Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhabalar,
5.gün embriyosu Transferi yapıldı AA kalite.
8. Gün betahcg: 3,57
9.gün betahcg: 5,91 çıktı.
Kimyasal mıdır umut var mı?

Arkadaşlar mrb size bişe soracam. Bugün transferimin 14.günü 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi. Dün ve bugün kahverengi leke geldi normal mi. Bide kan değerim yüksek çıktı ama bugün başka hastaneye gittim vajinal ultrason la keseyi göremedi. Randevum kendi doktoruma cuma günü bugün görülmeyip cuma günü görülürmü acaba bi bilen arkadaşlar yardım edebilirmi?

meraba kızlar benim 9. günüm betahcg değerim 81.63 çıktı biraz kahve rengi lekem vardı sabah baya korktum ama şükür ki pozitif

Arkadaşlar merhaba

12 gun negativ görüp ilaçları bırakmasana ramen adet olmayıp sonra beta değeri yükselen var mi acaba?????

transferden sonra gebelik yok çıkıp sonrasında değeri yükselen arkadaş oldu mu aranızda

Arkadaslar iyi aksamlar bana 7 aralıkta 3.gun embriyosu iki tane transfer oldu.bugun 10.günüm dayanamadım bthcg baktirdim.2 cıktı.14.gun bir daha baktiricam yükselişi acaba?benin gibi olan varmı aranızda?

Kızlar merhba benim de 5.gün çift embriyo transfer edilmişti 10.gün 340 12 gün 1155 çıktı doktorum 10 gün sonrasına randevu verdi bugün ise transferden sonra ki 19.gün iğneye gitmişken beta baktirim dedim 3037 çıktı sanki az yükselmiş gibi sizce durum nedir? Yorum yapabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…