıncı gun 14.4 cikti acaba yukseldimi
Hayırlısı olsun canım inşallah banada kimyasal demişlerdi aynen ilaçları bıraktım adet oldum ama değerlerim tekrar yükselmeye başladı bi ayı geçti uğraşıyorum 7000 lerde beta boş gebelik dediler şimdi de en son pazartesi tekrar gidicem ona göre kürtaj olcak çok zor süreçler rabbim yardımcımız olsunMerhabalar. 10. Günü çıkan değer bu, 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilmişti. Maalesef düştü değer, kimyasal gebelik dedi doktor ve ilaçları bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum.
Amiinn canım amiinnAmin.. Hiç bilmediğimiz, duymadığımız şeyleri tecrübe ediyoruz maalesef. Çok çok geçmiş olsun, ilk günler ben de çok üzülmüştüm ama geçiyor neyse ki, sabredelim muradımıza erelim inşallah
Merhaba arkadaslar benimde transferimin 9. Gunum kan sonucum 337 kac haftalik gebe oluyoeum sadece merakarri deger sizce iyi mi carsamba ikinci test gunum
Hımmm anladimm daha cok var o zaman :) tesekkir ederim bilginiz icin :)Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuzTestte çıkan değerle gebelik haftasının pek ilgisi yok doktorlar son adet tarihine veya transfer tarihine göre hesaplıyorlar. Ama test sonucuna göre yaklaşık keseyi görme zamanını hesaplayabilirsin 5000 olduğunda karından görebilirsin
Canım gelişme var mıHayırlısı olsun canım inşallah banada kimyasal demişlerdi aynen ilaçları bıraktım adet oldum ama değerlerim tekrar yükselmeye başladı bi ayı geçti uğraşıyorum 7000 lerde beta boş gebelik dediler şimdi de en son pazartesi tekrar gidicem ona göre kürtaj olcak çok zor süreçler rabbim yardımcımız olsun
İyi yönde bi gelişme Yok canım malesef yarın kürtaj olcamCanım gelişme var mı
Canım üzülme demek kolay ama rabbim inanıyorum ki en yakın zamanda nasip edecek sana, dualarımızdasın. Hep diyorlar sağlıklı olan gebelik ne yaparsan yap düşmez diye , sağlıklı olmayan gebelik için en doğrusu bu zaten gülüm . Rabbim tez zamanda doldursun kucağını inş.İyi yönde bi gelişme Yok canım malesef yarın kürtaj olcam
Amiiinn canımm amiiinn mutlaka öyledir hayırlısı...Canım üzülme demek kolay ama rabbim inanıyorum ki en yakın zamanda nasip edecek sana, dualarımızdasın. Hep diyorlar sağlıklı olan gebelik ne yaparsan yap düşmez diye , sağlıklı olmayan gebelik için en doğrusu bu zaten gülüm . Rabbim tez zamanda doldursun kucağını inş.
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah değerin çok iyi ikiz gebelik değerinde yüksek çıkar demişlerdiArkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.
Cok sevindim ikiz yavrularin olacakArkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.
Ikiz olabilir. Benim tek hamilelikte en yüksek değerim 1080 di.Merhabalar 5. Gun embriyosu 5. Gunde 22 cikti 12 gun 1770 14. Gun 5050 cikti artis nasil acaba ikiz mi iki transfer edilmisti cunku
Arkadaşım keseni gördün mü ya da ne zaman kontrolün. Benimde 11. gün 997 çıktı. İkiz olmasını çok istiyorum. Benimde 2 embriyo transferi edildi 5. gün inşallah hayırlısıyla Rabbim ne nasip ettiyseArkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?