Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
transfer sonrasi catlatma ignesi yapildimi ve beta hcg degerleri
Arkadaşlar bugün transferim 9. Günü beta HCG 37 çıktı. Ama iki gün önce gonapeptyl çatlatmak iğnesi yapmıştım acaba onun etkisi mıdır. Lütfen gören biri olsun yoruma ihtiyacım var
Merhaba canım. Ben gecen hafta pazartesi transfer oldum. Transferin 1. Ve 5. Günü chrımon catlatma iğnesi vuruldum. 8.günü yapılan evde gebelik testi pozıtıf cıkarsa bu İlacın ETKİSİ mıdır ?? Sence
Merhaba canım. Ben gecen hafta pazartesi transfer oldum. Transferin 1. Ve 5. Günü chrımon catlatma iğnesi vuruldum. 8.günü yapılan evde gebelik testi pozıtıf cıkarsa bu İlacın ETKİSİ mıdır ?? Sence
Merhaba! Canım aynı iğneyi bende oldum..Tüp bebekte transfer güni çatlatma iğnesi vurdular..6. Günkü beta hcg 11.47 çıktı..iğnenin etkisimidir? Senin sonra pozitif devam ettimi
Ben de opu günü 1/3 doz,transferin 2.günü yine 1/3 doz ovitrelle vuruldum ilki kolumdan ikincisi göbekten,bugün ikinci dozun üzerinden 4 gün geçmiş oluyor,sabahki idrar testimde silik ikinci çizgi var,doktorum etkisinin yedi gün sürdüğünü,idrar testinin pozitif çıkmadı içim biraz erken olduğunu söylüyor,benim yaşadıklarımı yaşayıp gebe kalan var mı
Canım benimde taze transfer 5 gün embriyosu 5 gün erken gebelik yaptım silik çıktı sonra çatlatma iğnesi yaptım 11 gün sanah böyle çıktı sence durum ne