• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrasi catlatma ignesi yapildimi ve beta hcg degerleri

eveeet denedim 17 kasım da sonuç günüm du olmadı maalesef ben de kimyasal yada düşük oldu diye düşünüyorum değerim çok düşük duu sonra da adet oldum :KK43:
ben hamişim kızlar allah size de nasip etsin inşallah canını sıkma umudunu kesme. inanın çok zor durumlarda hamile kalanlar var bir tanıdığımda 7. de hamile kaldı umudumuzu kaybetmeden savaşacagız

Ilk transferimde olumsuz olunca simdi ikinci transferim icin catlatma.ignesini verdi doktor. Bugun vurundum ve 4 gun sonra tranfer olacak.transferden 5 gun sonra yine catlatma ignesi kullanmam gerek. Sasirmistim ama burayo okuyunca tek ben degilmisim yani. Sanirim vucudumuzdaki hormon igneleri hala etki yapio ve yumurtalik uretio onlari catlatip rahimi rahatlatmak sanirim

Ilk transferimde olumsuz olunca simdi ikinci transferim icin catlatma.ignesini verdi doktor. Bugun vurundum ve 4 gun sonra tranfer olacak.transferden 5 gun sonra yine catlatma ignesi kullanmam gerek. Sasirmistim ama burayo okuyunca tek ben degilmisim yani. Sanirim vucudumuzdaki hormon igneleri hala etki yapio ve yumurtalik uretio onlari catlatip rahimi rahatlatmak sanirim
tabi ki rahat ol iyi bişey bazen geç çatlama oluyormuş

Aycavuş
çok tebrik ederim canım hayırlı olsun.dolsun.dunden beridir bende transfer sonrasi catlatma ignesini arayip duruyorum. normalde 10000 lik yada 5000 lik yapılıyor bi iğneler yumurta toplama dan önce. Ama transfer sonrasi 1500 lük. Şimdi o 10000 lik olan iğnelerin etkisi uzun sürüyordur da bu 1500 lügün etkisi kaç gün sürüyo acaba.bi bilgin var mı. Sen iğneden dört gün sonra yaptırmışin hcg ni.doktorun bu konuda bişey söyledi mi.bu gün dokuzuncu günüm benim.4. Gün yaptırdım 15000 lük pregnly

bence yaptır tahlilini pozitif sonucun olsun aklında kalacağına olsun bitsin

Merhabalar. En son ne zaman yazdınız bilmiyorum amama.sonucunuz ne oldu.bu 1500 lük catlatma ignesinin etkisi ne kadar sürüyomus. Benim bu gün 10. Günüm idrar testi yaptım çok koyu degil ama pozitif. Catlatma ignesini de 4.gun yaptım. Aklıma takılıyor hala iğnenin etkisimi yoksa gerçekten pozitif mi diye

Merhabalar. En son ne zaman yazdınız bilmiyorum amama.sonucunuz ne oldu.bu 1500 lük catlatma ignesinin etkisi ne kadar sürüyomus. Benim bu gün 10. Günüm idrar testi yaptım çok koyu degil ama pozitif. Catlatma ignesini de 4.gun yaptım. Aklıma takılıyor hala iğnenin etkisimi yoksa gerçekten pozitif mi diye
selam inşalah gebesindir ..seni yanlış yönlendirmek istemem ama bende transferden sonra preglny 1500 kullanmıştım geçen tedavimde bende onun etkisinden bi değerler çıkar heralde diyodum idrar yaptım çıkmadı ...hatta kan için 10 ncu gittiğimde bile çıkmadı yani büyük ihtimal sen gebesin ki çıktı diye tahmin ediyorum inşalahhhhhhhh ...zaten çıkan değer yüksekse gebelik mi çatlama iğnesinin etkisimi olduğu anlaşılır diye düşünüyorum
şimdi yine tedavideyim bugün 9.ncu günüm bakalım bu sefer idrar testi yapmıyacam direk kan vericem ..hayırlısı
rabbim inşalah yüzünüzü güldürür ..sevgiler

selam inşalah gebesindir ..seni yanlış yönlendirmek istemem ama bende transferden sonra preglny 1500 kullanmıştım geçen tedavimde bende onun etkisinden bi değerler çıkar heralde diyodum idrar yaptım çıkmadı ...hatta kan için 10 ncu gittiğimde bile çıkmadı yani büyük ihtimal sen gebesin ki çıktı diye tahmin ediyorum inşalahhhhhhhh ...
şimdi yine tedavideyim bugün 9.ncu günüm bakalım bu sefer idrar testi yapmıyacam direk kan vericem ..hayırlısı
rabbim inşalah yüzünüzü güldürür ..sevgiler

Inşallah ccanim.insan negatif göre göre pozitif olunca hiç inanmıyor. Rabbim herkezin gönlüne göre versin. Inşallah senin tutmuştur yavrun bu sefer. önceki denemende kaçıncı gun pregnly yapıp kaçıncı gun test yapmıştin

Inşallah ccanim.insan negatif göre göre pozitif olunca hiç inanmıyor. Rabbim herkezin gönlüne göre versin. Inşallah senin tutmuştur yavrun bu sefer. önceki denemende kaçıncı gun pregnly yapıp kaçıncı gun test yapmıştin
vala haklısın bende cok negatif görmüş biriyim ..bu 5nci tedavim ve hala umudum yok yarın kan vermeye gitmeye korkuyom valla..ama sen idrarda gördüğüne göre demekki yüksek değer ...4ncü tedavimde transferden sonra 3 günde 1 kullanmıştım şimdi yine aynı şekilde kullandım hatta ..yani 7nci gün iğne olmuştum sanırım 10ncu gün kan verdim kocaman negatif aldım geldim.....canım yinede herkesin vucudu aynı tepkiyi vermez belki böle senide etkilemek istemem kan sonucunu almadan güvenme ..ben sadece yaşadığıma göre tahminimi söylüyorum ve umuyorum ve diliyorum ki seninki tutmuştur..benimkine allah kerim

vala haklısın bende cok negatif görmüş biriyim ..bu 5nci tedavim ve hala umudum yok yarın kan vermeye gitmeye korkuyom valla..ama sen idrarda gördüğüne göre demekki yüksek değer ...4ncü tedavimde transferden sonra 3 günde 1 kullanmıştım şimdi yine aynı şekilde kullandım hatta ..yani 7nci gün iğne olmuştum sanırım 10ncu gün kan verdim kocaman negatif aldım geldim.....canım yinede herkesin vucudu aynı tepkiyi vermez belki böle senide etkilemek istemem kan sonucunu almadan güvenme ..ben sadece yaşadığıma göre tahminimi söylüyorum ve umuyorum ve diliyorum ki seninki tutmuştur..benimkine allah kerim

Doğru söylüyorsun canim. Herkez ayni tepkiyi vermiyor. Ama yinede o ignelerin bi etki suresi vardir da biz bilmiyoruz. hayirlisi Allahdan artık yapacak bişey yok. Yarin 11. Gün gidip kan vericez. bakalim ne cikacak.rahat tut içini sende. Rabbimin hikmetlerine sual olunmaz. en umutsuz anında umudunu önüne koyar.bkoyar.ben nası olsa negatif diye yaptım testi pozitif çıktı işte. Ilgın için çok teşekkür ederim.durumundan haberdar edersen sevinirim

hatta dün yani 25 kasımda bir daha çatlatma iğnesi olmamı söylediler toplamadan önce 1 sonra 2 igne oldu???

Sizin bu alintiniz ilgimi cekti. Transfers sonrasi 5. ve 10 gun catlatma ignesi almisiniz? Bu ignenin adi neydi sakincasi yoksa soylermisiniz?

Back
X