transfer sonrasi catlatma ignesi yapildimi ve beta hcg degerleri

Sizin bu alintiniz ilgimi cekti. Transfers sonrasi 5. ve 10 gun catlatma ignesi almisiniz? Bu ignenin adi neydi sakincasi yoksa soylermisiniz?
Ignenin adini hatirlayamadim su an oglum var cok sukur ayagimda uyuyor su an Allahim herkese versin

Arkadaşlar bugün transferim 9. Günü beta HCG 37 çıktı. Ama iki gün önce gonapeptyl çatlatmak iğnesi yapmıştım acaba onun etkisi mıdır. Lütfen gören biri olsun yoruma ihtiyacım var

Ahdim vardi eger hamileysem kendi soruma kendim cevap verip benden sonrakilere yardimci olacagim demistim. 7. Gun gona peptyl catlatma ignesi vermisti doktorum karnimdan kendim yaptim. 9. 10. 11. Gunler idrarda silik ikinci cizgi gordum. Ama hep igneden diye dusundum. 9. Gun 37 cikan hcg bugun 12. gun 145 cikti. Hamileyim

Ahdim vardi eger hamileysem kendi soruma kendim cevap verip benden sonrakilere yardimci olacagim demistim. 7. Gun gona peptyl catlatma ignesi vermisti doktorum karnimdan kendim yaptim. 9. 10. 11. Gunler idrarda silik ikinci cizgi gordum. Ama hep igneden diye dusundum. 9. Gun 37 cikan hcg bugun 12. gun 145 cikti. Hamileyim
Merhaba canım. Ben gecen hafta pazartesi transfer oldum. Transferin 1. Ve 5. Günü chrımon catlatma iğnesi vuruldum. 8.günü yapılan evde gebelik testi pozıtıf cıkarsa bu İlacın ETKİSİ mıdır ?? Sence

Merhaba canım. Ben gecen hafta pazartesi transfer oldum. Transferin 1. Ve 5. Günü chrımon catlatma iğnesi vuruldum. 8.günü yapılan evde gebelik testi pozıtıf cıkarsa bu İlacın ETKİSİ mıdır ?? Sence
İlacın etkisi 7 güne anca geçiyo diye biliyorum canm. Benmde bugün transferimin 2.günü cuma 4.günü catlatma ignesi vurulucam

Merhaba! Canım aynı iğneyi bende oldum..Tüp bebekte transfer güni çatlatma iğnesi vurdular..6. Günkü beta hcg 11.47 çıktı..iğnenin etkisimidir? Senin sonra pozitif devam ettimi

Ben de opu günü 1/3 doz,transferin 2.günü yine 1/3 doz ovitrelle vuruldum ilki kolumdan ikincisi göbekten,bugün ikinci dozun üzerinden 4 gün geçmiş oluyor,sabahki idrar testimde silik ikinci çizgi var,doktorum etkisinin yedi gün sürdüğünü,idrar testinin pozitif çıkmadı içim biraz erken olduğunu söylüyor,benim yaşadıklarımı yaşayıp gebe kalan var mı

Kızlar bu choriomonu nasıl kullanacam bi yardımcı olun

Eklentiler

• 20170915_180956.webp
    20170915_180956.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 186
Merhabalar...bugün transferimin 10.günü beta hcg degerim 42 cikti yardimci olur musunuzzzz lutfennn iyi mi degil miii

Canım benimde taze transfer 5 gün embriyosu 5 gün erken gebelik yaptım silik çıktı sonra çatlatma iğnesi yaptım 11 gün sanah böyle çıktı sence durum ne
2796EBC4-7B3E-4DE1-9D03-C6CEA2CE8751.webp

Back
X