- 12 Eylül 2019
- 41
- 6
- 1
- 36
Canim sonucun ne oldu insallh duzelmistir sonradanTransferin 7.günü 5.gün embriyosu 2 adet konuldu var mı sizce5. Günümde yaptım negatifti test 7 de böyle beliriverdi
Malesef 7ye düştü cumartesi günü ben ilaçları kestim ama hala gelen giden yok patlıcak gibi hissediyorumCanim sonucun ne oldu insallh duzelmistir sonradan
Hayrlisi olsub hakkinda ilaclari braktiktab 3 4 gun icinde adet olunuyorMalesef 7ye düştü cumartesi günü ben ilaçları kestim ama hala gelen giden yok patlıcak gibi hissediyorum
Bende aynıyım canım biraz karnım ağrıyor ama gelmiyor bir türlüMalesef 7ye düştü cumartesi günü ben ilaçları kestim ama hala gelen giden yok patlıcak gibi hissediyorum
1 hafta içinde gelmezse kan testi yaptırın dediler bana ama sanmıyorum bişi olsun olayım da kurtulayım artık psikolojim gitti çok gerginimBende aynıyım canım biraz karnım ağrıyor ama gelmiyor bir türlü
Benim geldi kuzum 1 hafta önce rahatladım valla dediğin gibi1 hafta içinde gelmezse kan testi yaptırın dediler bana ama sanmıyorum bişi olsun olayım da kurtulayım artık psikolojim gitti çok gerginim
Aynen benimde 7.günü adetim in bugün kesildi çok şükürBenim geldi kuzum 1 hafta önce rahatladım valla dediğin gibi
transfer gününü de sayıyor musunuz arkadaşlar yoksa onun haricinde 7. gün mğ5. Gün normal test yaptım hiçbirşey yoktu 7.gün belirdi
Benim olmadı canım ama inşallah senin olurtransferden sonra gebelik yok çıkıp sonrasında değeri yükselen arkadaş oldu mu aranızda
Sonucunu ne oldu acaba?bende aynı durumdayimMerhabalar,
5.gün embriyosu Transferi yapıldı AA kalite.
8. Gün betahcg: 3,57
9.gün betahcg: 5,91 çıktı.
Kimyasal mıdır umut var mı?
Uzulmeyin ama galiba kimyasallSonucunu ne oldu acaba?bende aynı durumdayim
TebriklerMerhaba kızlar benim transferin 9. Günü kan testim 125.22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?