Hayırlı olsun,hamilenizTransferin 7.günü 5.gün embriyosu 2 adet konuldu var mı sizce5. Günümde yaptım negatifti test 7 de böyle beliriverdi
Malesef işler yolunda gitmiyor 30.5 çıktı değerim 2 gün sonra sadece 37 e yükselebildi sadece bu akşam tekrar kan verir dediler.Hayırlı olsun,hamileniz
Sanırım benimde öyle olacak20 kasim 89.64
22 Kasım 67.6 çok üzgünüm kimyasal gebelik geçiriyorum
Hiç belli olmaz canım en azindan düşme yokSanırım benimde öyle olacak8.günü 30.5 10.günü sadece 37.1 bu akşam kan vericem lekelenme falan yok ama kimyasal gibi duruyor.
Testlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemezHiç belli olmaz canım en azindan düşme yok
Canim 5.gun de mi erken gebeljk testi yapmistinTestlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemez
Çok zor bir süreç canım şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum. Çok üzüldüm çok ağladım ama vardır Rabbimin bir bildiği diyorum sonuçta bu sağlıksız bir gebelik duadan başka birşey gelmiyor elden Rabbim beterinden korusunTestlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemez
5. Gün normal test yaptım hiçbirşey yoktu 7.gün belirdiCanim 5.gun de mi erken gebeljk testi yapmistin
Benim 7.gün 70 9. Gün 140 11.gün 280 diye ilerledi yani gayet iyi canım bide 11. Gün yaptır hayırlısıyla güzel artar inşallahkizlar 9. gun hcg 200 iyimidir?
Canım aslında değer değilde artışı önemli ama bence 60 da güzel 11.gün aynı yerde aynı saatte tekrarlayın inşallah ablanız yavrusuna hayırlısıyla kavuşur tabi bizlerde hayırlı olsunAblam için yazıyorum 12 yıldır tüp bebek ugrasiyoe 5. Gün embriyorsu 9. Gün beta:60. Sizce nasıl kızlar doktor pazartesi günü bir test daha yapalım çok umutlanmayalim yine de demiş :/
Evet gayet iyi hayırlı olsunkizlar 9. gun hcg 200 iyimidir?
iyi gayet artış onemli tekrarlasın testi ikiye katliyosa sağlıklı hamilelik başlangıcı ama hayırlı olsunAblam için yazıyorum 12 yıldır tüp bebek ugrasiyoe 5. Gün embriyorsu 9. Gün beta:60. Sizce nasıl kızlar doktor pazartesi günü bir test daha yapalım çok umutlanmayalim yine de demiş :/
Canım aslında değer değilde artışı önemli ama bence 60 da güzel 11.gün aynı yerde aynı saatte tekrarlayın inşallah ablanız yavrusuna hayırlısıyla kavuşur tabi bizlerde hayırlı olsun
iyi gayet artış onemli tekrarlasın testi ikiye katliyosa sağlıklı hamilelik başlangıcı ama hayırlı olsun
Geçmiş olsunMalesef işler yolunda gitmiyor 30.5 çıktı değerim 2 gün sonra sadece 37 e yükselebildi sadece bu akşam tekrar kan verir dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?